Ninja Gaiden 3 - itt vannak az első screenshotok

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 2.
  • Képek
Link másolása
A japán Famitsu magazin jóvoltából futottak be a Ninja Gaiden harmadik részének első screenshotjai. Megnyugodhatunk, a fejlesztők nem igazán rugaszkodtak el az eddigi koncepciótól: Ryu rendületlenül szeletel, minden tocsog vérben, csak a katana pengéje csillan meg egy-egy pillatanra.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Ninja Gaiden 3 ugyan valamivel sötétebb lesz az előző részeknél, de szerencsére a fejlesztők minden mást érintetlenül hagytak: a vérmennyiség változatlan, és könnyített nehézségi szinttel sem kell számolniuk a rajongóknak. A pletykák szerint nyolcfős kompetitív és kooperatív többjátékos módok lesznek a játékban, a PS3-as változat pedig a Move támogatását is élvezni fogja.

Az első képeket a Famitsu jóvoltából élvezhetjük - úgy nézzétek meg őket, hogy állítólag ilyen látvány mellett is röccenésmentesen, 60 másodpercenkénti képkockával fog futni a program. Köszi, daenath!

7.
7.
rossitibi
#6: Hát azért a mentor mód az kurva nehéz szerintem! :) Ja meg tényleg az is egy szempont hogy legalább nem csináltak belőle homokost! :) Na de mindegy majd meglátjuk csak jönne már! Ki vagyok éhezve már nagyon kéne egy ilyen game!!! :)
6.
6.
NinjaNorb
#4: Nyugi itt legalább Ryu sokall durvábbnak tűnik és nem meleget csináltak belőle:P és hogy most ő lesz a történet középpontjában az is 1 +pont:D de remélem hogy a rendszer inkább az 1re fog hasonlítani idegesített a 2ben hogy 1 ellenség nem ellenség kivéve ha boss de abból is egymás után 3 a végén?:) remélem most a nehézséget nem ilyen módon akarják majd elérni és a régi komplexebb menü rendszer is jöhetne vissza:D ezt a regenerálódást tartogassák a codba:P
4.
4.
rossitibi
Remélem azért nem lesz képernyőre fröcsögő vér! És egy kicsit bánt hogy megint a városban vagyunk! Azt írták hogy előzmények lesznek és hogy visszamegyünk a gyökerekhez,ahhoz képest megint valami hülye katonát kaszabol! Azt hittem régi japán helyszínek lesznek! De azért várom nagyon! Remélem nem kell csalódni!
3.
3.
attila 999
az nembaj ha nehez.elobb utobb minden jatekot vegig lehet vinni.csak azert elme osztalyon ne kossunk ki
2.
2.
vergil14
ja faja de a jobb karjával mi történt ?
1.
1.
shatterhand
kár,hogy maga a NG világ nem tetszik
ugyanúgy vagyok vele mint a bayonettával, csak ott meg a főhőstől tudok a falnak menni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...