Az első rész előtt játszódik az NGP-s Uncharted

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 20.
  • Érdekesség
Bár egy interjúban a Naughty Dog társelnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy az NGP-re készülő Uncharted az eddig megjelent két rész története közé ékelődik be, az igazság valójában az, hogy a játék a Drake's Fortune története előtt fog játszódni, ugyanakkor nem is előzmény lesz.

Tegnap a Eurogamer arról számolt be, a Naughty Dog társelnökétől, Christophe Balestrától szerzett értesülésük szerint az NGP-s Uncharted a Drake's Fortune és az Among Thieves között játszódik majd, és a történet azokkal párhuzamosan fog futni, mégis az igazság valójában az, hogy Balestra nemes egyszerűséggel rossz információt közölt: Arne Meyer a csapat közösségi menedzsere szerint a játék az első rész története előtt fog játszódni, de ugyanakkor fontos hangsúlyozni, hogy nem előzményt kapunk.

A tévedés oka rendkívül egyszerű lehet még akkor is, ha nagyon furcsának tűnik: a játékot nem a Naughty Dog, hanem a PSP-s Resistance-játékot fejlesztő Sony Bend hegeszti. Persze ez még nem mentség, érdekes, hogy pont a társelnöknek nincs halvány gőze sem arról, hogy mégis miről szól a játékuk. Balestra mindenesetre még azt is elárulta, az NGP-s Uncharted kissé más ütemű játék, mint a nagykonzolos változatok, kevesebb a tűzharc, több a felfedezés benne, és akkor is szórakoztat, ha kis részletekben játszunk vele - ami nem is elképzelhetetlen egy kézikonzolos címnél.

Bár további információkat nem közölt, de az úriember azt is megpendítette, hogy az NGP-s kiadás valamilyen téren kapcsolatban állhat majd az Uncharted harmadik részével is. Kíváncsian várjuk, miről lehet szó!

15.
xXgoronikahunXx
#14: Tényleg csak a címet:)
14.
shooter1234
#13: Szerintem csak a címet olvasta el 5x.

Amúgy meg várós cím ngp-re, biztos veszek egyet.
13.
Yami
#10: Én nem is mondtam, hogy rossz ötlet az új kezelőfelület, csak ebben a játékban nem látom hogy jól használnák ki őket. A himbálózásnál a konzol döntögetése tetszik, a mászásnál még elmegy a konzol hátának simogatása, viszont az szerintem hülyeség, hogy menet közben ha át akarok ugrani egy farönköt akkor azt a kijelzőt taperolva kell megtennem.

#12: És a hír ötszöri újraolvasása közben is csak addig sikerült jutni?:D
Nem kötözködés-képp, csak mókás.
12.
xXgoronikahunXx
#11: Kösz Morti ma már másodjára javítasz ki:( Én nem olvastam végig a hírt csak odáig, hogy "az NGP-s Uncharted a Drake's Fortune és az Among Thieves között játszódik majd, és a történet azokkal párhuzamosan fog futni" és itt is azt írtákhttp://576kbyte.hu/Article.aspx?ArticleTitle=Uncharted_1.5&Platform=&Backgroundstyle=index&SelectedArticleTitle=Uncharted%201.5&SelectedArticle=00e00cbc-6612-4051-9c54-0faea008b364. Ezután talán végig kéne olvasnom a hírt mielőtt okoskodok:(Bocs, Quent1n és Megacsiga :P
11.
Mortician
#7: "Bár egy interjúban a Naughty Dog társelnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy az NGP-re készülő Uncharted az eddig megjelent két rész története közé ékelődik be, az igazság valójában az, hogy a játék a Drake's Fortune története előtt fog játszódni, ugyanakkor nem is előzmény lesz."

10.
Netsu
#9: Szerintem jó ötlet volt új kezelőfelületeket is alkalmazni rajta, mert egyrészt így nem válik annyira zsúfolttá a gombkiosztás, másrészt meg a fejlesztők változatosabb, és kreatívabb játékmenetet is létre tudnak rajta hozni. :)
9.
Yami
Nagyon szép, de az irányítás kicsit erőltetett.
Mármint értem én, hogy mint nagy Sony címnek ki kell használnia az NGP összes új kezelőfelületét, de nem látom hogy ezzel kényelmesebbé vagy jobbá tették volna az irányítást.
8.
Slik
az első részben épp a sok tűzharc tette néha unalmassá, frusztrálóvá... szóval már tetszik, még ha nem is az eredeti fejlesztők csinálják (bár nem mintha nem lenne jobb)
7.
xXgoronikahunXx
#6: oké elolvastam még 5x elmondanád mi a rossz abban amit írtam?
6.
Megacsiga
#5: szerintem meg te még 5x :D
5.
xXgoronikahunXx
#3: Szerintem meg te olvasd el még egyszer;)
4.
metercsiken
Mindegy mikor játszódik.A lényeg hogy jó legyen!És szerintem az is lesz!:)
3.
Quent1n
#2: Olvasd el még egyszer! ;)
2.
xXgoronikahunXx
Rossz a cím "Az első rész előtt játszódik az NGP-s Uncharted"Pont fordítva ez első rész után:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...