DiRT 3 - terítéken a B-csoport aszfaltszaggatói

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 31.
  • Videó
Link másolása
A Codemasterst nem érheti vád, hogy szűkölködik a legújabb ralis játékának előzetes anyagaiban, a legújabb trailerben mindjárt a Group B néhány kisebb teljesítményű, de ettől még harapós jószágaira vehetünk egy pillantást. Mindez realisztikus, vagy nevetséges? Döntsétek el Ti!

Egy kicsit tartunk a DiRT 3-tól, hiába hangsúlyozzák szinte mindig a fejlesztők, hogy ezúttal jobban fókuszálnak a realizmusra; tartunk tőle, hogy a régi idők ralis címeivel nem érhet fel jelen produktum. Valós körülményeknek és az oldscool verdáknak hála a hangulat mégis a tetőfokán, a gymkhana játékmódnak köszönhetően briliáns vezetői tudásunkat is próbára tehetjük.

A DiRT 3 május 24-én landol a boltok polcain, PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

16.
16.
lackosor6
Nem tudom a kisebb teljesítményen mit értesz, a B csoportban nem volt teljesítménykorlátozás és a vége felé olyan 3-500 lóerő között voltak a kocsik! Sajnos nem egy halálos baleset is volt, ezért is szüntették meg!

Autóbuziknak:
http://www.youtube.com/watch?v=ozntieZs8Bg

15.
15.
bsg09
#12: CDG-ben nemrég 990Ft volt.
14.
14.
Split
ejj, pedig annak az Audi Quattro-nak de meghallgattam volna a hangját... :) Na sebaj, majd ingame! :D
13.
13.
Berencsit
imádom a rallys Gameket, de régen tényleg valahogy jobb hangulata volt az egésznek. remélem vissza tudják hozni az akkori játékélményt. ;)
12.
12.
Quent1n
#6: Dirt 2 játékok PC-re. http://hardverapro.hu/aprok/szoftver_jatek/jatekok_pc/keres.php?stext=dirt+2

Szemezgess. Boltba már nem igen kapni, ha igen akkor sokszor nevetsége 10ezres árakon. Tavaly Saturnba + MM-ba volt egy durva akció én akkor vettem meg 990 forintért. Maximálisan megérte!

Egyébként nekem bejött ez az amcsi májerkedős dolog, valahogy feldobta a játékot. :) Pedig eleinte tartottam tőle de aztán nagyon jól elszórakoztatott sok-sok órán át. A multi része is nagyon jó lett. Nem szimulátor ez igaz, de arcade-nak szerintem szinte tökéletes.
11.
11.
XDannyL
#6: Speper-nek igaza van :S :)
Tudom, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy új játékokat vegyen, de akkor már inkább várd meg míg használtan olcsón hozzájutsz. Inkább, mint hogy letöltsd... ;)
10.
10.
#2: egyetlen igazi rally szimulátor létezik, az pedig a Richard Burns Rally :D szerintem az összes colin gyengusz és könnyűek a pályák is, a Dirt-ök pedig hát teccetős, de tényleg 0 vezetési élmény
9.
9.
joshfeed
Ken Block rajongóknak (a rally nem cirkusz, jenki barátom XD ).
http://www.youtube.com/watch?v=GOEFeyNF1vE&feature=player_embedded
8.
8.
Speper
#6: Akarod mondani megvenni nem? :) No Warez pls :D
ON: A video engem is megfogott, a kettővel nagyon sokat szórakoztam, tetszett a hangulata a játéknak, a zenék, az autók... de igen, sajnos hiányzott az igazi rally-s élmény. Remélem ebben a részben visszakapjuk, és ismét egy remek játékot kapunk! :)
7.
7.
gucho
nagyon komoly ez a videó, én nagyon várom, eddig is bejött a dirt sorozat
6.
6.
oven
Kerlek nem tudna valaki megmondani hogy honnan lehet letolteni?
5.
5.
oven
En pl. meg nem jatszottama dirt szeriabol semmit de azert egy kicsit megfogott a folyebb talalhato video. Szerintem nem lehet olyan rossz jatek.
4.
4.
XDannyL
#2: Ez már nem Colin McRae... Nem véletlen hagyták el a nevet. A játék is szépen lassan átmegy más stílusba (amit én nem bánok).
Itt az ideje hagyni, békében nyugodni Colin-t.
3.
3.
XDannyL
2.
2.
Drider
A DiRT 2 party fever hangulata valahogy nem tudott magával ragadni. A DiRT-ben jó pályák voltak és jó kocsik is, visszafogott, letisztult stílusvilággal, ami mindig is jellemző volt a Colin nevével képviselt játékokra. Egyedül a vezetési élmény hiányzott, amit már-már SEGA Rally-sra vettek. A DiRT 2 visszahozta a korrekt vezetési élményt, de a GRiD-ből átkerült Flashback-ek és a gyors, gyerekes játékmenet teljesen lerombolta az eddig felépített Colin McRae feelinget. Valahogy az az érzésem, hogy itt is nagyobb lesz a szemkápráztatás a tinik elbűvölésére, mint a Rally-s élmény. Remélem nem csak 1-2 Rally szakasz lesz országonként, hanem minimum 4, bár ilyen max. 2 percesekből az sem sok.

(Tegnap én is beküldtem ezt a hírt, de vagy sokan küldték, vagy rosszul fogalmaztam)
1.
1.
Noozi
valahogy dirt sosem tudott lázba hozni :S egy újabb Bornoutnak sokkal jobban örülnék :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...