E3 2011: Élőszereplős Prey 2 előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 3.
  • Videó
Link másolása
Szeretjük a hús-vér szereplőkkel forgatott, enyhe, alacsony költségvetéssel készített kisfilmeket, melyek bár tényleg felhergelik a játékosok nyugalmát, jobban örültünk volna némi gameplay felvételnek. Igaz, hagyni kell valamit jövő hétre is. A Prey 2-ből még nem láttunk sokat, amit meg igen, attól sem futottunk a falnak.

A mozgókép ott folytatódik, ahol az a bizonyos repülőgépeltérítős debüt trailer abbahagyta: főhősünk, Killian Samuels biztonsági légiutaskísérő ezúttal már az Exodus bolygón tesz látogatást és természetesen nem törődik bele a sorsába. Díszes és válogatott űrlények lebzselnek az ivóban, tisztára mint, ha a Star Warsban lennénk, a Tatooine bolygón.

Ha hihetünk a híreszteléseknek, a Human Head Studios kellően ötvözi a parkour jeleneteket és az idegen noir hangulatot, ahonnan a lövöldözés sem hiányozhat, ha már a portálosdi kimarad. Megjelenés 2012-ben, Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re!

16.
16.
Scoo
Csatlakozom: eszméletlen hangulatos a trailer. Így már elégé várós a game. Persze azt nem értem miért Prey 2, de a neve legyen a legnagyobb hibája?
Egyébként miért élőszereplős trailer?
14.
14.
Nathan
13.
13.
Optimus Prime
Ez jobb lesz, mint az 1. Ha a játék hozza a trailer szintjét nála nagy kedvenc lesz. Erre gyűjteni fogok, mert ezt megjelenéskor veszem meg. Egy sci-fi western ötvözetű játék ritka, ahogy film is.
11.
11.
I
2:53-nál hasonlít a vasember első részére. A hangulata nekem ismerős a mass effectből. Már alig várom, hogy megjelenjen!
10.
10.
giga321
Ez valami eszméletlen hangulatos istenkirály volt. Nagyon brutális és ez a western country zene tök jó volt alatta , hát ha a játékmenet is ilyen vérdíjas cuccos lesz akkor iszonyúan váróóóóóóóóóóós.
9.
9.
adriano28
ja és ez a trailer maga volt a királyság, qrva jó volt :)
8.
8.
adriano28
hát igen sajnos télleg nagyon el tér az 1. résztől de szerintem az első rész úgy ahogy van az jó nem kell neki folytatás
sztem majd lesz egy-két szál hogy a két sztorit majd össze köti
De meglátjuk hamarosan
6.
6.
exonic
Több ilyen tréler érkezhetne, mundjuk az ACR-höz vagy a ME3-hoz ^^
5.
5.
K2 The Highest
ultrakirály:D Egy ilyen filmet is szívesen néznék:D
4.
4.
g.man580
Komolyan mondom ilyenkor kellene az összes filmkészítő embert helyettesíteni játékkészítőkkel és akkor legalább izgalmas és gazdag látványvilággal rendelkező filmeket nézhetnénk, nem olyanokat amiket mostanában a mozikba adnak. Tisztelet a kivételnek!!
3.
3.
p3ti
Oh.. :o Erősen eltér az előző résztől , ami nem biztos hogy rossz . Minden esetre jófajta trailer volt.
2.
2.
pjoco
WoW ez eszméletlen! Még a végén jobban tetszeni fog mint anno az első része! :D
1.
1.
Gaben20
Ez egyszerűen brutális jó...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...