Android Market - megjelentek a PS1-klasszikusok

  • Írta: InGen
  • 2011. április 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagy az izgalom az első "PlayStation telefon", az Xperia Play megjelenése körül, főként azért, mert az európai szállítmányok késnek a tervezett megjelenéshez képest. Attól függetlenül, hogy telefonja még senkinek nincsen, a Sony már felpakolta a PS1-es klasszikusokat az Android Marketre.

A Sony-Ericsson Xperia Play, az első PlayStation által "elfogadott" okostelefon komoly szerepet játszik a Sony hordozható játékgép terveiben, legalábbis az NGP megjelenéséig biztosan. Sajnos az Egyesült Királyságba nem sikerült időben leszállítani a telefont, ami azt jelenti, hogy Európában gyakorlatilag még senkinek nincs ilyen készüléke, ettől függetlenül nem árt tudni, hogy a beígért PSOne klasszikusok már elérhetőek az Android piactérről.


Olyan fantasztikus játékokról van szó, mint az eredeti Syphon Filter, a Destruction Derby, a Medievil vagy a Jumping Flash. Mindegyik játék egységesen 3,99 dollárba kerül, ilyen szintű teljes játékokért, azt hiszem, ez eléggé méltányos ár. Most már csak reménykedni kell, hogy előbb-utóbb olyan anyagokat is megkapunk, mint a Metal Gear Solid, a Tekken vagy a Gran Turismo, amelyeknek, azt hiszem, sokan örülnének.

13.
13.
shooter1234
Mondjak valamit?! Hát inkább nem mondok... Ezek a k*cs*g*k naponta emeliok ennek a cuccnak az árát! Vagy is inkább változtatják! Lényeg hogy kb 1,5 nap alatt drágább lett jó pár ezressel. Szóval az ár nem fix!
12.
12.
shooter1234
Én meg max. 90ezret adnék érte. Majd ha lemegy az ára annyira, akkor veszek 1et. Gondolom ha 5öt veszel, akkor sem kapsz rá akkora kedvezményt.
11.
11.
Berencsit
#10: vaterán? xD No comment... :D
10.
10.
wigyory
8#. Ha több telót veszünk akkor már a házhoz szállitás ingyenes-nem?Ha nem igy van akkor már nem is kell-hülye vacak! :) :) :)!
Na jó nekem is elkelne 1 ilyen készülék, de még elég borsos ára van. Majd a vaterán egyszer megveszem.
9.
9.
Effecta
azért is felesleges ez a teló. PS1 játékokat tökéletesen viszi az fPSe. Bios tölthető, játékok meg ingyen is leszedhetők pár rom-letöltő helyről mindenféle megaupload meg rapidshare baromság nélkül
8.
8.
Berencsit
158 419 Ft annyira nem drága, mármint én többre számítottam. DE, "Amennyiben 5 vagy annál több darabot szeretne rendelni, a kedvezményes árért hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 1 999 1 999" ha valaki rajtam kívül szeretne ilyen telót venni írjon priviben. egyszerre veszünk 5 db-ot, és olcsóbban megjárjuk. ;)
7.
7.
mark825
ez mind qurva jó csak egy a bökkenő hogy ez a telefon 180ezer pénz lesz kb. sajna :(
6.
6.
dareal
#4: a sony store szerinetm csak play alatt érhető el, de fpse psx emuval szinte mindegyik psone játék megy androidon.
5.
5.
shooter1234
Na itt van hogy mennyibe fáj az Xperia Play. Elég szép az árcetli, de ez talán nem is meglepő. Már lehet rendelni.
http://www.expansys.hu/sony-ericsson-xperia-play-eu-209424/
4.
4.
Vincenzo
Ezek a PS1 játékok csak az Xperia Playen futnak, vagy másik androidos telóra is le lehet őket tölteni?
3.
3.
dareal
#2: jaja, régebben psxdroid vagy milyen néven futott, zsírul vitt mindent nekem is. (final fantasy, gran turismo stb)
2.
2.
Effecta
Az erősebb droid telókra létezik az fPSe nevű emujlátor, amin gyönyörűen mennek a játékok. Tekken2-3, Soul Calibur, Jackie Chan, Rival Schools, és Mortal 4 volt a tesztalanyom. Gyönyörűen ment mind.
1.
1.
Noozi
ez egy remek ötlet csak a telo ára csússzon kicsit :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...