E3 2011: Generációt vált a Michael Jackson-játék

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy könyörögtem, hogy nagyon, erre tessék: a Ubisoft bejelentette a Michael Jackson táncjáték legújabb átiratait: ezúttal Nintendo 3DS-en és PlayStation Vitán fogja tiszteletét tenni a program. A Ubisoft belehúz a táncos műfajba, elvégre szépen kaszál a Just Dance és a Jacko címmel is.

Meg aztán könnyen lehet, hogy ezek lesznek a legjobb verziók, hiszen a megjelenések számával a Michael Jackson játékok átlagos pontszáma is emelkedett a Metacriticen: a Wii-re, DS-re és PSP-re készült epizód katasztrófális volt, míg a PS3-as és Xbox 360-as játék esetében már lehetett tapasztalni valami fejlődést. Szóval kedves Ubi, itt az alkalom: bizonyítsatok 3DS-en és Vitán!

A Michael Jackson: The Experience ősszel jelenik meg 3DS-re, a vitás premier valamivel később, a gép bemutatkozása után várható. A játékban tizenöt klasszikus hallható majd Jacksontól, ezekhez ugyanennyi jól ismert helyszín csatlakozik: táncolhatunk a Thriller temetőjében, a Remember the Time palotájában és a Smooth Criminal nightclubjában is.

A Ubisoft ígérete szerint mindkét változat kihasználja az adott gép adottságait - főleg az irányítás terén, nyilván -, exkluzív érdekességként pedig a karrier teljesítésével egy dedikált kesztyűt is feloldhatunk a játékban. A kiadó három nehézségi szintről számolt be a bejelentésben.

1.
1.
Oké, fantáziahiányom van. Hogy kell elképzelni egy táncos mókázást a DS-el? A benne lévő szenzorok érzékelik hogyan forgunk, merre lépünk?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...