Deus Ex: Human Revolution - PC-n sokkal jobb

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 7.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix végre felfedte, hogy milyen finomságokkal várják a PC-s játékosokat, ha be szeretnének ruházni az új Deus Exbe. Mint az látható is, nem sima átiratot kapunk, hiszen a fejlesztők odafigyeltek arra, hogy teljesen kihasználják a modern technológiai vívmányokat az erősebb hardveren.

Elsőként itt lesz nekünk a teljes DirectX 11-támogatás - nem később, patch formájában, hanem már a boltokba kerülő verzióban is benne lesz. A játék teljes mértékben fel lesz készítve a Steamre, saját achievementekkel és naprakész frissítésekkel. A PC-s verzió elkészítését a Nixxes Software vállalta magára, besegítve ezzel az Eidos Montrealnak, és az extrákat olvasva megbizonyosodhatunk arról, hogy jó munkát végeztek. Már csak az irányítás szempontjából is, elvégre az egér-billentyűzet kombó mindent überel majd.

Kapunk továbbá teljes körű 3D-támogatást, valamint fel lesz készítve az AMD Eyefinityre, azaz a játékosok egyszerre akár öt monitoron is élvezhetik a Deus Ex: Human Revolution nyújtotta élvezetet.

A játékban található karakterekkel interakcióba léphetünk, legalább egy párbeszéd erejéig biztosan. Minél több titokra kerül fény, annál több mozaikdarab kerül a helyére a világ megértése szempontjából. A Deus Ex: Human Revolution augusztus 26-án jelenik meg Európában.

35.
35.
brummi
szerintem ebben a hírben az a velő, hogy nem a konzolok adta lehetőségig terjed a PC-s grafika, hanem a mai maximum színvonalig (illetve az augusztusi megjelenés napján elérhető legjobb hárdvert is kihasználja). Ez az igyekezet igencsak tetszetős, és nem a warez vagy nem warez kérdés miatt csinálják, hanem, ahogy adye is írta, mert a DeusExnek történelme van PC-s körökben, garantált a vásárlói köre. Remélem, hogy nem lesz elkapkodva.
34.
34.
shatterhand
#27: itt a lényeg: ügyes csellel spóroltak!!!
és ez meg a baromság: átverés!!
Mit vertek ezzel át? Akkor veszed észre, ha leállsz a játékban vizsgálni a környezetet. AZt meg normál esetben miért tenné az ember?? Játszani kell a játékkal.
33.
33.
Cuppak
Nagyon leszarom milyen a grafika , csak jönne már ki és legyen jó .
Én MMO és FPS-el szoktam játszani , szal soha az életbe nem fogom lecserélni pc-t xboxra vagy ps3-ra....
#15 Nem kell HIGH-END PC hogy minden full grafon , lagg nélkül menjen ... nekem 2-3 éves gépem van és még mindig minden elmegy legjobb grafikán , és nem sokat költöttem rá.
32.
32.
p3ti
#27: Ja múltkor vmi gagyi kínai parkettát raktak az 1ik résznél , úgy recsegett mikor átfutottam rajta ... ;)
31.
31.
p3ti
#29: hja meg lehet egeret is meg billentyüzetett is . És a ps3mon is lehet honlapokat megjeleníteni , remélem érted mire gondolok .
30.
30.
adye
#27: off: Én ezt értem, de hol van ebbe az átverés? Nem az a játék neve hogy "Killzone 3 with Super-Awesome Real Time Rendered WATER"
És ha spóroltak rajta? Én örülök neki, így legalább a szembeötlőbb részek szinte tökéletesek. Inkább példát vehetnének róla olykor...
29.
29.
megalonagyix
28#konzolt is lehet monitorhoz kötni, sőt, pc-t is tv-hez...
28.
28.
p3ti
#9: Hátra dől , és élvezi hogy a 170 centis HD 3D led tvje teszi a dolgát , ameddig te görnyedsz a 17 colos monitorod előtt , és szkeptikusan nyomogatod a felbontás beállítást . Bocsánat majdnem le hagytam a végéről :)
27.
27.
laca009
26. ez alatt nem azt érti hogy állj egy helyben és nézd a vizet hanem azt hogy mennyi ügyes kis csellel beszák át az embert... egyrészt ez mivel te nem nézed fel sem tünik hogy mennyit spóroltak ott éppen.
26.
26.
adye
#24: Akkor állj, nézd a vizet percekig és szörnyülködj!
Én inkább megyek darálok tovább és élvezem a játékot, ami mellesleg kurva jól néz ki. =D
25.
25.
shatterhand
#24: én kérnék azért sok olyan ronda grafikát még
amit nem tudsz megoldani izomból, old meg kreatívan, ennyi

(de mielött grafikabuzinak gondolnál elárulom,hogy a kedvenc játékaim többségét rusnyának tituálják azok akik amúgy nem grafikabuzik)
24.
24.
megalonagyix
18# a nagy killzone meg god of war 3 80%-a nem is real-time rendered, (http://www.youtube.com/watch?v=oBUIMDZFVMo) szóval ennyit a konzolok erősségéről...
20.
20.
adye
#17: Bocs, igazad van.
17.
17.
Xoul
#16: Szerinted az ő kommentje után van még értelme annak,hogy akárcsak pár billentyű lenyomást is érdemeljen?
14.
14.
hedzsooo
#2: ...Vagy pedig pl. nagyobb lehet a felbontasa es a textura minosege is, persze csak 1 erosebb, modern PC-vel ! ;-)

...5 db 3D monitort mondjuk meg nekem is be kellene szereznem hozza ( + kb. meg 2db erosebb VGA-t hozza, v. csak 1 VGA-t, de akkor a legdurvabbat ^^ ), h igazan jol pompazhasson, de ezt inkabb kihagyom, 1 picit draga lenne meg ! XD ^^

Azert jo, h vki tenyleg gondol szepen a HC PC gamer-ekre is. :-D
11.
11.
Inmediasress
Szerintem is csak meglovagolják a crysis 2 dx11-es mizériát. Jó pofiznak hogy benne lesz még megjelenéskor dx11, de sztem a gépigényen kívül semmit nem venni majd észre belőle. Aztán majd megjelenés után meg majd jöhet szarvihar.
10.
10.
e91-P87_2008
#9: Mosolyog, mert neki 42 colos tévéje van! :-)
9.
9.
Split
Hát ilyenkor azért kíváncsi lennék, milyen arcot vág egy konzolos. :)
8.
8.
zoldmanoka
Mivel az eladások kb 80- 90%-a konzolra várható, ezért szerintem is csak a crysis 2
féle vakítást csinálják a pc-sek felé, akik aztán majd joggal háborognak akkor, amikor
a game kijön, hogy nem erről volt szó.
7.
7.
vytros
6.
6.
Józsi_Doe
Azt erősen megkérdőjelezem, hogy PC-n bármi jobb lesz mint konzolon. Azt tartom valószínűnek, hogy itt is egy Crysis2 féle PC-s marketinggel állunk szemben.
5.
5.
falselight
kár, hogy a dx11 támogatásra csak a gépigény, nem pedig a grafika enged következtetni. a crysis 2 dx9-ben is klasszissal jobban fest. persze így is elképesztően várom már augusztust.
4.
4.
Sarkadi
Én egy 22" colos monitorral is beérem,de már volt szerencsém 3 monitoron játszani bizonyos eseményeken és szörnyen zavaró. A játékot pedig várom. :)
3.
3.
Richi12
#1: én régebben 2 monitoron játszottam de rá kelett jönni h semmivel se nagyobb élmény és még a grafot is butítja
amugy nagyon zavaró a monitorok illeszkedése is persze 3 monitornál nyilván a középsőn van a lényeg de a 2es felosztásnál nagyon is zavaró
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...