The Darkness 2 - van képünk hozzá

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 2.
  • Képek
Link másolása
Ráadásul kettő is - frissek és ropogósak. Úgy látszik, a Digital Extremes srácai még jobban ragaszkodnak az eredeti képregényekhez, hiszen az elődtől eltérően mindinkább a képregényes vizuális témára másztak rá. A helyszínek ismerősek: rosszfiúkkal teli metróállomások - lehet aprítani ezerrel.

Jackie hiába volt valaha a mafia meghatározó személyisége, miután saját szülinapján akarták kinyírni, nem bír parancsolni ördögi képességeinek és szabadjára engedi a Sötétségtől kapott hatalmát. Az első bosszúhadjárata sikeres volt, itt az idő újra rendet tenni ebben a gonosz világban. Ha már a vadászpuska ereje kevés lenne, ideje előkapni démoni csápjainkat, és megragadni velük az életünkre törő maffiózók grabancát.

Reményeink szerint az idei E3-on már játszható formában képviseli magát a Take-Two horrorjátéka.

5.
5.
Neo1989
Várom már nagyon . lehet ez is ps3-as vétel lesz :)
4.
4.
Gabesz.
Ha megmaradnak az eredeti koncepcional es csak raknak hozza, szerintem nem okoz majd csalodast. Az meg tetszene ha a tulvilagon Jenny lenne az idegenvezeto :)
3.
3.
számomra meg pont ellenszenvessé... :(
2.
2.
Mortis
Ezzel a képregényes külcsínnel csak felpakoltak a produktumra egy jó nagy adag morbidságot. Ezzel tökéletessé tették számomra. :D
1.
1.
Jackie Estacado
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...