Grand Theft Auto 5 - jelek és utalások

  • Írta: InGen
  • 2011. február 28.
  • Pletyka
Link másolása
Mindenki gyanítja, hogy előbb-utóbb úgyis lesz, de a Rockstar továbbra sem hint el semmi hivatalos információt. A Grand Theft Auto a játékpiac egyik legnagyobb nevének számít, így nem fogják sokáig parlagon hagyni. Erre utalnak a mostani apró jelek is, például a bejegyzett domain címek.

Az egyik külföldi GTA-rajongói oldal észrevette, hogy a TakeTwo öt olyan domain címet jegyzett be, melyek kapcsolatban állhatnak a GTA-val. Hogy miért? Minden GTA-részre jellemző, hogy a játékban látott vagy hirdetett cégeknek a fejlesztők elkészítik a valós megfelelőit, legalábbis ami a weblapokat illeti. Ezek alapján a következő címek simán kapcsolódhatnak egy GTA-hoz:

  • CashForDeadDreams.com
  • SixFigureTemps.com
  • StopPayingYourMortgage.net
  • HammersteinFaust.com
  • LifeInvader.com


Ezen kívül még egy apróságot sikerült elcsípnie az internet sasszemű rajongótáborának: Declan Mulvey kaszkadőr önéletrajzán feltűnt, hogy dolgozott a GTA 5-ön, amit az úriember utána letagadott, és azt állította, hogy csak egy elírásról van szó.

A következő Grand Theft Auto bejelentését egyébként mindenki a nyáron esedékes E3-ra várja, valószínűleg vagy a Microsoft, vagy a Sony prezentációinak egyikén fog megtörténni a nagy leleplezés.

37.
37.
Irasalgor
Nagy valószínűséggel a box konferencián mutatják be...kétlem hogy a PS lenne a főkonzoljuk
35.
35.
mnmn1
#30: jó nem bántani akartam és nem azon nevettem, hanem magán a poszton...véletlenül sem a szinkronhang ötleten..
33.
33.
aruha
nincsmit jóéjszakát:D Am az a véleményem hogy ha van kedvetek összefoghatnánk és vmi petícióra gyűjthetnénk szavazatokat ha mindenki akar egy európai gta-t és akkor elküldjük a Rockstar Gamesnek ha nagyonsok lesz..Ha valaki megszerkezti leírom Angolul h milegyen benne ,ha bennevagytok.
31.
31.
turleysqt
isten bizony 1 nyomorult szót nem sikerült megértenem abból amit róbert.bock írt.
30.
30.
aruha
Naa nebántsd a másikat, neki is vannak álmai,oké lehet hogy vannak hibái de hát istenem..semmi rosszat nem írt és nem szólt be senkinek. Am ezzel kapcs igazad van róbert.bock hogy ő 2x volt. de azután folyamatosan vmi újat találtak ki,ja meg azt is olvastam,hogy Eminemet akarják az új GTA szereplőnek.. XD Na az vicces lenne:D És Ne egy várost akarjanak csinálni,hanem egy változatos dombos-hegyes területet ! Ez az én kívánságom.
27.
27.
Oliv3r
23, 25 :
ez valami paródia?
26.
26.
aruha
vegyétek már észre h minden résznek más főszereplője van..Nem Nico lesz,mer akkor eddig is lett volna utalás a korábbi főszereplőkre
24.
24.
aruha
Az a gond,hogy nemhiszem h 2 játékuknál lelőnék ugyanazt a helyszínt az L.A. Noire már Los Angelesbe játszódik,akkor mér térnánek vissza Los Santozhoz? San Andreas storiest meg szintén nyilatkozták,h eszük ágába nincs csinálni..szal vagy valami nagyonúj lez,vagy majd kiderül
21.
21.
aruha
elég érdekes h bármelyik címre rámegyek ugyanazt hozza be..és egy utalást sem látni GTA-ra : http://www.stoppayingyourmortgage.net/
20.
20.
aruha
csak az európai helyszín nem éri meg nekik,mert a sok tudatlan amerikai azt se tudja mi az,hogy London..vagy Európa,már sokkal kevesebben vennék meg..bár az Európaiak meg annak örülnének jobban...de úgyse az lesz..ahhoz mit szóltok h egy készítőt láttak Los Angelesben tevékenykedni,jegyzetelni,terepet felmérni? Vagy ez talán az L.A. Noire miatt volt? ééés Mi utalna arra hogy újabb Vice City legyen? Ja és még vmi,oké h a 4ben van egy csomó utalás arra a vulkános plakátra(Vesuvius) de érdekes módon,amikor még 2010 vége fele az egyik szerkesztőt kérdezték,akkor még azt sem tudták a KÉSZÍTŐK SEM,hogy melyik város mellett voksolnak majd.. akkor mégse tudhatták előre..szal se a Vice Citynek, Se akármi másnak nincs alapja,és senki nem tud semmit.
17.
17.
dzsiádzsó
GTA4 egy fos volt lássuk be, valamit csiszoltak a EFLC-vel de azért nem volt soha egy SA.
Szerintem pont az fog vele történni ami a legtöbb komoly címmel konzolon a folytatásban, megvannak az alapok, amikre építkezve valami hihetetlen optimalizált, jó, szép és maximumra pörgetett cucc kerekedik belőle.
Pl Forza, vagy amilyen az Elder Scroll lesz. Blockbusterek sorsa ez, persze van ellen példa is, de nagyon várom majd!
16.
16.
IceColdKillah
#15: A 4-ben kellett is döntést hoznod! Sőt, nem is egyszer!
15.
15.
Mortis
Választható karaktereknek és befolyásolható történetnek örülnék a legjobban...Akkor már tényleg illene rá: gengszter-szimulátor
14.
14.
IceColdKillah
Én abban reménykedek hogy Niko Vice City-be utazik, ami az elmúlt évek alapján legalább akkorára nőtt mint Liberty City!
Ja, és remélem hogy lehet majd rendesen tuningolni a verdákat, úgy mint a Saints Row-ban! Sőt! Az lennek gizda ha fegyvereket is lehetne pakolni a járgányra!
12.
12.
Samu
#11: És persze x360-on is csak nyögve futott a GTA4....reméljük most jobban ráoptimalizálják a célgépekre a portokat!Motorra ülve hamar el lehetett érni a grafikai korlátokat még HDD-ről futtatva is.Multkor valahol azt olvastam,hogy a 360 slimek "jobbak" hardverben,hát ezt cáfolhatom,mert két-három perc őrült motorozás a GTA4-ben ugyanazt a grafikai késést mutatta mint a régebbi boxon.
A sztorik viszont nagyon jók,kiváncsian várom merre kanyarodik tovább az új rész!
11.
11.
Hanoi
Aztán ez is egy olyan átportolt, optimalizálatlan sz*r lesz, amihez egy atomerőmű is kevés.
9.
9.
ricsee
most ha nincs bejelentve akkor honnan szedték, hogy ezek lehetnek a kövi rész nevei?? ezzel az erővel odaírhatnánk hogy gamekapocs.hu...
7.
7.
Maxxer
nekem sokkal jobban bejött ,ez a realisztikusabb gta:) ,többmint 200óra útán még mindig tud újatmutatni:)
6.
6.
aruha
Csak remélni tudom hogy a fejlesztők rájönnek hogy valami iszonyatosan jóval kell előrukkolniuk hogy tényleg nagy bevétel legyen ismét, és jó lenne ha ( az utóbbi részben elhanyagolódott) igazi régi jó GTA-s játékhangulatot is visszaadhatnák..
5.
5.
P@tr!k
Ja aztán majd 2020 felé ki is adják...-.- :D
4.
4.
Apostol360
Hát nem tom sztem az alap gta 4 má nem hozta azt az érzést mint a vice city v a 3 :)....mondjuk a kiegjei jók
3.
3.
Hardy
Kíváncsi leszek, hogy mikor lesz bejelentés :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...