HWSW: Az iWiW újra feltalálta a MySpace-t

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 5.
  • Hír
Link másolása
Az iWiW beváltotta ígéretét és megvalósította a publikus adatlap funkciót a magyar közösségi oldalon. Mostantól minden felhasználó dönthet úgy, hogy profiloldalának egy testre szabott verziója minden netező számára elérhető legyen, írja nagytestvérünk, a HWSW.

A publikus névjegyoldal lényege, hogy az iWiW-en egyébként is megosztott adatainkat, amit bármelyik tag láthat, az internet teljesen nyilvánossága számára is elérhetővé, kereshetővé teszi. Az [origo] szerint az iWiW fejlesztése felülkerekedhet a személyes honlapok fontosságán és leválthatja azokat. Szerintük ez egyfajta névjegy, személyes weboldal vagy éppen virtuális szórólap. Az [origo] cikke maga is belátja, hogy “a személyes honlap némiképp kiment már a divatból”, majd azzal folytatja, hogy “manapság sokkal inkább mondjuk a nevünkre mutató webcím helyett, hogy keress rám az iWiW-en”, de az a vágy legtöbbünkben megmaradt, hogy saját képünkre formáljuk, saját ízlésünk szerint alakítsuk a weben minket bemutató oldalt."

A tömjénezés talán túlzó, de az tény, hogy Magyarországon még mindig az iWiW a legnagyobb felhasználói adatbázis, akkor is, ha napi szinten már többen használják a Facebookot. Az iWiW célja csakis az lehet, hogy a többi közösségi oldaltól eltérő funkciókkal rukkol elő, s kihasználja a hazai pálya előnyeit. A HWSW véleménye szerint kizárólag akkor élhet túl a rendszer, ha egyfajta jól menedzselt adatbázissá és szolgáltatáscentrummá válik, igaz akkor is komoly áldozatok, forgalomcsökkenés mellett.

Különösen ajánlott vad punk menedzsereknek - a teljes cikket a HWSW-n olvashatjátok el!

17.
17.
anadrex
Szépen lassan becsődöl a myvip is meg az iwiw is. :)
16.
16.
halál az összesre, felesleges sávszél pazarlás mind :)))
15.
15.
adam222
#4: akkor te még nem jártál kispesten! :)
14.
14.
#4: Ennek nézz utána, pont hogy nem így van :)
9.
9.
Ecneb
#8: Hát én úgy tudtam, hogy mindenki, aki a mi korunkban van már kész zseni és kevés a munkásember, ezért megpróbálják lehülyíteni az országot a lehetetlen oktatási rendeletekkel...
8.
8.
D4nny
#7: Akkor sehol sem ( Tv-ben sem? jó mondjuk ez is relatív, mert én sem nézek... :D ) hallottad, hogy hazánk és egész Európa elöregedő társadalommá kezd alakulni? Ezért vagyunk bajban, mert több az idős, nyugdíjas korban lévő ember, mint a fiatalabb, munkaképes, és nincs aki eltartsa az öregeket.
7.
7.
Ecneb
#6: web-programozásra járok, ott ilyesmiket nem nagyon oktatnak ;)
6.
6.
D4nny
#4: Feltételezem nem nagyon figyelsz földrajzon, társadalomismereten vagy akár történelem órákon... xD
5.
5.
amióta koppintotta a facebookot (illetve szerette volna) külsőleg/belsőleg azóta egy akkora ......... sííííp ........... lett, hogy azóta egyszer léptem fel akkor is olyan tökéletesen működött, hogy a leveleim elolvasása is 20 percbe telt... ha nem lennék ott tag, akkor sem járnék már fel hogy keresgessek embereket, mert az eddigi tapasztalatok alapján előbb megtalálom személyesen mint ahogy betöltené...
4.
4.
Ecneb
Szerintem több a fiatal mint az idős kicsinyke hazánkban...
2.
2.
D4nny
Hű de jó, akkor még lassúbb lesz? Nem mintha sokat használnám, csak apukám szokta szidni, miközben PS-ezek, hogy: "de k*rva lassú már megint ez az Iwiw". xD
1.
1.
Raidermeister
"tény hogy Magyarországon még mindig az iWiW a legnagyobb felhasználói adatbázis" pedig azt hittem hogy sikerült átvennie ezt a facebooknak :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...