Jövő héten jön az L.A. Noire, itt a launch trailer

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 11.
  • Videó
Link másolása
El sem hisszük, hamarosan kezünkbe vehetjük az L.A. Noire-t! Valószínűleg a Rockstar és a Team Bondi is hasonlóan örülnek, már jó előre kidobták a játék megjelenési előtti előzetesét, és emellett azt is bejelentették, hogy a hivatalos soundtrack letölthetővé válik az iTunes-on keresztül.

Talán emlékeztek még, mennyi titkolózás volt annak idején az L.A. Noire körül: a játékot viszonylag hamar bejelentették - akkor még kizárólag PlayStation 3-ra, kaptunk róla egy teaser videót is, utána viszont sokáig síri csend honolt a projekt körül. Aztán a Rockstar és a Team Bondi belehúzott, és most ott tartunk, hogy hamarosan átvehetjük a saját példányunkat belőle a legközelebbi üzletben.

A játék május 17-én jelenik meg Amerikában, Európába pedig május 20-án érkezik meg a program. Bár a negyvenes éveket már több játék is feldolgozta ilyen formában, ennek a különlegessége az, hogy nagyon fontos szerepet kap majd benne a nyomozás, ráadásul az arcmimika is elképesztő - ehhez hasonlót még nem láttunk játékban.

A Rockstar azt is bejelentette: az amerikai premierrel egy időben az iTunes-on letölthetővé válik a játék soundtrackje, illetve amolyan bónuszanyagként egy remixelt változat is bemutatkozik majd. Ínyenceknek kötelező.

20.
20.
#16: Félreértés elkerülése végett nem sajnálom tőle a sikert, csak van egy ilyen furcsa előérzetem a dologgal szemben, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja, de mindegy, ez nem számít. Másfelől nem biztos, hogy így gondolkodnak a fejlesztők, mert pl. egy komoly siker lehet negatív, de pozitív hatással is további platformok bevonására, hiszen megszűnik a kockázati tényező! Egy sima pc port meg nem olyan nagy meló (box is csak egy .net-es pc :). Ha tényleg jó a játék akkor a box-os grafikai színvonal pont elég ahhoz, hogy pc-n is eladja. Tipikus iskolapéldája _LETT VOLNA_ erre a crysis2 esete, HA nem hiteget és blöfföl be akkorát a Crytek, simán szó nélkül elment volna a C2 és senki nem húzta volna a száját, pedig az is "csak" egy egy-az-egy konzol port :)))
19.
19.
Mortis
Kíváncsi vagyok milyenek lesznek a grimaszok, mikor a kedves nyomozónk bever pár barátságtalan arcot. :D

Amúgy: Ha a Portal 2 jól fogyott(pedig logikai, úristen, a mai világban!!!), ebből is elfogy majd jó pár.
18.
18.
Moldren
Hát persze hogy jövő héten jön, erre várok amióta kijött az 1. trailer :D
17.
17.
XDannyL
tuti baromi jó lesz :P
16.
16.
Quent1n
#12: Hiába warezolják Box-on ha emellett vesznek belőle 5-6 milliót. Ez a különbség. Box-on hiába van warez nagyon jól fogynak a játékok, nem igazán érződik a letöltés az eladásokon.

Egy az egyben port pedig azért nem olyan egyszerű. PC-s portal sok munka van, mert nagyok az igények meg hát amúgy is. Ha én lennék valami fejes és azt látnám, hogy mondjuk konzolokon elmegy a játékomból 8-10 milla akkor nem hiszem, hogy vesződnék egy PC-s porttal.

1-2 milla pedig simán elmegy belőle majd. A Heavy Rain-ből is elment majd két milla pedig az még inkább rétegjáték és csak PS3-on van ugye. Ha nem is fogja a GTA IV eladásait ostromolni de egy 8 milla szerintem meg lehet szép lassan pláne ha tényleg ilyen ütős lesz.
14.
14.
adikas21
#12: Egyetértek, kb 8 ismerősöm van xboxa és mindegyik warezol.
13.
13.
deviques
#12: Szerintem nagyon fog fogyni. Tényleg rétegjáték, de egyszerűen túl nagy port kavartak körülötte. Gamer ismerőseim közül mindenkit nagyon érdekel, pedig teljesen eltérnek az ízlések.
12.
12.
Igen a pc-s változat hiánya azért szomorú, mert boxon is rengetegen lewarezolják, csak az szépen elhallgatják rendszeresen. Másfelől egy 500 ezres pc mennyiségnél nem hiszem el, hogy ha a box verzióból csinálnak szépen egy-az-egyben egy portot akkor ne lenne nyereséges és a mi szánk is be lenne fogva !

Másfelől nekem továbbra is nagyon rétegjátéknak tűnik, nem tudom milyen az előzetes várakozás, de a nagy hype-al körülötte sem hiszem, hogy 1-2 millánál több menne el belőlle pl. boxon. A ps3-al együtt is szerintem egy ilyen 2-3 milla már nagyon jó eredménynek számítana. Azért a GTA egy nagyon már szint, mint ez :)
11.
11.
deviques
Kell, mint a meleg kenyér. Remélem az Amazon tartja a jó szokását és legkésőbb egy nappal megjelenés előtt lehozza :)

Emlékeszem a StarCraft 2 megjelenése kedden volt, én már előtte szombaton megkaptam, de keddig nem engedett a Battle.net játszani vele, hót ideg voltam.
10.
10.
Quent1n
Ezt 100%, hogy megveszem nagyon ásznak néz ki. :)

A PCs verzióról annyit, hogy mivel multi nuku, sztem esélytelen. Mindenki szétwarezolná már megjelenés előtt, akkor meg minek jöjjön? Ebből sztem konzolokon el fog menni egy 8-10 millió simán. PCn meg elmenne 4-500 ezer darab. A GTA IVből a mai napig fogyott konzolokon kb 16 millió darab PC-n meg 700ezer (vgchartz szerint). A számok dolgoznak a PC-s verzió ellen. Sajnos, teszem hozzá. Azért kíváncsi vagyok a PC-s verzióra áhítozók közül hányan vennék meg eredetiben teljes áron. :)

maxgraham: Arról sincs semmi hír már mióta, csak a Gamestar felkapta anno ha jól emlékszem.
9.
9.
Slik
de várom már... Rock Star Games a játékok királya
8.
8.
Matt8888
kár ,nagyon kár érte ... nyet PC verzsön
7.
7.
Vopesz
#2: Kb mint a Red Dead-nek...
6.
6.
ism7id
#3: ezt nem hiszem el, komolyan? damm...
4.
4.
galbalazs87
Már elő van rendelve! :) Bár a megjelenéskor nem sok időm lesz játszani vele, mivel a nyakamon vannak a vizsgák még.. :S
3.
3.
Soproni
#2: Sajna semmi esély! :(
2.
2.
adikas21
Pc-s megjelenés már esélytelen?
Vagy ha az eladás jó lesz még lehet rá esély?
1.
1.
Daveout
nagyon várom...megjelenés napján (legkésőbb) remélem a kezemben tudhatom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...