FIFA 12 - újabb részletek láttak napvilágot

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 5.
  • Hír
Link másolása
Az OXM nemrégiben egy delejes előzetest közölt a soron következő FIFA-ból. A legfontosabb az, hogy három területen is mélyreható változtatásokra készülnek az EA Sportsnál. Azt már eddig is tudtuk, hogy sokkal emberközelibb játék várható, reméljük észrevehető hasznunk is származik belőle.

A motor új funkciói közé tartozik, hogy a játékosok attól függően reagálnak a kapott labdára, hogy az pontosan hol és milyen erővel találta el testüket. Értelemszerűen egy teljesen megbikázott játékszert megszelidíteni nem lehet egyszerű feladat, könnyen lehet az is, hogy a futballista megbotlik, és az animációja megszakad.

A fizikai játék "meglepően hiteles" a magazin szerint, külön kiemelték azt is, hogy bizonyos sérülések kihathatnak a játékos karrierjére, ámbár többen meg is edződhetnek ennek hatására. Az erősebb játékos sokkal rugalmasabb focit mutat be. A kulcsjátékosok stílusához az egész csapat alkalmazkodni fog, hála a Pro Player Intelligence rendszernek, a nevezetett sztárok szokásainak, tulajdonságainak figyelembevételével.

A védekező játékot is átdolgozták, nem csak a külön szerelésre kell figyelnünk, hanem arra, hogy távol tartsuk magunkat az ellenfelektől, elég csak az A vagy X gombot lenyomni. Rajtunk múlik, hogy mit kezdünk a helyzettel még a félidő lejárta előtt. Az EA meg is említette, hogy egy nulla-nullás találkozó nem is annyira elképzelhetetlen.

Csapattársaink már fel is tarthatják az ellenfelet, ha úgy szeretnénk, mi pedig addig egy látványos megmozdulással pécézzük ki a hálót. Mondani sem kell, hogy számos taktikai lehetőséghez juttat ez minket.

Aaron McHardy szerint a FIFA 12 lesz a legnagyobb változás, mióta a játék a nextgen konzolokra költözött. Elmondása szerint az Impact Engine új lehetőségekkel kecsegtetett, mely a sorozat jövőbeli új irányaira is befolyással lesz.

18.
18.
cinno kajla
remelem jo lessz habar annyit meg beletehetnenek hogy amikor leserul egy jatekos akkor bemehetne hordaggyal az orvosi segitseg :)
17.
17.
terenceHill
Nekem a Pes azért tetszik jobban (nem a grafikai effektekre gondolok) ,mert ott a mecs jobban hasonlít egy igazi mecsre. Főleg a labda fizikája ,a csapat taktikája és a labda kezelés miatt. A fifában hiába van néhány jobb dolog, ha az előbb említett dolgok nem ütik meg a mércét ,mert nincs is úgy kidolgozva. Olyan nagyon játék szagú. Nem látni benne, hogy mintha egy meccset néznék.
16.
16.
krisi7
Én kíváncsian várom az eddigiekben is volt sok újítás de ez a leírás szerint egész más lesz.
15.
15.
JacoB
#10: akkor menjé' kosarazni
14.
14.
JacoB
#13: Xbox Kontrollerjén A van, PS kontrollerjén X
13.
13.
Shotgun Blues
12.
12.
Nathan
jónak igérkezik
HAJRÁ MANCHESTER UNITED
11.
11.
Shooter89
Zsííír, új év új fifa egy kis gyakorlás és megint mehet a darálás online !!! :)) A pes szerinem fos, jó grafko és bent a BL de a többi nagy nulla a csapatnevekkel meg a sírba visznek !!! A FIFA A KIRÁLY !!!! { ÉS IDÉN IS AZ LESZ }Én már csak tudom, mert 98 óta nyomom MINDEN ÉVBEN !!!! :-)))))
10.
10.
Józsi_Doe
Újabb gagyi FIFA, hallelluja!
9.
9.
utahl2
Gondolkoztam hogy beruházok egy FIFA 11-re de inkább megvárom a 12-et :)
7.
7.
Mortis
Csak aztán ne csak a szavak maradjanak.
A PC-s változatra megint kíváncsi leszek. xD
5.
5.
shatterhand
#4: az volt a baj,hogy nekem nem állt kézre ez a joykaros cselezés (az NHL-t is pont emiatt tettem le)
amúgy szivesen elvertem volna őket, de a porbadöngölés helyett inkább otthagytam az EA sportot

azt elismerem,hogy akinek ez nem gond az baromi ügyes és látványosan játszik
csak nem fekszik nekem
4.
4.
szkajvoker
#3: Én speciel imádok cselezők ellen játszani, őket sokkal nagyobb elégtétel elverni.
3.
3.
shatterhand
Én a PES-t favorizáltam, de már a Fiafa09-nél el kellett ismernem,hogy a Fifa bizon ysokat javult.
A 10. meg már közel tökéletes volt nekem.
Csak mivel végre hús-vér emberekkel szerettem volna játszani ezért online-ra mentem vele. Ott meg a TÚL SOK cselezőjátékos el is vette a kedvem a focis programtól. Őszintén szólva baromira zavar,hogy 1 játékossal ide-oda cselezgetve tudnak meccsett nyerni. Taktika, felállás nulla, csak az a cselezés volt a lényeg.

Inkább visszamentem PES-re. Ott a többi a lényeg.
2.
2.
lukaka
1.
1.
JacoB
megint jön a sok **** ember és elkezdi mondani hogy minek megint egy új FIFA .... én kifijezetten szeretem (én véleményem (: )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...