Deus Ex 3 - a robotkar megváltoztatja az életed

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 18.
  • Videó
Link másolása
Nem, most nem arról beszélünk, hogy VV Szandika vagy bármely más celeb feltölteti ajkait, vagy felpumpálja melleit - csupán a Deus Ex: Human Revolution legújabb élőszereplős trailerében az utca embereit faggatják, hogy miként változtatta meg életüket az implantok használata. Milyen megható!

Jelen képsorok azt prezentálják, hogy Sarif Industries vásárlói mennyire meg vannak elégedve a kemény pénzekért vásárolt robotkarokkal, s ezzel hitvány hús-vér fizikális erejük egy csapásra új dimenzióba került. Nem kétséges, hogy a Deus Ex: Human Revolutiont játszva mi magunk is szert tehetünk hasonló - sőt merően jobb - implantokra, mellyel speciális képességekhez juthatunk a besurranásaink során. Persze az agresszívabb eszközöket kedvelők is megtalálják benne számításukat!

11.
11.
IceColdKillah
Aztán ha nem tudod kifizetni a részleteket, akkor jön Jude Law (Repo Men c. film) és vissza veszi a cuccot. Akár túléled, akár nem! XD
Az nagyon jó film, ajánlom mindenkinek!

Amúgy ha lesz rá lehetőségem ,akkor majd beszerzem én is! Mármint a játékot, és nem az implantokat! XDDD
10.
10.
wigyory
Hát ez nem semmi, lágyan nyomják a sódert a hétköznapi emberek és közben csúcstechnológiás végtagjaik vannak amelyek élethűen mozognak -mint a "gyáriak"
Nagyon komoly reklám- a szem ami mindig tökéletesen zummol, na olyat elfogadnék én is. :)
9.
9.
p3ti
Nem vágom , eddig május végére volt kiírva a game . El lett tolva ? vki tudja ?:o
8.
8.
LiMiT
#4: Pedig a gálvölgyis gyúrunk vazzeg-ban is megmondták: "...Ma már gyönyörű művégtagokat kapni, az egyik emberem is te úgy horgol...pedig nagyonrégóta nincs neki egy darab keze sem vaze." :DD
7.
7.
Zoom3r
fasza kis reklám és a "cég honlapja" is tetszetős
6.
6.
adye
Egyre inkább az az érzésem, hogy nagyon jó úton haladnak afelé, hogy felérjenek az első részhez. De ha csak fele olyan jó lesz, már akkor bőven elégedett leszek.
5.
5.
Mortis
Ez rohadt jó volt! Az egyik legötletesebb álreklám, amit valaha láttam. Tényleg nagyon hihető volt. :)

Végre megszereztem valahonnan az első részét. Nem régiben vittem ki. Azóta hatványozottan várom ezt a produktumot.
4.
4.
nero66
#3: Még tuti nincs, mert sajnos nem tartunk még ott, hogy az izmokat, inakat, csontokat stb. össze tudják kapcsolni a mű végtaggal olyan szinten, hogy úgy mozogjunk vele mint egy igazi kézzel vagy lábbal... Persze vannak már olyan mű végtagok amikkel már érezni is lehet viszont azok is csak nagyon kezdetlegesek, mert csak zárni és csukni lehet velük, a mű végtag motoros reflex funkciója egyenlőre még csak álom. ;)

Azért egy olyan szemet én is elfogadnék... :D
3.
3.
LiMiT
Lehet ám hogy ezek már léteznek. A reklám célja nem az hogy a DE3at reklámozza, hanem hogy lássák a reakciót, hogy készen állunk-e a Terminator implantokra... ÉN készenállok! Ide nekem a droidszemet meg a többit!! :))
2.
2.
g.man580
A legjobb ebben a videóban hogy valószínűleg a távoli jövőben pontosan ugyan ilyen reklámokat fognak csinálni csak az már ugye valóság lesz. Kb olyan érzésem volt mikor néztem a videót mintha előre repültem volna vagy 100 évet. Érdekes ....
1.
1.
Scoo
Júniusban megyek szem upgrade-re :) (egyébként tényleg megyek)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...