A legjobb XBLA-s játékok Windows Phone 7-re

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Könny szökhet a Windows Phone 7 operációs rendszert futtató telefontulajok szemébe a Microsoft legutóbbi bejelentése kapcsán. A cég ugyanis a legsikeresebb Xbox Live-os sikercímeket szeretné megjelentetni erre a platformra is. Érkezik a Hydro Thunder GP és a Plants vs.Zombies is.

Úgy látszik, a redmondiak mindinkább szeretnék összekötni az Xbox Live-ot legújabb mobilos platformjukkal, ami érthető is. S biztosra mennek, hiszen a konzolos játékpiac legsikeresebb darabjait hozza el Windows Phone 7-re, azokat, melyek hosszú idők óta vezetik a letöltési toplistákat.

A június folyamán megjelenő címek között elsőként a Hydro Thunder GP lát napvilágot május 25-én, őt követi Doodle Jump június elsején, majd hét napra rá a geoDefense. Ezt követi majd a Sonic The Hedgehog 4: Episode 1 június 15-én és a Plants vs. Zombies 22-én. A hónapot a Rovio  - az összes platformot beleszámítva immáron 200 milliós eladott példányszámot elért - Angry Birdse zárja június 29-én - igaz, ez utóbbi még nem jelent meg Xbox Live-ra.

Az árak 2.49 font és 5.49 font között alakulnak majd, a bejelentés kapcsán már egy kedvcsináló videó is napvilágot látott:

3.
3.
Mortis
Azok a rohadt madarak. A végén életre kelnek és megtámadják az emberiséget is. x)
2.
2.
rowley
várós, bár az árak remélem hozzánk Mango után Euróba lesznek értendőek :)
1.
1.
Shooter89
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...