The Old Republic - már lehet guildeket alapítani

  • Írta: InGen
  • 2011. március 10.
  • Hír
Link másolása
Mindenki ki van már éhezve egy rendes Star Wars-MMO-ra, a Bioware pedig ki is használja a rajongók hatalmas érdeklődését: ugyan a játék megjelenéséig még hónapok vannak hátra, a hivatalos honlapon már lehet klánokat létrehozni, s azokhoz csatlakozni, melyek aztán majd a végleges verzióban aktiválódnak.

Ugyan még teljesen bizonytalan, hogy mikor jelenik meg az Old Republic, meg az is bizonytalan, hogy vajon jó lesz-e (az eddigi előzetesek eléggé megosztják a GK-stábot), mindenesetre a Bioware nem ül a babérokon. A hivatalos weboldalon már lehet guildeket létrehozni, vagy azokhoz csatlakozni.

 
Az egész folyamat három lépésben fog lezajlani, melyből egyelőre csak az első él: ez maga a klánalapítás. Itt eldönthetjük, hogy milyen kontinensen és időzónában és persze azt, hogy melyik oldalon (Republic vagy Sith) szeretnénk játszani, plusz még néhány más apróságot. Az így létrehozott guildeket lehet böngészgetni, és csatlakozni hozzájuk.

A következő lépés majd az ellenséges és barátságos guildek kiválasztása lesz, ami tulajdonképpen csak azért fontos, mert ezeketet aztán a játékrendszer megpróbálja majd egy szerverre helyezni a megjelenés után. A harmadik lépés pedig a guildek importálása lesz a játékba, de az még odébb van.

Mindezen felbuzdulva a Gamekapocs veterán WoW és Warhammer Online brigádjával létrehoztuk a GK hivatalos guildjét, ami a Pirates of the Outer Rim néven fut. Ami tök jó lenne, ha a Sith oldalra mennénk, de elhivatott köztársaságiak vagyunk. Mindenkit szeretettel várunk egyébként, az egyetlen kihívás, hogy meg kell találni a guildet, amihez az oldal ezen része nyújthat segítséget.


A hírt köszönjük tiazgriffnek!

13.
13.
dareal
a trial/beta engem is érdekelne. anno a bejelentés előtt egy sandbox-ban reménykedtem, de hát ez is full themepark lesz, bár a jobbik fajtából.

hiánynak érzem, hogy az űr a kezdetnél egy gyenge kis valami lesz. az pedig elég gáz imho, hogy class-tól függ, hogy milyen hajód lehet.
szerintem kb arra kell számítani, hogy egy mass effect online lesz, ami önmagában nem rossz, de engem az nem tud hosszú időre lekötni.
12.
12.
Tomeggyilkos
10.
10.
Attila8911
Hát mindenképp kipróbálom előtte a free trialt.
Fizetés vagy gamecard (mint feltöltős kártyás mobiloknál) vagy bank kártyával megadod az adatokat és levonja.
9.
9.
Berencsit
"Valaki ha szabad kérnem elmagyarázná, hogyan működik ez a fizetős dolog? :D"

Mármint a játék telepítése után havonta benkártyával kellesz fizetni, vagy csak venni valami feltöltő kártyát, esetleg telefonnal.... :))
8.
8.
Mortis
Na, én azt hiszem regizem is. Az első sith mesterek között akarok lenni. :)
7.
7.
Berencsit
#6: hát igen... :( :) a nagybaj tényleg csak az hogy fizetős. Online fizetős játékokkal még sose játszottam. De mivel nagy SW rajongó vagyok, ezzel fogok, de sith oldalon. :D

Valaki ha szabad kérnem elmagyarázná, hogyan működik ez a fizetős dolog? :D
6.
6.
Hab
Szomorú hogy a köztársasággal lesztek.
4.
4.
InGen
2.
2.
tiazgriff
Nah végre azt hittem sose rakjátok ki :D Kíváncsi leszek itt is lesznek-e többségében magyar lakosú szerverek
1.
1.
daenath
Nem bizzak a veletlenre, mar most toborozak a jatekosokat :) kar hogy fizetos lesz, nagy SW rajongo vagyok de nincs +penzem havi dijra :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...