Munkaerőt keresnek a következő Dead Space-hez

  • Írta: InGen
  • 2011. július 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Az valószínűleg mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy az Electronic Arts nem fogja abbahagyni a Dead Space további kiaknázását. Az EA és a Visceral Games az első rész befejezése után is tetemes mennyiségű munkaerőt vett fel a folytatás elkészítéséhez, s a helyzet most is hasonló.

Bár ezúttal egyelőre nem vesz fel tömegeket a Visceral, de úgy néz ki, hogy néhány kulcsfontosságú pozícióra azért várják a nagy tapasztalattal rendelkező, játékfanatikus szakembereket. A Gamasutrán közzétett bejegyzés szerint a stúdió art directort, audio directort és vizuális effektekért felelős művészeket keres.


A cég a kötelező szöveggel csábítja a jónépet: "Itt a lehetőség, hogy igazán közreműködj egy érdekes és egyedi franchise-ra épülő játék elkészítésében." A jelölteknek ezen kívül természetesen rajongani kell a játékokért, és minden porcikájukkal azon kell dolgozniuk, hogy egy "világszínvonalú AAA-kategóriás" produktumot tehessen le az asztalra a stúdió.

Persze, nem sok esély van arra, hogy Magyarországról ez túl sokakat érdekelne, mindenesetre azért örüljünk a tudatnak: a Visceral már teljes gőzzel a következő Dead Space-en dolgozik.

13.
13.
Reptile
köszi ,most megvilágosodtam :P
12.
12.
dean winchester
#11: Az egy végén nézett maga mellé, és látta szörnnyé változva Nicole-t (Persze csak az elméje játszott vele). A kettő végén meg viccből tették ezt be, azért nézz ilyen fejjel és néz Ellie-re, mert előre fél hogy mit fog látni :D
11.
11.
Reptile
én nem értem a 2. résznek a végét: " Isaac érdekes fejet vág,ránéz Ellie-re > Ellie: What?"
10.
10.
falselight
ja, "világszínvonalú AAA-kategóriás" játékon dolgozhatsz, feltéve, ha már dolgoztál világszínvonalú AAA-kategóriás játékon.
9.
9.
KD
7.
7.
HerodPK
hat Max ahogy altom neked nem sok kozod volt a jatékhoz....:) lovésed sicncs miért szerették az emberek..szerintem 1 altalan nem monoton és a valsz miért 1 mérnok csinalt minden és élte tul......erre a 2. megadja a valaszt...1. mérnok ért a elektronikahoz..konyedén tapolta a fegyvereit meg a pancélazatot... betudodtt jutni barhova..mert sok helyre volt hozzaférési engedélye..mig a katonaknak..volt fegyojuk és ennyi.... és a monolit is ot akarta mint utolso véraldozat a teljes visszatéréshez.....igy inkabb a storyban a szornyek csak terelgetik mint meg akarjak olni:)_
5.
5.
Falcon
Tárt karokkal várjuk!:)
4.
4.
p3ti
Jó pénzért megyek szendvics fiúnak ;D
2.
2.
giga321
Várjuk nagyon sok szeretettel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...