E3 2011: Újabb Microsoft-pletykák a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 31.
  • Pletyka
Link másolása
Annyi már most biztos: a Microsoft nem fogja hagyni, hogy a Sony és a Nintendo elvigye a jövő heti showt az új konzoljával, s ha hardverpremierrel nem is, de számtalan érdekes bejelentéssel fog készülni a maga konferenciájára. Most újabb adag pletyka látott napvilágot.

Nem tudni, hogy véletlen egybeesésről, esetleg tévedésről van-e szó, de tény: az amerikai Target áruház 400 helyett, mindössze 300 dollárért árulja a Kinecttel egybecsomagolt Xbox 360-at, ami arra utalhat, hogy a redmondiak a jövő hét folyamán valamilyen árcsökkentést is be fognak jelenteni. Persze sokszor hallottunk már ilyet, de tény: a kinectes tábor hízlalására jobb módszer nem igen létezik.

A minap Xbox 360 World magazin jóvoltából két nagyon izgalmas játékprojekt is újra előkerült: a lap E3 előtti előzetesében olyan címek is feltűnnek, mint a Halo HD vagy a Gears of War: Exile. Régóta pletykálnak már mindkét címről, előbbiről azt tudjuk a korábbi lapértesülések alapján, hogy a Halo: Combat Evolved Reach-engine-ben felhúzott változata lesz, és az első Halo tizedik születésnapja alkalmából fog megjelenni, míg utóbbi kapcsán azt hallani, hogy ez lesz a sokat emlegetett kinectes Gears of War-játék. Akárhogy is, az Epic már levédette a fenti címet, szóval csak idő kérdése, hogy megtudjuk, mire számíthatunk.

Még egy apróság: az ugye világos, hogy jövő hét hétfőn (az E3 nulladik napján, június 6-án) lesz a Microsoft sajtókonferenciája, azonban érdekesség, hogy az Apple is ekkor fogja megtartani a maga Worldwide Developers Conference viselő buliját. A két esemény annyira egybeesik, hogy a Microsoft mindössze 30 perccel kezd korábban a rivális vállalatnál, így valószínűleg többen választásra kényszerülnek majd abban a kérdésben, hogy hova menjenek, mit nézzenek meg.

Az E3 egyébként hivatalosan június 7-én veszi kezdetét, és június 9-ig tart majd - mint mondtuk, június 6-án a nulladik nap várható, akkor lesznek a sajtókonferenciák is természetesen.

8.
8.
HipCross
#5: Ja a bejelentés elött tudtuk meg 1nappal, hogy tényleg jön.
7.
7.
ZS3NI
Akármilyen régi is a hardver, szerintem még 1-2 évig kihúzzák vele. Amíg megéri rá fejleszteni, van rá kereslet addig nem fog új konzol jönni.
6.
6.
Killerbee
#5: Max a nintendótól.
5.
5.
Killerbee
#4: Hogyne tudtunk volna a slimről. Már bejelentés előtt volt a lapról kép. Új konzolt most meg biztos ne várj.
4.
4.
Starkiller89
#1: X360 SLIM-ről se tudtunk hangyaf*sznyit se, és mekkorát ütött..honnan veszitek, hogy nincs e már kész konzolja a Microsoftnak? :)
3.
3.
tundra
majd villognak a multiplatform címekkel, mint mindig
2.
2.
SütiMester00
csak reménykedni tudok a Reach engine-es Halo Combat Evolved-ben. meg ha ezt is megcsinálják akkor nyilván megcsinálják a Halo 2- remake-jét is és így teljes lenne végig vitt halo-k listája.
1.
1.
gucho
lassan nekik is elő kellene rukkolni valami új géppel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...