Modern Warfare 3 - nem para a New York-i támadás

  • Írta: InGen
  • 2011. július 29.
  • Hír
Link másolása
Szegény New York állandó célpontja a különböző játékoknak és filmeknek, ami alapvetően nem is lenne akkora baj, csak a vége mindig az, hogy a város romokban hever. Nos, a Modern Warfare 3 is ezen a vonalon mozog, de a készítők szerint nem lesznek botrányos reakciók a vásárlóktól.

Pedig lehetnének, hiszen az ominózus szeptember 11-i terrortámadás miatt New Yorkot bármilyen formában rombolni kissé tabunak számít az Egyesült Államokban. Mindez nem gátolta meg az Infinity Wardot abban, hogy a Modern Warfare 3-ban ne is terroristák támadása, hanem egy teljes orosz invázió zavarja meg a város békéjét.


Sokan attól tartanak, hogy ezek az események, hasonlóan a Modern Warfare 2 híres repülőteres pályájához, majd közfelhördüléshez vezetnek. Robert Bowling az Infinity Ward képviseletében elmondta, ők nem nagyon aggódnak a dolog miatt: "A Modern Warfare 3-ban szereplő konfliktus erősen eltér a valóságtól. Ez egy háború, egy teljes lerohanás, amikor az oroszok komplettan megtámadják az Egyesült Államokat. A folyamat még az előző részben kezdődött."

A történet szerint az oroszok már kiiktatták a fővárost, Washingtont, mire a keleti parton terjeszkedve elértek New Yorkig, ahol igazi utcai harcok dúlnak majd. Bowling szerint amint az emberek játszanak vele, rögtön tudni fogják, hogy ez csak egy erősen fiktív dolog, és semmi köze a valósághoz.

58.
58.
Bisur1996
#46: Jah állat lenne :D Gyurcsány lenne a főgonosz... és a cigók a sereg mi? Kilopják a golyót meg a zárványzatot a fegyveredből.
57.
57.
szuja
az orosz mindig gonosz lesz hisz ez a két ország bír a legnagyobb katonai fejlettséggel..... furcsán nézne ki ha mondjuk Portugália lerohanná az amcsikat.. stb.
56.
56.
shooter1234
Ja vagy pedig második világháborús részben a tengelyhatalmak oldalán. Csak addig menne a játék, amíg a németek nem szenvedtek súlyos vereséget itt-ott-amott.
55.
55.
nagyonfaya
#36: énis ezen a "taktikán" vagyok jelenleg:)
46.
46.
SütiMester00
én egyáltalán nem lennék felhúzva hogyha például minden második játékban Magyarország lenne a nagy gonoszság :D
44.
44.
MR.WOODCOCK
Hát az meg kit érdekel,hogy mennyire tükröz valóságot :D Ne legyen visszafogott ilyen témákban, aki van olyan elmebeteg, hogy több embert lemészároljon, az úgyis megteszi a játék inspirációja nélkül (De persze jobb,ha nem sikerül neki.....) Mindig is jó játék téma volt ez az Amerika lerohanásos dolog, bár a közel keleti részeknél pl. Izraelt negatívnak már fosnak beletenni , mint minden játékban,.
43.
43.
simon 555
#39: meg vannak olyanok is akiknek régen tetszett a COD de kiábrándultak belőle:)
40.
40.
Teuton
Skacok, ha valakinek lenne kedve segíteni megírni a Russian Warfire-t X-Ray 1.6-on az szóljon :D

És ezt értelmesen írnánk meg: nem a nyúljorkot támadnánk meg, hanem néhány olajfinomítót, egy-két jelentős olajkutat vagy vezetéket, és máris térdre kényszerítettük Sam nagybácsit :P
39.
39.
SütiMester00
imádom nézni ahogy civakodnak az emberek a CoD miatt :D
csak ezért jövök a CoD-os hírekhez :D
amúgy 2 féle ember van: aki szereti a CoD-ot és aki szívéből gyűlöli.
csak az a különös hogy az egyik sem fogadja el hogy mit gondol a másik a Cod-ról.
ha valaki szereti azért van lehurrogva ha valaki nem szereti az azért.
ennek rohadtul nincs semmi értelme!
38.
38.
Game Fan
#29: nem csak nekik kell mondani.. : D
37.
37.
simon 555
#22: pedig az történne elhiheted.
ha lesz 3. vh(remélem nem lesz) akkor ne gondold,hogy olyan lesz mint régen.nem fognak baszakodni a földi seregekkel.atom a fővárosra és kész.ha lesz 3. vh az már atomháború lesz.
36.
36.
goblinfing
singlet végig tolom és kész multira ott a bf3
35.
35.
Raam989
#24: Azért, mert ha amcsik lennének a rosszak, abban semmi jó nem lenne, a németek már elcsépeltek, csakúgy, mint a közel-keletiek, a távol-keletiek meg baromi idegesítő nyelven tudnak harc közben rikácsolni. Európa többi országa meg nem ismert a játékfejlesztők részéről és hülyén is nézne ki, ha pl. Horvátország le akarná rohanni Amerikát, Így maradnak a ruszkik a gonosz szerepére. Mert gonoszak, kevésbé elcsépeltek és nem annyira idegesítő a csatakiáltozásuk.
xD
34.
34.
LtGlove
Monumentális történelmi eseményeket belevinni merész dolog, kezdve az MW1-ben az atombomba robbantással, majd folytatva az MW2-ben az invázióval. Ezek természetesen növelik a izgalmat, meg az "ilyet még úgyse láttam" érzést, de egy idő múlva nem lesz hova emelni a monumentalitás. Az MW3-ban ugye folytatják az orosz inváziót és várható valami hatalmas pusztítás. (Az időszerűség miatt lehet víz alatti robbantás -> földrengés -> cunami irányvonal) Az MW4-ben mi lesz, lerobbantják a Holdat vagy a Földet.
33.
33.
Raam989
Szerintem az lenne felháborító, ha nem lenne lerombolva a város. Az isten szerelmére, ez egy kiba... háborús játék, ne várják már el, hogy egy steril környezetben játszódjon. És tabu ide vagy oda, megtörtént ami megtörtént, tovább kell ezen lépni, szerintem a németek sem háborogtak, hogy az elmúlt évtizedben minden ww2-es játékban lerombolták Berlint...
31.
31.
shatterhand
#1: Ahogy vesszük. Lehet megnyertük a pályát és megvédtük a fehér házat, de attól még az ki lett iktatva.
30.
30.
shatterhand
kell a reklám a játéknak és tutira akarnak menni
29.
29.
Józsi_Doe
"New Yorkot bármilyen formában rombolni kissé tabunak számít az Egyesült Államokban" - ezt mond a Cryteknek a Crysis2 kapcsán :)
28.
28.
shooter1234
#27: Jaj ne, csak a City -t ne!
Volt már olyan, hogy haveromtól kaptam egy eredeti játékot, eredeti csomagolásban (valamien ops volt asszem) játszogattam vele, kib*szott unalmas volt és tele volt bugokkal, és csak több óra játék után vettem észre a city interactive logot a tokon.-----> azonnal uninstall.
27.
27.
LAZLOW20
#21:Ugye!?Mindenki megmondta hogy egyszer még viszem valamire akkora agyam van.(Túlteng a hülyeségtöl ,de én bevallom legalább)Amugy csak hülyültem nem kell komolyan venni amit irtam.Különben is akármilyen New York meg modern Warfare,a City interactive csinálja a legjobb gammákat.XD
26.
26.
xXgoronikahunXx
#21: Jaj de értelmes vagy -.-"
25.
25.
MT79
#1: "A történet szerint az oroszok már kiiktatták a fővárost, Washingtont..
Ezzel semmi gondom nincs konkrétan az egész város egy romhalmazzá vált ha ez nem kiiktatás akkor nem tudom mi az....
24.
24.
x360player
Miért mindig az oroszok a rosszak?????
Nagyon idegesítő...!
22.
22.
#19: Hát ha "megszórnák" egymást atommal akkor épphogy véget is érne a harmadik vh. mivelhogy kicsit átszíneződne a föld és a légkör is elég erősen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...