Uncharted 3 - a vizuális evolúció képekben

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 2.
  • Képek
Link másolása
A srácok a Naughty Dognál elég szépen kitanulták a PlayStation 3-ra való fejlesztés csínját-bínját, hiszen az Among Thieves óta eltelt időben több mint meggyőzően alakították át saját motorjukat. Ez főleg a karaktermodellekben csúcsosodik ki, melyeket most összehasonlítanak a második résszel.

Már két éve is azt gondolta a közvélemény, hogy az Uncharted fejlesztői már kihozták a maximumot a japánok konzoljából, pedig jelen képeket vizslatva nagyon úgy tűnik, hogy csak a harmadik részre tették oda magukat igazán. Aki felnőttesebb vonásokat vár szereplőinktől, jól jár, az arcok sokkalta kifinomultabb lettek, s ezzel együtt az élethűség felé tettek egy újabb lépést.

És a beleölt munkaórák a helyszínek részletgazdagságának is csak jót tettek - eltűntek a szögletes formák és minden apró szeglet kellő műgonddal lett megalkotva - felfedező, érzékeny szemű játékosoknak bizonyára több percet elvesz az életéből a tájban való gyönyörködés.

14.
14.
mamgu
De miért festették vörösre a haját .
13.
13.
ResidentGabor
Emlékeztek az Uncharted 2 -ben volt Drakenek egy olyan elnyerhető skinje ahol olyan dagadt volt, mint egy szumós.Beállítottam és elég vicces volt ugy vele játszani.Egyébként azt sem bánnám, ha a harmadik résznek nem változna a grafikája a kettőhöz képest (mert az is tökéletes volt) , a story a lényeg, amit szerintem nem fognak elszurni.
Már csak két évszak és tolhatjuk is a gamet :)
12.
12.
ZsupiDav
#10: Hát ez pont, hogy nem a ND-ra jellemző. Ami videókat kiadnak azok mind a játék motorjával készültek. Amikor kiadták az U2 vonatos videóját, akkor is sokan hitetlenkedtek, pedig arról is kiderült, hogy nem CGI. Nekem mindegy, hogy mit alkotnak, hiszen ha csak a 2 rész grafikájával (motorjával) jönne egy új történet, én akkor is elégedett lennék.
11.
11.
Slik
Drake hízott egy kicsit
10.
10.
McDuff
összehasonlítani a 2. rész képeit a 3. rész előzetesének képeivel,ahhoz pofa kell.
ezeket az előzeteseket nem a játék motorjával szokták csinálni,ezek CGI animációk.
a 4. képet kivéve,mert azon látszik hogy ingame képek.
9.
9.
Mortis
#5: Támogatom. Legalábbis számomra biztos. :)

Egyébként süketelés szokott lenni általában ez az "elértük a maximumot" duma. Szerintem ez még mindig nem a plafon.
8.
8.
7.
7.
lac15
5.
5.
drat576
#4: kár a gőzért, az év játéka úgyis a Skyrim lesz :)
4.
4.
barack1
Szinte biztos, hogy az év játéka lesz.
3.
3.
Folti90
Nagyon jól néz!! Iszonyatosan várós:D
2.
2.
Gunner23
Szerintem nem elég jó minőségűek a képek ahhoz hogy jól össze lehessen hasonlítani őket, de ettől függetlenül biztos vagyok benne hogy (újra) sokat fog fejlődni a grafika az elődhöz képest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...