Halo Anniversary - hibernálásból ébredve

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 1.
  • Videó
Link másolása
Ha már elfelejtetted, vagy netán kimaradt számodra a Halo: Combat Evolved története és Master Chief első bemutatkozása, akkor ezt az előzetest neked találták ki. Terminálok előtt, negédes robothangok mutatják be neked a cselekmény fodrozódását. A 343 Industries tényleg nem adja alább.

A fejlesztők megirigyelték a Portal 2 frappáns géphangjait és a Halo: Combat Evolved felújított változatát is megspékelik hasonlóan ötletes narrációval. A remake a legjobb mód arra, hogy az első kalandot újra átéljük, de a régi rajongók igazándiból az Univerzummal kapcsolatos, rejtett információkra lesz kíváncsi.

A Halo: Combat Evolved - Anniversary november közepén érkezik, kizárólag Xbox 360-ra.

24.
24.
Vopesz
Nem szoktam ilyen vitákba beszállni, de kicsit zavar ez a hozzáállás. Van warez mindenre. De nem a szomszéd pistikéből kell kiindulni, hanem világviszonylatban kell gondolkodni. Pc-n warezolsz, előbb utóbb lesz valami tört szerver. Konzolon warezolsz, beszopod a live-ot, psn-t, szóval nem tudsz multizni. Ezért van az, hogy konzolon megveszik a játékokat, pc-n mindegy. Pénz vs. kevés pénz. Plusz TomGoodman is jól beszélt a licencdíjakról.
23.
23.
Avander
Jó pár indok elhangzott hogy miért nem adják ki. Mindegyik igaz, és egyik se zárja ki a másikat, szóval nem kell veszekedni. Nem is értem miért hurrogjátok le egymást. Amúgy én is szeretem a HALO sorozatot, mindegyik részével játszom (még most is). Hö, olyan hogy COD, nyomába sem érhet :)
22.
22.
kopic
#20: Kérlek magyarázd már el hogy én miért lennék ostoba vagy rosszindulatú ? Én a hozzászólásomat rosszindulatúságból írtam le vagy micsoda!? Mert ez nem így van.
Meg lehet hogy te vagy az ostoba!
Meg egyébként is nekem van igazam nem ? mert egy rész sem fog megjelenni Pc-re!
Ha eddig 2007 óta egyik része sem jelent meg akkor most sem fog.
És nem Alan Ware hanem Alan wake, először írni tanuljál már meg!
21.
21.
Ryukian
Kiábrándító, hogy a kommentekben folytatott beszélgetéseknek semmi köze a fenti cikkhez, pedig én például a 3. résznél ismertem és szerettem meg a sorozatot, szóval érdekel több is erről.


De hogy hozzászóljak a vitához: vannak olyan xbox játékosok, akiknek nem érdeke az internetes játék, így az sem, hogy eredetiben megvegyenek bármit, mert ahhoz, hogy egy hónap után megunja, drága
20.
20.
#18: Hát ne is haragudj, de csak szimplán ostoba és rosszindulatú vagy, ez minden :)

xbox vs pc : MINDEN (ismétlem MINDEN) eladott és nem a Microsoft által kiadott játék után az ms licence díjat kap ! Ergó bevétele van belőle ! Pc-n ilyen nincs. Ha például az EA kiad egy játékot pc-re abból az ms bevétele NULLA !
Xbox esetén ott van a licence díj, az eladott devkitek (nagyon szép áron kaphatóak), sdk licencek és nem utolsó sorban a bevonzott xbox eladások (amit ügye exkluzív címekkel lehet növelni). Ez mind-mind plusz bevétel... :O

Még a hülye is belátja, hogy az ms-nek egyszerűen nem érdeke a pc-s játékipart nyomatni és amikor az ellenkezőjét nyilatkozza az egyszerű néphülyítő szép marketing duma, nulla tartalommal ! Ha nem így lenne, akkor lenne nekünk is GOW 2, 3, HALO 3, Reach, Alan Ware ésatöbbietecetera !
19.
19.
Raziel
#18: Hmm érdekes vagy ember. na most megmondom neked az őszintét. Az olyannyira istenített xbox 360-on ugyanúgy lehet cheat-elni és törni a game-et. Valamint azzal ha kiadják PC-re nem rontanak az eladásokon. Azért nem adják ki PC-re mert a microsoftnak érdeke, hogy a PC-n ne legyen sok játék. Főleg ne olyanok amik versenyezhetnek az xbox-os game-ekkel mert akkor nem menne a box. Ezért van, hogy a mai felső kategóriás pc-re se csinálnak jobb grafikát még akkor seh a lehet mert az rontaná az üzletet. Itt minden a pénzről szól. A microsoft egy olyan cég ami extrém nyereséget könyvelhet el évente. Hogy miért? egyszerű azért mert irányítja a piacot. Nos a játékiparban szintén el szeretne jutni ide, és az ő terveik szerint nyilvánvaló, hogy NEM a pc a játékplatform. Mert az NEKIK nem akkora bevétel ennyi.
18.
18.
kopic
#12: Figyu szerinted én vitát vagy háborút szeretnék indítani, vagy mi? Mert nem, meg mi okom lenne rá? Inkább vegyél már vissza a hangodból ember! Én csak meg mondtam a véleményemet és kész, ennyi az egész, vagy még már azt sem lehet vagy micsoda !? Mert én úgy gondolom hogy jobb ha nem jelenik meg többet Pc-re egy rész sem és kész!
És én meg egy szóval sem mondtam hogy a Pc bűnös lenne, én nekem semmi bajom sincsen a Pc-vel. Mert képzeld nekem is van.
Meg szerinted az családi tragédia ért engemet az átírat miatt vagy mi ? Ilyen hülyeségeket azért ne feltételezzél már!
17.
17.
McDuff
"A fejlesztők megirigyelték a Portal 2 frappáns géphangjait"
hát már bocsánat,de guilty spark 1 "kicsivel" előbb volt,mint a portal robotjai...ha már vki Halo-s cikket ír,hozzáértő legyen már az illető,vagy inkább ne írjon semmit...
16.
16.
roadkill1
#15: Akkor csak en olvasgatom azokat a hireket miszerint a MS rendszeres idokozonkent tobb ezer vagy akar tizezer felhasznalot szamuz/kitilt? Az X360 felhasznalok kozott is akad booooven warezolo, nem kell annyira elfogultnak lenni, eleg csak a MW2 szervereire belepni (x360) es tobb hacker van mint pc-n. Meg egy kis info: a jatekok konzolvaltozatai mindig hamar megjelennek a warez oldalakon mint a pc valtozat. Vajon miert?
15.
15.
Avander
#12: Lehet hogy letöltik, de interneten nem játszhatnak, különben tiltják a boxát. :) Meg melyik a jobb? Ha a játékosok (mondjuk) csak 40% töltötte le, vagy a játékosok 95%? Ezért is nem adják ki PC-re
14.
14.
Avander
#12: Ha mondjuk a Halo 3-at kiadták volna PC-re, akkor most Xboxon senki se játszana vele, mindenki csak PC-n, mert mindenki csak letöltené (ez az MS-nek rossz). Ha PC-re kiadják, akkor egyből csinálnak rá mindenféle cheatet, amitől nem lehetne jót játszani. (Ez nekünk rossz) Ez miatt egyre kevesebben játszanának, és leállítanák a szervereket (Ez nekünk rossz) hamarabb, mint ha csak Xboxra adnák ki.
12.
12.
roadkill1
#10: Szerintem te vitat es/vagy haborut akarsz inditani. Azt hiszed hogy a jatekok konzol verziojat nem toltik netrol? Vagy talan gondolod, hogy csak azok a dekadens imperialista diszno PC felhasznalok toltenek le warez cuccokat es minden X360 felhasznalo "jokeresztyen"? Szerinted miert sokkal jobb ha nem jelenik meg PC-re? Egeszsegugyi problemakat okozna, vagy talan art neked valamilyen szempontbol a PC valtozat? Esetleg csaladi tragedia ert teged a Halo PC valtozat miatt, es a PC a bunos?
11.
11.
Avander
Ez így van. Meg tele lenne cheaterekkel, míg boxon nincsenek. Am megjegyzem, Halo 2-t még lehet gépre venni, meg persze tölteni aki ügyesebb...
10.
10.
kopic
Szerintem is sokkal jobb hogy nem lesz egy Halo rész sem Pc-re! Semmi értelme nincsen! A Microsoftnak ez nem is hozna bevételt én szerintem, úgy is mindenki letöltené a netről a játékot oszt kész.
Úgyhogy ne is várja senki hogy a következő részeket ki adjál majd Pc-re!
9.
9.
shooter1234
#8: És miért nem vette meg senki? Mert Vista Xclusive volt, azt meg elég kevesen szerették (szeretik).
8.
8.
Alienji
#7: Illegális letöltések, alig vette meg valaki.
7.
7.
Avander
Am hogy értve hogy a warez?
6.
6.
Avander
"A fejlesztők megirigyelték a Portal 2 frappáns géphangjait" Ugyan már, jó vicc. Mintha eddig nem lett volna....
5.
5.
Alienji
Amikor a Halo 2-tőt kiadták PC-re akkor adtak egy esélyt, de a warez "győzött" és elértek hogy ne legyen több Halo Pc-re.
4.
4.
SütiMester00
szerintem senki ne számítson arra hogy több Halo-t kiadnak PC-re :)
a 3-nál eldöntötték véglegesen hogy XBox exkluzív lesz a cím.
3.
3.
Ecneb
Nekem ezidáig tetszik a remake! Nagyon remélem, hogy ezen a sikeren felbuzdulva a készítők kiadják a folytatásait PC-re is.
1.
1.
falselight
remélhetőleg a library-t megfelezik, nagyon leült azon a ponton az eredeti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...