Kinect-támogatással érkezhet a Halo Wars 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 5.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft belső stúdiója, a 343 Industries elképzelhetőnek tartja, hogy egy jövőbeli Halo Wars folytatás már kihasználná a mozgásérzékelős szenzort. Xbox 360-on máig a legsikeresebb RTS-ként vonult a történelembe a Halo Wars, nem zárják ki azt sem, hogy valaha visszatér.

Frank O'Connor, a 343 kreatív igazgatóját a minap mikrofonvégre kapta a CVG, aki érdekes információkat osztott meg az olvasókkal. A Halo Wars konzolon óriási siker volt a maga nemében, s bár még nem kezdték meg a második rész munkálatait, a csapat nagy érdeklődést mutat a Kinect iránt, így mindenképpen szeretnék, ha a folytatás támogatná a mozgásérzékelős technológiát.

"Vicces dolog, hogy a Halo Wars túlszárnyalta értékesítési előrejelzéseinket, nagyobb siker volt, mint amire számítottunk. Még mindig ez a legnagyobb példányszámban értékesített RTS a konzolok jelenlegi nemzedékében. Figyelembe véve a hatalmas sikert, van esély egy esetleges folytatás elkészítésére? Ki tudja. Olyat szeretnénk csinálni, ami működik Kinecten. Nincs ellenünkre, de még nem dolgozunk rajta."

O'Connor rávilágított arra, hogy az elmúlt tíz évben számos kockázatot vállalt, beleértve a Halo-univerzum továbbgondolását is. A csapat merőben érdeklődik a Forerunner-világa iránt, ehhez egy jól sikerült regényt vettek alapul. Étvágyuk hatalmas, s amíg minőséggel tudják átültetni, addig elindulhatnak az úton.

8.
8.
Berencsit
#5: jaja, énis valahogy így képzeltem el elősször.. :D
6.
6.
Mortis
Van elképzelésem, hogy hogy próbálnák meg megoldani, de elég kacifántos a dolog. A második rész elkészítése szinte tálcán kínálta magát, a már most fénykorát érő Kinect pedig csak megízesítené a receptet. Van benne kraft...
5.
5.
daenath
A masodik resz jo otlet, de hogy kinect-re? Haaaat... nem is tudom? eleg erdekes volna de szereny velemenyem szerint nem egy jo otlet es a megvalositas is erdekesnek igerkezne, el nem tudom kepzelni hogy gondoltak? Salapalnal ide oda a kepernyo elott hogy az egysegeket terelgest, eleg vicces volna :)))
4.
4.
ilor14
az 1-t még a halo reach mellé kaptam és nagyon de nagyon jó játék!
örülnék ha lenne 2. rész!
3.
3.
Berencsit
#2: az első részével nem játszottam. igazáól most hallok róla elősször. xD de arra én is kiváncsi vagyok, hogy egy stratégiai játékot, hogyan lehet majd Kinect-el irányítani. :)
2.
2.
Wackor
Hát nem tudom hogy fog sikerülni ha tényleg megcsinálják rá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...