Jövőre folytatódhat a Tony Hawk-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 12.
  • Pletyka
Link másolása
Az Activision nemrég jelentette be, hogy a Guitar Hero-sorozat mellett a Tony Hawk-szériát is pihenésre küldi, s bár a kiadó nem igazán részletezte a gördeszkás frencsájz jövőjét, az elemzők már akkor is úgy kalkuláltak: a gitáros játékokkal ellentétben Hawk hamarabb visszatérhet, mint gondolnánk.

Míg a Guitar Hero esetében úgy nyilatkoztak a szakértők, hogy soha vagy csak a legközelebbi konzelgenerációban térhet vissza a sorozat, addig a Tony Hawknál már azt mondták, hogy legfeljebb egy-két éves pihenőről lehet szó. A Tony Hawk-sorozat az utóbbi időben óriási népszerűségvesztésnek "örvendhetett".

A Skate-szériával az újabb részek képtelenek voltak felvenni a kesztyűt, s mikor az Activision görcsösen ragaszkodott egy-egy "forradalmi" újdonsághoz, csak még inkább tetézte a bajt. A műanyag gördeszkakontrollerrel érkező Tony Hawk: Ride óriásit bukott a kritikusoknál és a boltokban, a később bemutatkozó Tony Hawk: Shred pedig még jobban lebőgött: egy hét alatt kevesebb mint 3 ezer példány talált belőle gazdára, ami világviszonylatban elképesztően alacsony szám.

Tony Hawk azonban látszólag a visszatérésre készül. Idén ugyan nem lesz új játék, azonban a PixelatedGeek interjújában a profi gördeszkás elárulta, hogy jövőre készülnek valamivel, ennél többet viszont nem mondhat. Az Activision egyébként még mindig lát potenciált a sorozatban, decemberben Eric Hirshberg, az Activision Publishing vezérigazgatója mondta azt, hogy Hawk nevének olyan "állóképessége" van, mint Michael Jordanének.

16.
16.
Quent1n
Nekem anno az MTV Skateboarding volt a kedvenc deszkás játékom, mert nem volt benne ilyen 100 méter magasra való repülgetés, meg hát azok a jó kis zenék.. :)

Tony Hawkból AW megvan, nem rossz darab de már annyira nem kötött le, lehet kinőttem belőle. Ennek ellenére a Tony Hawk név még elég jól cseng, kár lenne veszni hagyni. Egy 10/9es játék még kéne az új generáció előtt! :)
15.
15.
Berencsit
#9: ez már nagyon régi játék, egy képe... akkor még jónak számított. ;)
13.
13.
Gorre
Ha jól tudom ez a "gördeszkás-mánia" már régen véget ért, minek erőltetik mégis?
12.
12.
p3ti
még az első 3 részét csíptem PS1en , a többi már vhogy gagyi volt . Nem akarom festeni az ördögöt a falra de sztem idő pocsékolás csinálni még 1 TH-t.. na de ők tudják
11.
11.
Cuppak
o a régi szép idők :) , American Wastelandal mennyit nyomultam :D . Kiadhatnának végre már 1 normális TH-t Pc-re!
10.
10.
Mortis
Lásson potenciált a kukában és egy normális játékban.
9.
9.
MangaBoyKing
Ennek a játéknak mi is az értelme ? Mert rettentö gagyinak néz ki .
6.
6.
huszti
én annak örülnék, ha jönne valami gépre is végre. sajna skate nincs, pedig az x360as kar simán megy gépen is, a tony hawkból meg a wasteland az utolsó. Shaun White Sb.-t meg nem is lehet kapni magyarországon Pc-re :S
5.
5.
inkább egy Skate-nek örülnék pc-re...
4.
4.
xICEMANx
Semmi értelme folytatni... már unalmas, semmi újat nem tudnak már kihozni belőle, max a grafikát még... És igy vana régiek voltak a jó a mostani már csak felújitott szar...
3.
3.
tommy93
Amig nem lesz Neversoft, addig nem lehet elnevezni Tony Hawknak ezt a sorozatot...
2.
2.
soap mactawish1982
én egy részével sem játszottam,és nem is fogok!!egy percre sem köt le!de ez az én véleményem!
1.
1.
Zauder
Utoljára a Pro Skater 2-vel tudtam jól szórakozni... A többi már valahogy nem volt az igazi... A mostanában megjelenő külön-deszkás részeket már ki se próbáltam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...