Nem a Guerrilla fejleszti az NGP-s Killzone-t

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Ahogy az Uncharted és a Resistance NGP-s változatait, úgy a Killzone-t sem az a fejlesztő fogja elkészíteni a Sony következő generációs kézikonzoljára, aki mindeddig a sorozat felett bábáskodott. A hírek szerint a Guerrilla Games helyett a Sony cambridge-i stúdiója hegeszti a játékot.

Bár az NGP slágercímei nem kevésbé tűnnek ütősnek, mint a nagytestvéreik, a legtöbb ilyen játékot valójában nem az a stúdió fejleszti, amely egyébként felelős lenne a sorozatért. Az Unchartedet például a Resistance: Retributiont jegyző Sony Bend, míg a Resistance-t a PlayStation Move Heroest is készítő Nihilistic Software hegeszti, s mint kiderült a Killzone-t sem a holland Guerrilla Games fogja elkészíteni.

A Gamerzinesnek adott interjújában árulta el a csapat producere, Steven Ter Heide, hogy a munkálatokat a Sony Cambridge végzi, az a csapat, amelyik a PSP-s LittleBigPlanetet is elkészítette. Bár a döntés furcsa, elvégre a Guerrilla a Killzone: Liberationt is maga fejlesztette, állítólag mégsincs ok aggodalomra: "Több éve dolgozunk egymással, minden Killzone-hoz segítettek nekünk tartalmat gyártani" - mondta a producer, ezek szerint tehát mégsem Killzone-szűz csapatról van szó.

"Úgy érezzük, hogy jó kezekben van a játék. Még mindent mi ellenőrzünk, mert az univerzumot mi építettük fel. Ismerjük a háborút és a szabályokat, de a fejlesztést ők irányítják."

5.
5.
NECROSMOKE
#4: Szerintem is.A Liberation ugy volt jó ahogy.
4.
4.
zeewolf
Kb. 2 éve bejelentették a killz. lib2 fejlesztését nagyjábol a kz3 fejl. kezdetekor. Nagy kár lenne ha fpst csinálnának a kzlib-ból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...