E3 2011: Lord of the Rings Online - Rise of Isengard

  • Írta: InGen
  • 2011. június 8.
  • Videó
Link másolása
Habár a rengeteg nagy cím között kicsit elveszik az E3 forgatagában a The Lord of the Rings Online legújabb kiegészítője, de mivel tudjuk, hogy sokan játszanak vele itthon, semmiképp nem mehetünk el a Rise of Isengard tiszteletére elkészített CGI-előzetes mellett.

Elképzelhető, hogy a fejlesztőknek a Wrath of the Lich King járhatott az eszükben, amikor elnevezték a LOTRO legújabb kiegészítőjét Rise of Isengardnak. De akárhogy is, most megjelent egy CGI előzetes, ami kissé mókás módon próbálja újraelőadni a filmekben már elsütött jeleneteket (ugye tudjuk, hogy a LOTRO nem rendelkezik filmes licencekkel, csak a könyvekével), s így eléggé bénának tűnik néhány ponton. Szarumán azért kemény.

A LOTRO harmadik kiegészítője, a Rise of Isengard minden valószínűség szerint idén ősszel fog megjelenni.

11.
11.
Gariss
30-szintű zónákig szabadon vállalhatsz küldetéseket, utána egyenként kell megvenned a zónákat (amik tartalmazzák a küldetéseket). Ha jól akarsz kijönni akkor olyan 20-s szint után veszel egy hónapnyi VIP előfizetést (kb 3000Ft), ezáltal kiváltod az összes zónát (amíg tart a 30 nap) emellett megszűnik véglegesen az összes korlátozás a karaktereidre vonatkozóan (pénzlimit, lóvásárlás, Virtue-limit,stb) ha a VIP időszak alatt belépsz a játékba bármelyik karaktereddel. A többi tartalmat in-game pontokkal meg tudod vásárolni, amit vagy hosszú farmolással, vagy pénzátutalással tudsz kiváltani.
10.
10.
adikas
Töltöm is 1000-rel örök hálám,nincs kedved majd találkozni velem játékban gondolom nem sok magyar van fent.
Amúgy kiegészítők tölthetőek valahol?
9.
9.
Dark_Temptation
#8: Én MMO közt ezzel játszanák egyedül, csak lenne tört szerver. nem játszanák hanem játszanék , és teljesen ingyenes a gém addig tolod amíg akarod én 18-as vagyok ha jól emlékszem
8.
8.
adikas
Ja nem itt van az ,hogy 10. szintig nem kell fizetni?
7.
7.
fojesz
#6: trial.turbine.com/lotro.php

Körülbelül ennyit tudok én is - free-to-play rendszer van, a játék alapvetően ingyenes, csak néhány kiegészítőért kérnek pénzt.
6.
6.
adikas
Én az alapot 1000 éve megvettem féláron haveromtól,de azóta sose akartam a pénzt kidobni rá,tényleg ingyen lehet játszani vele?
Nagyon hálás lennék ha feltudnánk venni valahogy a kapcsolatot.
3.
3.
fojesz
#2: Minek, ha ingyen van a játék?
2.
2.
adikas
Én MMO közt ezzel játszanák egyedül, csak lenne tört szerver.
1.
1.
g.man580
Hát ez az animáció se mai gyermek. Sarumán hangja is elég gyér lett. Túlságosan erőltetett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...