Hová tűnt az Assassin's Creed: Lost Legacy?

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan tavasszal már olvasható volt a Nintendo E3-as felhozatalában az Assassin's Creed: Lost Legacy, mint a frencsájz 3DS-es kivetülése, a nagy bejelentés viszont elmaradt. Akkor mégis hova tűnt a kézikonzolos kitérő? A Ubisoft szerint a nagygépes Revelations felfalta a mellékágat.

Lehet, hogy többen hallottatok már az Assassin's Creed: Lost Legacy játékról, mely tavasszal pattant köztudatba, amikor ezt a címet olvashattuk a Nintendo soron következő 3DS játékai között.

"Bejelentettük, de ez megmaradt az ötlet szintjén" - mondta a Revelations vezető írója, Darby McDevitt a Joystiq magazinnak adott interjújában.

A Lost Legacyban szintén Eziot irányíhatttuk volna, amint az orgyilkos társait keresi Masyafban, ám a történetet magába olvasztotta a Revelations, értsd: felzabálta, így PS3-on, PC-n és Xbox 360-on kívül nem lett volna értelme újra feldolgozni az olasz csődör életének e szegmensét.

A Ubisoft nem zárja ki, hogy a sorozat 3DS-en is tiszteletét teszi majd valamikor, de ehhez feltevések szükségesek, melyek nem gyengítik a frencsájz hírnevét. Jelenleg semmi ilyesmi nincs kilátásban.

"Nincs sok gondolkodási időnk másra, tudjuk Ezio merre tart, tudjuk, hogy Desmonddal mi lesz, és azt is tudjuk, hogy Altair krónikája is merre halad" - mondta McDevitt.

A történeti terveket már jó előre lefektették a Ubisoftnál, így a Lost Legacy által fejtegetett sztorivonalat már le is zárták a Revelationsben. Jobb ötletük, ha van is, jelenleg nincs idejük azt megvalósítani. Sok a tennivaló az Assassin's Creed háza táján: a konzolos fejezetek mellett jönnek a regények és a képregények is sorban. A jövőbeli terveikről jelen pillanatban nem nyilatkoznak.

15.
15.
secret.
#7: odaat 4ever!:) Ember,pont ez volt nallam is...psp-m volt,de megvettem a 3ds-t.Es beszoptam. :( Nem is annyira nagy cucc,ha ram hallgatsz akkor psvita legyen a zsebedben.
14.
14.
secret.
Hat akkor meg bizony a jo k.rva anyadat ubisoft.Ezert vettem meg ezt a sz.rt,erre bejelentik hogy bocsesz,meggondoltuk magunkat....hat ez mar beszaras.Megyek eladom a 3ds-t es veszem a vita-t.Basszatok meg...
13.
13.
kebi90
#9: Valahogy én is így vagyok vele :D
12.
12.
SL89
#8: En sem sajnalom egyalltalan, a psp-s verzio is csak azert volt, hogy fogjanak meg plusz egy konzolt. Ez is csak egy olyan lenne. Dolgozzanak csak azon ami a lenyeg :) Mar alig gyozom kivarni :D
11.
11.
Joc1
#10: Assasin's creed: reneszánsz http://www.fumax.hu/fumax/?p=173
10.
10.
lukaka
#2: mi annak a neve ami magyarul megjelent?
9.
9.
GhostDog24
Kajakra nem gyözöm kivárni hogy meg jelenjen már ez a része...
8.
8.
Mortis
Úristen, hová tűnt? :O Merre van???? :D

Nem sajnálom. Több figyelem jut a főcímre s még méltóbb lesz a lezárás, mint amire számítunk.
7.
7.
dean winchester
#6: Mondjuk úgy, hogy még nagyon az elején van mind a kettő. Vitánál eddig 6-7 játék van megerősítve, ami biztos kijön. A többi nincs, csak pletyka. 3DS-nél jelenleg sokkal több van megerősítve. Mondjuk én 3 év PSP után másra vágyom, és ezt a vágyakozást a 3DS kielégíti úgy érzem.
6.
6.
ZERO88
Szerintem meg a Vitában minden benne van ami csak kell hogy sikerese legyen és most fejlesztők is jobban támogatják mint a psp-t. 3DS-nél meg azt érzem hogy a 3D már nem is akkor nagy szám. Meg az a baj hogy nem is nagyon jelentekbe játékot a gépre:/ Én is akartam venni de ez az ami visszatart:S
5.
5.
dean winchester
#4: *vele szemben a VITA nem.
4.
4.
dean winchester
#3: Hát nem tudom, régen én nagyon PSP párti voltam. Decemberben váltam meg tőle. Múlthéten valamikor megláttam élőbe a 3DS-t, és kipróbáltam. Igazból nem nagyon izgatott a dolog, haverom szólt, hogy próbáljam ki ...
Valami autós játék volt, emlékszem nem volt bekapcsolva a 3D, és mondta haver, hogy nyomjam be. Benyomtam így hát, és váááá orgazmus. Akkor határoztam el, hogy ez nekem kell. Úgy kellet levakarni onnan engem. Augusztusban tuti vásár lesz :) Csak azt várom hogy talán akkor már a piros színű hozzánk is beköszönt. Mert nekem nem áll túl közel a szívemhez a fekete, se a tengerkék.

Igaziból a PSP célja megint az lett, hogy milyen jól nézzen ki a játék, meg hogy újítson, mindenütt érintőképernyő vuhúú. A DS vele szemben már előtte is érintő képernyővel rendelkezett. A 3DS pedig egy teljesen új dolog a VITA-val szemben, ami csak átveszi a dolgokat, így remélve, hogy sikeres és ütőképes lesz, míg a 3DS pedig fejlődik. A nintendo büszkén vállalja fel az előző generációkat, vele szemben a VITA. Fura.
3.
3.
ZERO88
Akkor -1 egy értelmes cím 3DS-re :/ Szerintem kézi konzol téren most a Vita lesz a nyerő!
2.
2.
Joc1
#1: Az egyik regény már megjelent, gondolom a többi is meg fog. A képregényeket meg csak lefordítja valaki :D
1.
1.
Speper
Szerintem a PSP-s verzió sem volt nagy szám.. matek órára elment! :D Amúgy a képregények és regények magyarul is meg fognak jelenni? =)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...