Shift 2: Unleashed - Autolog és testreszabás

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 8.
  • Videó
Link másolása
A Shift 2 frissiben kiadott trailerében az Autolog-rendszer vigasságairól hullik le a lepel, valamint arról, hogy aki driftelésre adja a fejét, annak nem árt bűvészkedni a guminyomással és a fékekkel amellett, hogy tarkabarka színekkel pacsmagolja össze a kasztnit. Két neves gumiégető is a fejlesztők segítségére sietett.

Hogy miféle kihívások várnak ránk az Autolog rendszerben, arra két valóságban is szép eredményeket elérő drift-versenyző, Matt Powers és Vaughn Gittin Jr. hívja fel a figyelmünket. Az ő bénázásain mosolyoghatunk egy jót, de hasonlóan hívhatjuk ki online cimboráinkat egy kis csúszkálgatásra a Shift 2: Unleashed driftfutamaiban.

Persze a magas pontszámhoz nem árt egy céljármű némileg finomhangolva, hiszen alapbeállításokon nem sokra mennénk a profik nélkül. Akik pedig megmagyarázhatatlan késztetést éreznek a gyári fényezés és színek megváltoztatására, nos, ők is jól járnak a március 31-én megjelenő játékkal.

10.
10.
Attelee
#2: Én is egyetértek veled,pedig kormánnyal toltam,de a drift valahogy nem ment egyszerüen.Viszont azt nem értem h ennek a srácnak akkor hogy a fenébe sikerült:http://www.youtube.com/watch?v=sHRkQgwifN8&feature=related
9.
9.
popely16
Csak nekem tűnt fel hogy a trailer egyes részeiben rohadtul nem volt szép a grafika ??
8.
8.
KENKILL
#3: Ha szerinted a Shift kormánnyal jó volt akkor nagyon el vagy maradva az autós játékok terén. Gondolok itt olyanokra mint a régi Colin McRae Rally-k vagy a Richard Burns Rally. Visszatérve a témához szerintem ha már szimulátorosdit akarnak kihozni egy eddig teljesen árkád játékból (ami sztem szar is úgy ahogy van) akkor nem autologot meg tuningolást kéne belerakni hanem egy normális kezelést, amit kormánnyal is lehet legalább megközelítőleg jól irányítani. Nem értem mostanában miért csak a Codemasters képes erre.
7.
7.
Kriccs
6.
6.
Berencsit
5.
5.
fokk
#4: -.-
Aki szimulátorral akar játszani az nem nfs-t választ.Úgy hogy nem tudom mit fikázol itt...
4.
4.
Jinbobo
persze hogy nem szimulátor! A Nfs-nek egyedül a Carbon sorolható szimulátorba.XDXDXD.
3.
3.
F.Dani
#2: Az első részben nagyon jó volt a drift csak kellett hozzá kormány, és kicsit szokni kellett.....
2.
2.
istipisti2
Szerintem a shift1ben volt a világ legkatasztrofálisabb driftje annyira gyenge eresztés volt, nem is értem hogy azt minek szánták.akkor is annyira mutogatták hogy kik segítettek ahhoz képest pfff. remélem ebben jobb lesz!
1.
1.
fokk
Lehet nem szimulátor de más játékba nem ilyen jók a versenyek meg a látvány.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...