Duke Nukem Forever - akció összezsugorodva

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 5.
  • Videó
Link másolása
A Gearbox szakemberei értik a tréfát. Még eleddig nem ismert okból kifolyólag a Duke Nukem Foreverben macsó hősünk - amolyan Gulliver módjára - össze fog zsugorodni és térdmagasságból szemlélheti a rózsaszín, leányregényekből is ismerős világot. Na jó, kicsit sarkítunk, de Duke tényleg lesz törpe is.

Lássuk, hogy kidolgozott felsőtestéről, dagadó férfiasságáról és halálos egysorosaival büntető hősünk vajon ilyen kényelmetlen helyzetben is képes-e megtartani "szellemi fölényét", ha már magassága nem lesz az erénye. Ilyenkor még egy patkány is szívós ellenfél lehet, ám e picuri méret jól jön egy kisautóba pattanva. Érdemes megtekinteni, hogy a bájos leányzók miként reagálnak a macsó fogyatékosságára.

Játéktörténelmi pillanat lesz a DNF június 10-én esedékes megjelenése, noha nem azért, mert forradalmi megoldásairól lesz híres, a Gearbox legalább ügyes rutinmunkát végzett.

27.
27.
Akkor mindenkinek kuss, én még idősebb vagyok :) Sőt! LUKE én vagyok az apád ! :))) Na de komolyan: Duke Nukem egy isten, egy legenda, egy hős, sőt mi több, "A HŐS" ! A maga korában zseniális játék volt? Igen! Kiemelkedett a többi FPS közül? Igen ! Vicces volt? Igen! Volt hangulata? Igen! Néha monoton volt? Igen! Na és nem szarjuk azt le? DE IGEN! :) Szóval egy olyan játék tér vissza sok-sok-sok-sok-sok :) év után ami méltán lett legenda. Örülünk-e neki? Még szép. Milyen lesz? Fingunk sincs, de hamarosan meglátjuk, addig meg vigassági negyedet rendelek ezennel el ! :) Na azé !

Bulletstorm? Kemény dió. Szerintem az a játék amit kétszer abba kell hagyni, emészteni, majd újra elővenni és harmadjára már igazán élvezhető lesz. Rajta van a kívánság listámon: ha 5 alá megy akkor meg is fogom venni. Viszont a DNF az tuti első-napos vétel lesz, ez szerintem mindent elmond! Ennyi...
26.
26.
Giga0509
Jaja az a zsugorító már a 3D-ben is benne volt.El is lehetett taposni az ellenfelet :D meg volt ellentétje is,ami akkorára felnagyította az ellenséget h szétrobbant :D
25.
25.
Józsi_Doe
"Még eleddig nem ismert okból kifolyólag a Duke Nukem Foreverben macsó hősünk - össze fog zsugorodni" -
Zsugorító(Shrinker) sugár bakker! Talán kimaradt nálad a Duke Nukem 3d?
24.
24.
LiMiT
#21: Na akkor csak hogy tiszta legyen, én vagyok az idősebb!! :)

Tesó én nem nézlek le, csak vicceskedek, megszokhattad volna már. :) Boccs ha nem esett jól, de tudod milyen vagyok. :P
23.
23.
K2 The Highest
#20: Hát tesó:D Kicsit unom, hogy lenézel:) Játszottam velük, de itt mindenki úgy beszél a DNF-ről, mintha egy világmegváltó, egyedi, innovatív játékról lenne szó, holott egy teljesen átlagos FPS kicsit sem átlagos főhőssel és ennyi. Csak az zavar, hogy az emberek felfújják az egészet...
22.
22.
Shotgun Blues
#14: Bulletstorm zseniális??XD A 2000-es évek elején játszottunk hasonlókat a játéktermekben... De hát újszülöttnek minden vicc új.
20.
20.
LiMiT
#18: Öcsi, fiatal vagy még...ezt te nem értheted. Aki nem játszott a DN eddigi részeivel, annak ez homályos. :D
Nem azért istenítjük mert olyan FPS lesz amiben vadiúj ötletek ezrei lesznek, hanem mert egy olyan játék -és főhős- tér vissza ami ANNO volt korszakalkotó.
16.
16.
hedzsooo
#13: Hmmm..., hat hamarosan ez is kiderul, ha majd jatszhatjuk. Ez a vidi amugy a PC-verziobol keszult, v. az egyik konzolos valtozatbol ?

Amugy, ha a jatekmenet el lesz talizva es kellemesen lesz 1 kis humorral is fuszerezve az egesz, akkor nem zavar majd, ha picit gyengebb a grafika. Bar, szerintem jo lesz a graffja, 1 korrekt vason.
15.
15.
Matt8888
#14: Minden játékban van mit leszólni ez nem meglepő a Bulletstorm-ban is vannak...
14.
14.
K2 The Highest
#13: Szerintem is Tesó...Ez nem mérföldkő, sem új fejezet...Ha valami miatt veszik majd az a Duke név...Egyébként már kaptunk egy játékot ami minden tekintetben zseniális...BuLLeTStoRM!
13.
13.
tjames
kurvagyönge a grafika-fizika....
12.
12.
woooow xD ez de nagy! amikor összezsugorítja aztán széttapossa
11.
11.
exonic
Ez tényleg egy új fejezet lesz az FPSek terén :D Várós :)
10.
10.
Skyer
A konyhás jelenet a codos toybox szervereket juttatja eszembe.. na azokon mennyit anyáztam anno.. :D
9.
9.
megalonagyix
nem tűnik túl acélosnak, de egyszer tuti beszerzem, márcsak azért is mert DN
8.
8.
p3ti
hahaha , kemény , egyre jobban tetszik , kezdenek besűrűsödni azok a gamek amiket be akarok szerezni lol .
7.
7.
..::RoLiSoAp::..
marhajovolt nagyon várom. óriási ez a stílus<3
"Hail To The King, Baby!"
6.
6.
pjoco
Ez hatalmas lesz! Alig várom!
4.
4.
Mortis
CS utánérzés. xD Ez tényleg ötletes...:)
3.
3.
dante92
Ez mekkora jó már :D! A konyhás jelenet nagyon emlékeztet az ezer éves Toy Story 2-re amit még PSX-en toltam :).
2.
2.
xXgoronikahunXx
0:46 nagyon nagyxDJó kis game lesz de nem hiszem, hogy első nap már megvenném(sőt arra se fogadnék, hogy az első hónapban megveszem:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...