Metro: Last Light - itt a második gameplay videó

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 29.
  • Videó
Link másolása
Ha már a THQ leszámolt a sikeresnek már nem annyira sikeres, de mindenképpen ismert Red Factionnel, ideje belevágnia olyan címek fejlesztésébe, amivel fel tudja magát küzdeni az élbolyba. A Homefront mellett a Metro-sorozat tűnik igazán fontosnak - a Last Light egyre inkább bejön nekünk.

A THQ a tegnapi pénzügyi helyzetjelentése után beismerte, hogy a Metro 2033 nem kapott olyan marketinges hátszelet, mint amilyet megérdemelt volna, de legközelebb ezt a hibát nem követik fel, így felkészülhetünk: a csapból is a Metro: Last Light fog folyni, amit egyébként nem is bánunk. Az új trailer remekre sikerült, az E3-as demó második fejezetét csodálhatjuk meg benne - el kell ismerni, a hangulat nagyon ott van, a készítők láthatóan összekapták magukat a bemutatóra.

A Metro: Last Light a 2013-as pénzügyi év első felében fog megjelenni, vagyis várhatóan jövő április és szeptember között lesz esedékes a premier. A trailert sanyi80 küldte be, köszönjük!

69.
69.
Soproni
#68: Értem de itt mindenki annyira mondja hogy félelmetes.
68.
68.
LesGrossman
#67: A Metro inkább akciójáték, mint horror. Az Amnesia amúgy tényleg félelmetes volt.
67.
67.
Soproni
Én még nem játszottam a Metro 2033-val (hála a szar gépemnek), de az Amnesia-tól biztos nem lehet félelmetesebb.

Blackmetal: Ha még nem próbáltad ki akkor próbáld ki. Hidd el, én se vagyok már egy zöldfülű horror terén. Sok filmtől és játéktól nem tudok már megijedni. De ez...ez a játék nem semmi. :D

Teljes cím: Amnesia The Dark Descent
66.
66.
Hubert Cumberdale
#56: Mindet láttam, mármint a japánosnak csak az első két részét, de azok se jöttek át. Azzal a kereplő csajjal, meg a kékre színezett fejével nem volt szerintem parás. Akkor inkább a kör, vagy a félelem.com, még ha mindenki koppincsnak tartja, szerintem jobbak voltak akkoriban.
65.
65.
LesGrossman
#63: Tisztában vagyok ezekkel, mert nem egyszer leírtátok már másoknak is. Viszont én is ember vagyok és én is lehetek néha - jogosan - ideges, ami itt most épp így jött ki. Mindenesetre köszönöm az 55-ös hsz eltakarítását:)
64.
64.
LesGrossman
#62: Lényegtelen mikori a film. És pont amiatt nem illik ilyeneket leírrni, mert bárki belefuthat, ha véletetlenül kidobja rá a kereső, vagy jelen esetben valaki ajánlotta, hogy jó film, és rá nemsokkal már ment a film vége. Ezért nem merek járni Port.hu-ra, vagy hasonlókra, mert nem egyszer tették már tönkre azzal, hogy az élménybeszámolók között valaki beböfögött egy írtózatosan nagy spoliert.Tavasszal egy ismerősöm szeretett volna elmenni a Sikoly 4-re, és youtube-on, az officional trailernél valaki szép nagy betűkkel leírta, hogy ki a gyilkos.
Egyébként én láttam már az Ideglelést, de attól még zavar az ilyen dolog.
63.
63.
drakecsaj
#61: Oké. Mondok pár dolgot:
1. Joggal szoktunk kommenteket moderálni, szóval kérlek nyugodj meg egy kicsit.
2. Az meg hogy mit érdemel egy tag, azt a modik döntik el, és nem te.
3. Általában a ti javatokat szolgáljuk (főleg a szerkesztők, de az ő munkájukat sem vagytok képesek néha megbecsülni), de természetesen divat minket szidni.
62.
62.
K2 The Highest
#61: Hallod, vegyél már vissza egy kicsit! Az Ideglelés már nem mai film és, ha beírod a Google-ba, akkor ott is rengetegen leírják a film befejezését, szóval nem kell kiakadni. A friss filmeknél tényleg bunkó dolog lelőni, de akkor sem ilyen stílusban kell írni. Azt javaslom, hogy nyugodj le, vegyél vissza és nézd meg a filmet...Abban benne van a befejezés...És amúgy sem csak annyi, amit a másik User leírt.
61.
61.
LesGrossman
#60: Ennél durvábbat is érdemelne... Amúgy, ha már moderálgatják a hsz-emet, ne csak az enyémet, hanem azét is akinek írtam. Vagy ennyire buta itt Magyarországon mindenki?
60.
60.
K2 The Highest
#59: Nyugi van! NEM kell káromkodni!
59.
59.
LesGrossman
#55: Azért legközelebb tedd spoilerbe egy film végét!
58.
58.
juseppejoki
A könyvvel kapcsolatosan, Dmitry Glukhovsky a szerzője, és a könyv alapján készült a játék, nem fordítva (legalábbis a 2033). Azt mondták hogy a Last Night már nem fogja követni a könyv történetét (Metro 2034).
Amúgy a 2034 már megjelent magyar fordításban? Nem találom sehol :(
57.
57.
Nathan
56.
56.
kopic
#48: Te egyébként melyikről beszélsz ? Mert kétféle Átok című film van. Az egyik az amelyik a nagy kastélyban játszódik, na az egy semmire való film, meg az Amerikában van. A másik átok meg amelyik Japánban egy házról szól. Meg úgy tudom, hogy van még 2. meg 3. része is.
Na én a Japánosról beszélek.
55.
55.
kopic
#45: kimoderált üzenet
52.
52.
Józsi_Doe
Ez hol gameplay? egy sima átvezető animáció semmi több.
50.
50.
izomkukac
inkább a híradót nézzétek, van abban is elég para dolog :P
49.
49.
mdr88
#48: nekem anno betett... de szerintem ha most megnézném akkor is betyár lenne.... én eddigi rövid kis életem legjobb thrillerének mondanám
48.
48.
Hubert Cumberdale
Bakker!! komolyan van aki beparált az átoktól? Na mind1... Amúgy az ideglelést még nem láttam még. Az parás? Én még ajánlanám a negyedik tipusú találkozásokat. Abban nem sok parás jelenet van de azért odatesz pszichikailag az embernek, főleg, ha hisz az ilyesmiben.
46.
46.
mdr88
#45: ui.: NE az Ideglelés 2-őt keresd... mindenképp az első részt :D tetszeni fog :D
45.
45.
mdr88
#43: ha esetleg még nem láttad... akkor keresd meg valahol az Ideglelés c. filmet és nézd meg... én olyan 14-15 voltam mikor megnéztem... hát mit mondjak... azóta is félek sötét erdőkben mászkálni :D
33.
33.
kopic
#31: Ja meg a játék kurva jól néz ki!:)
31.
31.
kopic
Nekem az 1.része nagyon bejött! Csak nem nagyon bírom a horror játékokat:( ezt se bírtam annyira! Félelmetes az biztos! A 2.részt nagyon várom! Csak kár hogy soká fog még megjelenni.Szerintem jobb lesz az 1-nél.
30.
30.
kopic
#28: Az akkor kemény! Ezt nem is gondoltam volna! 360-on akkor brutális lesz a játék grafikája! Hát akkor Pc-n ?!:)
29.
29.
K2 The Highest
#22: Amikor a felszínen kell sétálnia Melnyik parancsára? A Házakba nem tévedünk be, nem megyünk az utca közepén, de a házakhoz közel sem:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...