Deus Ex: Human Revolution - beszélgessünk!

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 30.
  • Videó
Link másolása
A Deus Ex: Human Revolution nem kevés szerepjátékos elemmel rendelkezik majd, a küldetéseket több úton is megoldhatjuk, a megoldásokhoz, illetve a történet apróbb részleteihez szükséges információkat pedig a nemjátékos karakterektől gyűjthetjük be. Új fejlesztői napló következik.

Az új fejezetben a játékon belül szocializálódásról és a hackelésről mesélnek a készítők - érdemes végignézni, mert kiderül néhány érdekesség belőle, a "social boss fightok" például kifejezetten érdekesek, ilyenkor egy szimpla beszélgetés során kell meggyőznünk, lebeszélnünk valakit valamiről. Az új Deus Exet egyébként a PC Gamer tesztelhette először, ők 94 százalékot dobtak az új részre, ami nem olyan rossz eredmény, nem? (Ők az eredeti játékra 95, az Invisible Warra 92 százalékot adtak.)

A Deus Ex: Human Revolution augusztus 26-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

21.
21.
Józsi_Doe
3 hét múlva meglátjuk mi igaz mindebből...
20.
20.
shatterhand
19.
19.
falselight
#18: ez előzmény, úgyhogy a korábbi játékok ismerete nélkül is tökéletesen élvezhető.
18.
18.
koffein
#14: egy kérdésem lenne. Kapcsolódni fog ez a mostani rész az előzőekhez sztoriban? Mert sajnos nekem kimaradtak. Köszi a választ
17.
17.
koffein
jó lesz ez. Megveszem mindenre
16.
16.
Ryo san
Mennyi megkeseredett pc-s ökör van van a világon,el sem hiszem!Ne egy kiszivárgott warez verzió alapján itélkezzetek már,hanem várjátok meg a véglegest.Nekem különben már ennyi alapján is az év játéka lesz,de én ökör vagyok,mert a Metal Gear 4-et is imádom,"oszt az hogy néz mán ki tesó"
15.
15.
shatterhand
#10: Én a kezdeketől ilyen sivárnak látom a falakat. De ez mondjuk abszolút nem zavar. majd kíváncsi leszek a véleményekre,mert tuti,hogy sokan csak ezt fogják tudni szajkózni: így ronda, meg úgy ronda....a külföldi fórumokon meg már első helyen nyithatják (szokás szerint:) a "give me my money" topicokat a barmok.
14.
14.
Mortis
Azaz, nyavalyogjatok csak a grafika miatt...-.-

Az elso reszben is a beszedre, meg a hackelesre gyurtam ra az elso vegigjatszasnal .Orok emlek. Szep latni, hogy nem lesz elhanyagolva ez a szegmens sem.
Meg mindig must have.
13.
13.
dareal
#11: a béta nem a teljes, nem is tartalmazza a full textúra pakkot.
12.
12.
g.man580
#10,11 Egyértelmű hogy a fejlesztőknek nem a grafika volt az elsődleges szempont. Sztem az újrajátszhatóságra fektették a legnagyobb hangsúlyt!!!
11.
11.
zibuprofen
#10: pc-re volt beta, kiprobaltam, de ott sem volt valami szép a graf
10.
10.
KENKILL
Nekem kicsit furcsa hogy a régi videókon olyan szépnek tűnt a grafika, most meg valahogy olyan gyengének látom. Persze tudom nem az a fontos de azért kicsit átverve érzem magam. Mondjuk eddig csak az xbox-os meg ps3-as verziókat mutogatták, PC-n remélhetőleg szebb lesz. Ettől függetlenül must have, én is nagyon várom már.
9.
9.
g.man580
Pofás kis játék lesz ez!!!
7.
7.
Yagami Light
Ahogy nézem, a grafikája igen csak átlag alatti, de ha a játékmenet ilyen komplex lesz, akkor még megbocsájtható.
4.
4.
falselight
#3: az opm-es arc azt írja róla, hogy: "valahol a cod és a fallout közt van a játék." így már nem veszek fel az értékelésen, mivel nyilvánvaló, hogy a cikkiró félkegyelmű.
3.
3.
Barniman
Invisible Warra 82-t adtak. Azért nem mindegy a szavahihetőségük szempontjából :P
Amúgy már van kinn két másik értékelés is: OPM: 8/10, OXM: 10/10
2.
2.
nero66
Nem semmi!!! Jöjjön csak!!! :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...