A Farmville-ben mutatkoznak be Lady Gaga új dalai

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem akármilyen promócióra készül Lady Gaga, a hölgyemény a Zyngával szerződött le, így legújabb albumának néhány dala kizárólag a Farmville-ben lesz először hallható. Mondhatjuk, hogy nem választott rosszul, elvégre így kapásból legalább 46 millió emberhez jutnak majd el a nóták.

Hogy mennyire fekszik neki Lady Gaga munkássága, azt mindenki döntse el maga, de tény, hogy az énekesnő óriási népszerűségnek örvend, ezért valószínűleg ő is és a szintén közkedvelt Farmville is profitálni fog a legújabb közös akciójukból. Az Associated Press értesülései szerint a hamarosan megjelenő Born This Way című albumon szereplő dalok egy része kizárólag a Farmville-ben hallható majd egy ideig.

Az exkluzív nóták eléréséhez, a játékosoknak nincs más dolguk, mint május 17. és május 19. között végrehajtani bizonyos feladatokat, míg a nem exkluzív számokat később, május 23-ig lehet feloldani. Ha sikerült, a virtuális farmerek a GagaVille nevű farmon hallgathanak bele az új anyagba.

És ez csak a kezdet: amerikai játékosok például magát az albumot és egy exkluzív unikornist is letölthetnek, ha a Best Buynál fognak 25 dolláros játékkártyát vásárolni, továbbá egy versenyt is szerveznek majd nekik, melynek fődíja, hogy résztvehetnek az énekesnő következő klipjének forgatásán. Ha minden igaz, más Gaga-témájú felszerelés is beszerezhető lesz, továbbá aki játszik a Zynga Words With Friends alkalmazásával, koncertjegyeket és dedikált albumokat nyerhet.

23.
23.
Extol
22.
22.
Józsi_Doe
Minden ágyúból tűz!!!
21.
21.
bledzer
18... te is lol vagy. Az általad sorolt játékok adnak valamit. Ha mást nem megiszmersz egy stroy-t vagy csiszolod a reflexeidet és a reakcióidőd gyorsaságát, vagy gyönyörködteted a szemed a grafban. Megfelel példának jóuram? :D
20.
20.
bledzer
....hAHAHAHAhhhaaa.. hova juttottunk, flash játékba építik be a jelenlegi popp díva új albumát.... beszarasz.....
19.
19.
falselight
#18: ha azt nézzük, akkor persze, hogy minden játék haszontalan. viszont pl. egy fps egy sokkal zsigeribb, szórakoztatóbb élmény mint a szántás-fejés-trágyázás és társai.
18.
18.
Reli
#15: Na akkor kérlek mondj egy pár okot, amiért a Black Ops vagy a NFS hasznos.
16.
16.
Cooper911
#10: Ez mekkora ötlet :D mármint a hate gomb.
15.
15.
Cooper911
#14: Tévedsz.

Amúgy meg lol a hír. A koncertjeit meg majd Skype-on tartja? :D
14.
14.
Reli
Nem értem, hogy miért zavar az, hogy a Farmville értelmetlen. Ha úgy vesszük minden játék értelmetlen. Javitsatok ki, ha tévedek!
12.
12.
Gorre
Na még egy ok miért nem játszok azzal a retardált játékkal...
11.
11.
StoryTeller
Háhááá lady gaga eddig jutott... már a cyber parasztoknak zenél :DDDD
10.
10.
Megvolt a napi "ki nem szarja le?" hír :) Ha lehetne like helyett hate-et nyomni, sokan azt tettük volna! :)
9.
9.
#8: Időtöltés, amikor végképp nem tudsz mit csinálni arra jó . Én mondjuk sosem játszottam vele, facebookon is egy üres lapom van, mert meg akartam nézni pár profilt (nem ember :). Nálunk a cégnél is vagy 5-en csinálják (az már 10%) munka helyett :( Úgy vélem: akkor fog a farm meghalni amikor a rendszergazdáknak egyszerűen elegük lesz belőle! Önkormányzatoknál már tiltják az összes ilyen profil alapú közösségi oldalt és videó megosztót, de egyre több magáncég is kezdi korlátozni. Én még nem teszem, még felülről sem szóltak, de néha már-már nagyon rezeg a léc... :)
8.
8.
Stormblast
kipróbáltam én a farmville-t, hogy mi lehet benne olyan jó, de nem találtam meg. SEEEEEMMMMMI értelme. Annyiról szól az egész, hogy versenyeznek az ismerőseikkel, hogy ki tart előbbre, közben egyik sem tudja, hogy miért jó, és ők is tudják,h semmi értelme. Legalábbis akiket ismerek, és farmvilleznek/farmvilleztek így voltak valahogy
7.
7.
gorezalan
#5: jol beszelsz XD kalap szar mind2
6.
6.
SODor
Ahelyett, hogy valami jó kis szájberparaszt-mulatósat nyomnának, ejjjj :D Még szerencse, hogy már se a CityVille-el se a FarmVille-el nem játszok. :D
5.
5.
LtGlove
Egyik sem hozott még lázba :) A Farmville, mert időpocsékolás, a Gaga, mert idétlen, együtt meg idétlen időpocsékolás. :)
4.
4.
Ebből az lesz, hogy majd mindenki torrentről szedi le, mert boltban nem lesz kapható, gratulálok ! :/
Amúgy gaga rulez! De pont elég belőle annyi ami a Viván, MTV és a rádiókban jön, pénzt azt nem adnék érte :)
2.
2.
Slik
miért pont a hülye farmville-ben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...