Battlefield: Heroes - túl a hétmillión

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a Battlefield: Heroes és a Need for Speed World úton-útfélen megkapják a maguk kritikáját, az Electronic Arts nem panaszkodhat, elvégre mikrotranzakciókkal operáló játékaik népes rajongótábornak örülhetnek. A Battlefield: Heroes az imént lépte át a hétmilliós küszöböt.

Tavaly decemberben írtuk, hogy a Need for Speed World elérte a hárommilliós játékosszámot, míg a Battlefield: Heroes kapcsán két éve, szintén decemberben jegyeztük meg, hogy megvan a hárommilliós mérföldkő. A minap az Electronic Arts újabb örömhírrel szolgálhatott: összegyűlt a hétmillió Heroes-játékos, s bár az nem derült ki, hogy ebből mennyi aktív jelenleg, az eredmény mindenképpen dícsérendő.

A Battlefield: Heroes sok tekintetben különbözik a többi Battlefield-játéktól: a stílusa ötlik szembe leginkább, de a mi esetünkben talán az üzleti modell az, ami érdekes. A Heroesért alapvetően nem kell fizetni, viszont az új felszerelések pontokba kerülnek, amiket össze kell gyűjteni (valor pontok), ha pedig máshogy nem megy, valós pénzt is átválthatunk (battlefund) a kiadó pénztárcáját dagasztva ezzel.

Az EA a mostani bejelentés apropóján ajándékkal is kedveskedik a rajongóknak: ha március 15-ig bejelentkezel a játékba, 77 kötszert, 77 franciakulcsot és 77 battlefundot (ez 55 centet ér összesen) kapsz ajándékba, de az új bolti akció révén 777 battlefundért cserébe hétnapos stamina-, tapasztalati és valor pont boosthoz, továbbá 777 tonikhoz juthatsz hozzá.

Az EA és a DICE számára mindenképpen fontos a mostani eredmény, az év végén indul ugyanis a nagyságrendekkel komolyabb Battlefield Play4Free, amely hasonló modellel indul majd harcba, és a Battlefield 2 témáit gyúrja össze a Battlefield: Bad Company 2 játékmeneti újdonságaival.

25.
25.
miklos222
császtok valaki tudja hogy lehet letölteni a battlefunds generatort a battlefield heroes-en?
24.
24.
Kisjuszker
#23: akkor nem tudom
nincsmit
23.
23.
nero66
Hát 25megás szóval bírnia kéne, de azért kössz h segítettél!! :D
22.
22.
Kisjuszker
#21: akkor lehet hogy a net nem bírja azon viszont nem tudsz változtatni kivéve ha nem mész átt egy másmien szolgáltatóhoz vagy egy nagyobb csomagot kell kérned
20.
20.
Kisjuszker
#19: Lehet hogy a neteddel van gond játszol valami más mien online játékot ?
19.
19.
nero66
Mi lehet a gond?? Uccsó :D
18.
18.
nero66
Segítsetek légyszives!!!!!!!!!!
17.
17.
nero66
Nekem is nagyon tetszik, de nekem az a problémám vele, hogy laggol de ezerrel... Nem tudom h miért, mert a gép elbírja a laggoláson kívül semmi gond nincs!! De egyszerűen annyira idegesítő, hogy fejbe lőnék vkit csipával és belaggol 5mp-re
16.
16.
PcSanyko
Sztem is jó a játék és akinek kéne egy pár új ingyen ruha az forduljon segítségért a Dr.Pepper-höz!
15.
15.
Scoo
#8: Nekem alapból tetszik a játék. Az ingyenesek között igenis kiemelkedő. Nem szoktam a lista alján tanyázni, de mivel én nem haverokkal játszom, nincs csapatmunka, így ha az ellenfélnél van pár tápos ember akkor általában vesztünk, ami hosszú távon frusztráló.
12.
12.
Mortis
Kellemes játék. Nem olyan kiegyenlítetlen mint elsőre gondolná az ember. Könnyen elrabol jópár órát. :)
11.
11.
Daetnas
Hát ez a játék nálam elásta magát, mikor lecsökkentették a megszerezhető VP-t, és bevezették az über fizetősfegyvereket.
10.
10.
waynerooney108
9.
9.
Berencsit
anno énis felregéltem rá, de nekem nemnagyon jött be. ;)
8.
8.
abydos
#6: Nem értelek titeket. Nem dicsekedni akarok, de a fizetős játékosok általában a legbénábbak, akkor se találnak el ha az AK-juk taktikai atombombákat lő rendes töltény helyett. Haverokkal szinte mindig a top 5 ben vagyunk, pedig nem vagyunk efpées huszárok...
7.
7.
Apostol360
Én az uj bf play 4 free-t várom :D,az új vason majd nyomom rendesen ...bár úgy lesz új h összerakatom bontóból xD
6.
6.
Scoo
#4: Igazad van. Nem lenne alapból rossz játék csak akkor nyomja fel az ember idegeit ha századjára gyilkolja le egy feltápozott fizetős huszár.
5.
5.
pjoco
Maradok a jó öreg League of Legends -nél ott legalább nincs előnyben aki fizet a játékért!
4.
4.
pjoco
Jaa én is kipróbáltam anno nyomtam vele pár hétig aztán uninstall, mert marha unalmas na meg azok a játékosok akik fizetnek érte legyaknak a fenébe!
3.
3.
SSJmeszes
ÉN arra lennék kíváncsi, hogy ebből a 7 millából mennyi lehet aki legalább heti szinten játszik vele egyszer. Vagyis a visszatérő játékosokra gondolok.
1.
1.
Split
Nekem ez valahogy a Battlefield széria zabigyerekének tűnik, de hát egynek jó lesz na! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...