Dátumot és trailert kapott a Castlevania DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 15.
  • Letöltés
Link másolása
Megannyi halasztás után lassan révbe ér a tavalyi év nagy meglepetésének kikiáltott Castlevania: Lords of Shadow első letölthető tartalma, mely a Reverie névre hallgat. Március legvégén válik elérhetővé a vámpírvadászoknak kedvező csomag Xbox Live-on és PSN-en - erősítette meg a Konami.

A Reverie a két tervezett DLC első darabja, melyben a játék merően eltérő hangulatvilágba hajlik át, ahol egy vámpír úrnő ellen vonulunk harcba Gabriellel és bájos segítőjével Camillával - a helyszín egy ódon és félelmetes kastély lesz, mely sötét titkokat rejt. Egy kézzel rajzolt hangulatfokozó trailert át is tudunk nektek nyújtani, hősünk ezúttal sem fog unatkozni.

A Mercury Steam egy lélegzetelállító csavarral készül a DLC végén, mely utat nyit a folytatásnak is. A Reverie DLC-t egészen pontosan március 30-án tölthetjük le - 7.9 euróért PSN-en és 800 MS pontért Xbox Live-on.

6.
6.
drakecsaj
Én sem vagyok a DLC-k híve, ezért imádkozom a srácokhoz hogy legyen GOTY edition... :)
5.
5.
Berencsit
#3: nemteljesen, de valamilyen szinten egyetértek veled... néha jók a Dlc-k is. Pl: mass effectnél. de egyébként énis rohadtul utálom.. főleg ha még meg se jelenik egy játék, de már Dlc-ket csinálnak hozzá.
4.
4.
gucho
Számomra az év játéka volt 2010-ben a Castlevania. Gyönyörű grafika, kiváló játékélmény stb. Nagyon várom a Caslevnia 2-őt!
3.
3.
Dark_Temptation
csesszék meg :( mindenhol dlc ... ezt sem fogom már megvenni... mert általában plantinára hajtok... de dlc-et nem veszek.... kösz szépen... :(
2.
2.
NECROSMOKE
Tehetek volna valami értelmesebb tréjlert is.
1.
1.
Mortis
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...