Mortal Kombat: Legacy - itt a nyolcadik epizód

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 1.
  • Videó
Link másolása
Ahogy azt a készítők megígérték, a múltkori felvezető után a Mortal Kombat: Legacy legújabb, nyolcadik epizódjában Scorpion és Sub-Zero párbajának a befejezését is láthatjuk. Vagy éppen a kezdetét? Bónuszként álljon itt az új Mortal Kombat játék DLC-jének legújabb gameplay trailere is.

Bár arra számítanánk, hogy a hangsúly magán a harcon lesz, valójában ez nem így van, a lényeg az utolsó két percben történik: Scorpion családját lemészárolják, mire hősünk bosszút esküszik, és beszáll a Mortal Kombatba. Hogy ki volt a ludas? Mindjárt kiderül:

Extra meglepetésként pedig álljon itt az új Mortal Kombat játék legújabb DLC-jének előzetese. A kiegészítő főszereplője Skarlet, Kitana "átszínezett változata" lesz, akiről ugyan anno azt mondták, hogy a Mortal Kombat II egyik titkos karaktere - mint utóbb kiderült, szegény egy programozói hiba folytán lett olyan, amilyen.

Az új sorozatepizódot szokás szerint Harkat küldte be, a Skarlet-trailert pedig sanyi80 juttatta el hozzánk - köszönjük mindkettőtöknek!

12.
12.
caleb007
Nekem tetszett ez a rész is. Skarlet is tetszik. Sokkal jobban mint a Deadly Alliance vagy a Deception, Armageddon "új" karakterei. Úristen még jó, hogy nem azokat erőltetik. Kobra, Su Hao, Bo Rai Cho, Dairou, Darius, Mavado, Asrah meg még sorolhatnám... gyűlöltem őket. Talán Kenshi, Li Mei, Frost meg Havik tetszett közülük összesen.
10.
10.
hakydakillah
jajjjj, már megint ez a hányás fotó :-( NEM LEHETNE SRÁCOK KICSERÉLNI? Vagy gyűjtsünk petíciót? :-D
9.
9.
keiji maeda
#8: én is állandóan hangoztattam deh nem foglalkoznak vele :)
8.
8.
ribizly
Mostmár tényleg le lehetne cserélni a híreknél ezt a SZ@R képet! Miért nem lehet egy MK logo vagy bármi más...? Mert ez a szopós néger faszi képe eléggé kellemetlen... :)
7.
7.
dante92
#6: Nem Sub-Zero alakul át XD. Quan Chi alakul át Sub Zerová. Sub-Zeronak nem sok köze van Scorpion klánja halálához. Sub-Zero ártatlan.

#4: Vedd meg!
6.
6.
Optimus Prime
Én csak az első 4 SEGA-s játékot ismerem, de nem vágom miért változik át Sub-Zero azzá a sápadt arcú varázslóvá, ha előtte megölte Scorpiont. Nem jobb halottan vagy nevezni akarják? Valamint ez most a Kitanás világban vagy a mi világunkban vagy egy harmadik világban játszódott?
5.
5.
demon68
ha a szemed kinyitásának olyan hangja van, mikor egy katana-t húznak ki a tokjából, akkor tudod hogy kemény vagy
4.
4.
FU€GO
Nekem tetszik ez a mini sorozat.Nem nagy durr,nem a legjonn de,mégis bejön.
A game sajna nekem az ap25 miatt nem megy.... :(
3.
3.
keiji maeda
quan chi egyálltalán nem tetszik de főleg a mély hang hiányzik :(
2.
2.
dante92
Szerintem nem volt annyira rossz ez a rész, viszont Scarlet eléggé fos karakter. Egyedül az X-ray-e tetszik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...