Planetside 2 - részletek, képek, videó

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 9.
  • Hír
Link másolása
A Sony Online Entertainment ígéretéhez híven tegnap leleplezte a Planetside már régóta készülő folytatását. Évek óta nem hallottunk az MMO második részéről, egykoron nagy sikernek örvendő előd hagyományaira építkezve, most egy igazán naprakész, innovatív és látványos sci-fi témát boncolgat a játék.

A pletykák beigazolódtak, a hosszú évek óta parkolópályán heverő Planetside folytatást kap, s végre az első infóbombák is befutottak - minden igényt kielégő médiaanyagok társaságában. A SOE FainFaire névre keresztelt rendezvényén John Smedley fejes beszélt a játék motorjáról, a Forge Lightról is.

 

 

Az alapok ugyanazok mint régen: rengeteg akció vár ránk ebben a sci-fi MMOFPS-ben, számos kaszttal és fegyverrel. Az engine lehetővé teszi a hatalmas világ problémamentes mozgatását, fejlett légköri hatásokat, mozgó fényeket és árnyékokat lemodellezve. A Planetside 2 működik régebbi PC konfigokkal is, de bekapcsolható az NVIDIA PhysX rendszere is, még élethűbb karakterekkel és környezettel számolva ez esetben.

 

 

Az SOE szerint masszív háborús környezet megalkotása volt a cél, ahol több ezer játékos vívhatja a konfliktusokat ebben a nyílt világban. Területfoglalós térképek is bekerültek a repertoárba, vele számos értékes gócponttal, melyekért a harc folyik. A játékosok olyan nyersanyagokért küzdhetnek, melyek elengedhetetlenek a páncélok, a fegyverek és a járművek fejlesztéséhez.

 

 

Három szembenálló fél küzd a győzelemért, új képességeket szerezhetünk a képzettségfa használatával, de felszerelésünket is upgrade-elhetjük. Elérhető az offline, időalapú unlock rendszer is, ha éppen nem lenne elég hatalmas az online játszótér - hasonló elgondolást használt már pl. az EVE Online is. E segítségével még akkor is haladhatunk előre a ranglétrán, ha éppen nem vagyunk netközelben.

Megjelenés PC-re, valamikor a jövőben.

3.
3.
TryGun
én még az első részről meg errol sem hallottem (eddig) xd
2.
2.
Cuppak
Jó játék lesz, várjuk :D!
1.
1.
ivanv
jó lenne konzolra is!:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...