Bejelentették az első Bulletstorm DLC-t

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Európában még meg sem jelent a Bulletstorm, az Electronic Arts máris bejelentette hozzá az első DLC-t. A tavasszal érkező csomagban új pályák és új trükkök is helyet kaptak, viszont fizetni is kell érte - ha ingyen extrákat akarsz, az Online Pass révén már most letölthetsz néhány újdonságot.

A Bulletstorm tegnap került boltokba Amerikában, Európában pedig pénteken várható a hivatalos premier. Az Electronic Arts és az Epic Games a minap máris bejelentette a játék első DLC-jét, amely tavasszal válik elérhetővé a PSN-en és az Xbox Live-on 10 dolláros, illetve 800 Microsoft Pontos áron. PC-s verzióról nem volt szó a bejelentésben.

A Gun Sonata címet viselő csomag három új pályával bővíti az Anarchy módot, és kettővel az Echo-t, ezen felül pedig két új bővítményt - Flamingo és Pulp - kap hősünk elektromos póráza, hogy az élmény teljes legyen.

A játék egyébként Online Pass-támogatással érkezett, ami annyit tesz, hogy aki újonnan vásárolja meg a Bulletstormot, a mellékelt kód aktiválásával azonnal letölthet hat darab Echo-pályát és egy Quicksilver nevű trükköt is. Ez a kód egyszerhasználatos, ezért ha valaki használtan jut hozzá a játékhoz, kénytelen újabb 10 dollárt kicsengetni, ha szüksége van ezekre az extrákra.

Bali182 két új gameplay videót küldött be, köszönjük! (Megjegyzés: a felvételek lelőnek ezt-azt a játékból, szóval ha meg akarsz lepődni, várj a megnézésükkel!)

11.
11.
Hát! Nekem mondjuk az elejétől kezdve nem volt szimpatikus ez a játék, olyan SeriousSam hangulata van, a kor minőségi színvonalához (?) igazítva ... Ez a videó meg még rontott is rajta rendesen :) Remélem a játék nem egy unalmas szörnymészárszék lesz ha kivesszük belőle a kombókat, mert azt mondjuk 10 perc után megunja az ember és ha nem tud többet akkor az nagyon gáz!
10.
10.
FekaFOB
#7: Ha lehet hinni a kiszivárgott Blizz megjelenési grafikonnak, akkor bizony 2 kiegészítő várható a Diablo 3-hoz.
9.
9.
bsg09
#4: A Starcraft 2 felszabdalása után simán.
7.
7.
#4: arra én is kiváncsi leszek, hogy a dio3-t mennyire akarják felszabdalni.
legalább egy expansion lesz hozzá, ebben buztos vagyok.
de ha abból indulok ki hogy a star2-t három részre osztották, pusztán üzleti megfontolásból (tagadták, de csak a hülye hiszi el nekik)...
nem, inkább jobb ha bele se gondolok hogy mit akarnak a dio3-ból kihozni :D
4.
4.
daenath
#2: Ezek a DLC-k azert eleg lehuzosak, ha kiszamolja az ember 4 vagy 5 DLC es mar egy full jatek arra :(
#3: Eljon az az ido is, pl. nem csodalkoznek ha a Diablo 3-nak minden fejezete kulon lemezen jelene meg + DLC-k amik par uj kuldetest, cuccot miegymast tartalmaz, minek rakjak be a kesz jatekba ami mondjuk 50$ ha ezt kulon arulhatjak meg 10$-ert? Sz@r az egesz.
3.
3.
shooter1234
Jó hogy nem rögtön Bulletstorm 2őt adnak ki.
2.
2.
Apostol360
#1: én is utálom ezeket a dlcket ez pl most jött ki és má jön a dlc -.-' ....(sőt néha tök pofátlan árakat kérnek értük!!)
1.
1.
a3a
Hát mitnemondjak az EA kicsit legalább várhatott volna a lehúzásokkal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...