Késik a 3DS-es Metal Gear Solid

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 28.
  • Csúszás
Link másolása
A Kotaku értesülései szerint idén már nem fog megjelenni a Metal Gear Solid 3: Snake Eater Nintendo 3DS-es átirata, ha minden igaz, technikai problémák miatt. Bár a Konami valószínűleg nem bánja a csúszást, a 3DS-tulajdonosoknak újabb sikervárományos címre kell várniuk.

Nincs szerencsés helyzetben a Nintendo, ahogy a 3DS-tulajdonosoknak is van mire panaszkodniuk: a Nintendo 3DS-re csigalassúsággal futnak be a beígért slágercímek, ráadásul ezek közül egyre többet tolnak el vagy törölnek: a Mega Man Legends 3 fejlesztését például lelőtték, míg a Shinobi és a Crush3D megjelenése csúszik.

Most a régóta várt Metal Gear Solid: Snake Eater 3D-re kell többet várni, a Kotaku úgy tudja, hogy a játék csak jövőre fog megjelenni - hogy pontosan mikor, az már nem derült ki. Hogy mi lehet a késés oka, szintén nem világos, de nem kizárt, hogy a készítők a minőséggel nincsenek megelégedve: az E3-as beszámolók szerint az átiratra bőven ráférne némi plusz munka, a késést pedig valószínűleg a Konami sem bánná, mert a 3DS-tulajdonosok táborának még van hova bővülnie.

A játék egyébként az első olyan cím lesz, ami a standard 2 gigabájttal szemben 4 gigabájtos kártyán érkezik majd: a hírek szerint erre a Nintendo külön engedélyt adott a készítőknek, amiért azok egy már DVD-re megjelent játék portolásába fogtak bele.

7.
7.
secret.
#5: Igen ez hulyeseg,utolag rajottem.azt hittem azok a jatekok amiket bejelentettek mostanra ki lesznek adva,meg kozben mjd jonnek ra ujak is...Se angliaban,se olaszorszagban, nincs eshop.Magyaro-n nem probaltam eddig,de itt is ketlem.A street es spot-pass sem mukszik erthetoleg.Ez van,beszoptam :(
6.
6.
secret.
#2: Ha osszejon akkor igen.
5.
5.
Kumite
#1: Már nem azért, de vettél egy ~60 ezres gépet csak azért, hogy "majd" tudj rajta játszani? Ez vagy hülyeség, már bocs, vagy... vagy nem is tudom, hogy mi.

eShop miért nem megy? Angliára állított címmel se, mint ahogy az Wiinél van? (Nincs 3DS-em, nem tudom, csak érdeklődöm)
4.
4.
Mathia$
Ez a konzol egy bukás eddig. Most viszik le az ajánlott fogyasztói árát 25000 yen-ről 15000 yen-re. Az nagyjából 300$ és 300€-ról 180-200-ra.
2.
2.
Ez azért elég rosszul hangzik :( Mit fogsz tenni, eladod?
1.
1.
secret.
4 jatek miatt vettem a 3ds-t. Az ac:lost legacy,amit persze toroltek,ez, ami csuszik,a resi:revelations,ami sehol sincs a dj hero-val egyutt. Az eshopot nem lehet hasznalni,az internetbongeszo meg atomsz.r.Most jovok ra: kellett nekem 3ds?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...