Befutott az új Assassin's Creed második teasere

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 2.
  • Teaser
Link másolása
Újabb teaser videó látott napvilágot, természetesen ez is a Ubisoft által hivatalosan még be nem jelentett Assassin's Creed játékához, a Revelationshöz köthető. A tíz másodperces felvételből természetesen megint úgy kell kihámozni a lényeget, de hát ettől szép egy marketingkampány, nem igaz?

Bár a Ubisoft már régóta ígérgeti az Assassin's Creed III-at, és ezzel együtt azt is folyamatosan hajtogatja, hogy idén a Brotherhood-féle kitérő után új korszakba látogathatunk el a sorozat keretein belül, a nemrégiben napvilágot látott pletykák arra utalnak, hogy erre még egy ideig várni kell: az eddigi teaser anyagok alapján megint Altair bőrébe bújhatunk majd, és nem kapunk új főhőst.

A mostani teaser nagyon rövid, de néhány érdekesség kihámozható belőle: egyfelől a kép baoldalán végig egy assassin keze látható a jól ismert rejtett pengével, ami minden bizonnyal Altairé, másrészt a háttérben egy erőd figyelhető meg, miközben arab feliratok villannak fel újra és újra. A legérdekesebb viszont minden bizonnyal az a furcsa tárgy, ami csak egy pillanatra tűnik fel: ez a Phaisztoszi korong, ami Krétában található. Görögország lenne a következő célpont?

A Ubisoft anno májusra ígérte az új Assassin's Creed bemutatását, legkésőbb a júniusi E3-on derül majd ki minden a következő részről.

66.
66.
armino8
Sokan oltják ezeket a treasereket,de azt elfelejtik,hogy ezeket a néha érthetetlen és elhintett utalásokat azért csinálja a ubisoft,hogy lássa az ilyen oldalakon a véleményeket ezzel is ötleteket gyűjtve ahhoz,hogy minél jobban ki tudják szolgálni a játékosokat.
Persze nekem is ködös az összes ilyen treaser,de pont ezért jó,hogy tudunk miről beszélgetni!:)
64.
64.
xICEMANx
Mondhatom, nagyon értelmes teaserek...
63.
63.
Shadowkill
#58: Milyen kérdések?Elolvasta itt valaki egyáltalán a kodexeket amit össze kellett gyüjteni?
Altair leirja benne hogy hogy alkotta meg a találmányait,az életét,halálához közeledve is ir benne,és mint azt ahogy itt sokan gondolják,ö az alma megtalálása után már nem hidegvérü gyilkos(mondjuk Mariát se ölte meg,akitöl az elsö gyereke születik),ö vezeti be azt,hogy ne kelljen levágni valakinek az ujját hogy assassin legyen,stb.
Szerintem semmilyen kérdés nem maradt Altairral kapcsolatban,legalábbis nekem nem.
61.
61.
Az én elméletem az lenne, hogy mivel a Phaisztoszi korongot még senkinek nem sikerült megfejteni, összefüggésbe hozható az "ufókkal". Az tuti hogy nagy jelentősége lesz, és szerintem pl Eagle Visionnel nézve fény derülhet fontos dolgokra, akár egy újabb üzenet lehet Desmondnak, Altairon keresztül.
60.
60.
[Juraviel.Ihuan.Bedvin]
#41: Fojesz, ez igaz, de attól még ne Görögország területén játszódjon (még akkor se, ha más megközelítésből eredően egykor a mai Boszporusz és Dardanellák is hozzájuk tartozott, így Bizánc maga is "görög" terület), értve ez alatt pl. valamely szigetüket.

Bizánc eszméletlenül hangulatos lenne. :) A keleti birodalomban izgalmas dolgok történtek. :)
58.
58.
felegyi
Srácok, szerintem elengedhetetlen egy ilyen rész ahhoz ami csak Altair-ról szól hogy teljes legyen a történet... az első rész végén még nagyon nem volt rá szükség, de a második részben elég sok kérdés merült fel Altair-ról...
56.
56.
Speper
Ubi a facebook oldalán odaírta a hír alá hogy: "Just remember... nothing is true, everything is permitted"
Lehet, hogy csak az agyunkat húzzák ezekkel a teaserekkel :D Mindenki kombinál, gondolkodik és kapcsolja össze a dolgokat a játékokkal, és végül olyan gamet mutatnak be, ami teljesen új :D
53.
53.
Speper
Amúgy fent a sarokban az Altair keze, a háttérben pedig Masyaf látható!
http://raphael-lacoste.deviantart.com/art/Masyaf-69931275?offset=10
52.
52.
Speper
Nem tudom minek kell ide olyan sok hülyeséget írni, hogy szar lesz meg elrontják meg effélék. Ki se jött úr isten, trailert sem kaptunk.. de a játék már szar! Hát gratulálok emberek..... Ha valaki időpocsékolásnak tartja akkor minek kommentel? Olvassa el a következő hírt, ne az AC-ra pazarolja azt a drága idejét!
ON: Szerintem egy Brotherhoodhoz hasonló rész lesz, nem a teljes harmadik. Lehet ez kell ahhoz, hogy majd összefüggjön az egész történet, lehet ez kell ahhoz, hogy megértsünk majd mindent...
51.
51.
És ezek teljes áron jelennek meg annak ellenére h nem számozott részek? Vagy ugyanolyan hosszú egy ilyen Brotherhood-szerű rész?
50.
50.
SL89
Nezzetek meg ezt a linket! Pont az a korong van a kepen ami a videon latszik !
http://www.wordgame.64g.ru/meta3/me8en.htm
49.
49.
Hubert Cumberdale
#45: Így van! Köszöntem!

#43:

Igazából egy szót se szóltam. -.-
48.
48.
Adamknight
#47: SPOILER
Mármint mit nem értettél a Br befejezésén? Pont attól jó, hogy erre senki sem gondolt volna, és innen kistrillió lehetőség van a story folytatásához...
47.
47.
koffein
fú ez évjátéka lesz. Már a videóból is látszik -.-""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Brotherhood vége akkora egy szar volt, hogy ez már nem is kell. Apjuk *aszát húzzák évekig ezzel az érthetetlen befejezésekkel
46.
46.
Hororo
Ja és lehet, hogy csak beakarnak etetni Altairral és egyáltalán nem róla lesz szó..... soz a dupla hsz-ér
45.
45.
Hororo
Most nem tudom mit kel szapulni Hubert Cumberdale-t, legalább benyomott valami poénosat, én speciel szakadtam rajta egy jót. noobz
44.
44.
Matt8888
Jézus de megszaladt a kommentelgetés :D
43.
43.
Dark_Temptation
42.
42.
mdr88
#18: őőő nem azt eszik vagy isszák?? :O... nyilván az efféle kis akármi kiadványok is kövérítik a Ubi bankszámláját, csak azon vagyok fennakadva, hogy ha már ennyire reklámozták , hogy most már gőzerővel fókuszálnak a 3. részre akkor csinálják azt.. utána tőlem annyi ilyen meg olyan extra sztorit adnak ki belőle mint égen a csillag
41.
41.
fojesz
#39: Igazából kicsit hülyén fogalmaztam, mert a mai Görögország Altair idején Bizánc része volt. :)
40.
40.
giga321
Mik ezek a semmitmondó szarok , elsőre észre sem vettem azt a kezet csak akkor amikor már elolvastam a szöveget és utána láttam hogy jéé tényleg. Adjanak ki egy 1 perces trailert azt jól van.
39.
39.
[Juraviel.Ihuan.Bedvin]
Ha tényleg újra Altaïr Ibn-La'Ahad lesz végig a főhős, akkor kérem szépen: Bizánc legyen a helyszín és a környéke. :) Kell a búbánatnak Görögország, annak ellenére, hogy szeretem a görög kultúrát. Kiruccanások lehetnének, mint az ACB-ben, de Bizánc jó választás lenne. :)
38.
38.
itomi
Személyszerint azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Dasmond annyira azonosul az animusban eljátszott dolgokkal, hogy ő maga lesz az "új" Assassin... szerintetek?
37.
37.
adriano28
#36: az ő szemébe nem a miénkbe *
36.
36.
adriano28
megnéztem megint és dolgok jutottak róla eszembe ..lol
szóval a helyi télapó a várból bemutat nekünk de a nap bele süt a szemünkbe fojton ezért a vízből látszik, amiből egy arab gyártású gagyi óra pattan ki, de megfigyelhető hogy ez már este tájba van mert jobb oldal felől az erdőből már bújik kifele a sötétség
( a télapó meg figyelhető a vár alatt )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...