Driver: San Francisco - ilyen lesz a multiplayer

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 1.
  • Videó
Link másolása
Újabb videó érkezett a szeptember elején boltokba kerülő Driverről, a soron következő trailer a játék multiplayer porcióját vesézi ki. Ja igen, mert a sorozat történetében először a Driver: San Franciscóban már ilyen is lesz, ráadásul kapunk hozzá fejlődési rendszert és Shiftet is.

A Driverben osztott képernyős és online multiplayer egyaránt lesz, szám szerint kilenc játékmódban bizonyíthatjuk majd, hogy mennyire vagyunk jó sofőrök. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a többjátékos részben is kiemelt szerepet kap a játék egyik új fícsöre, a Shift, amely révén két gombnyomással abba a verdába pattanunk át, amelyikbe jól esik. A multihoz természetesen fejlődési rendszer is dukál, amit az interneten is figyelemmel követhetünk majd.

Beszéljen helyettünk a trailer (és az idegesítő kommentátor), ezt fogjuk kapni szeptember 2-án, mikor is a játék megjelenik PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re.

39.
39.
Darox
#38: Majd meglátjuk misül ki belőle. De például az 1 és 2 nemcsak PS1-re jelentek meg? (Bár az 1 még megjelent iPhone-ra is.) De ez a rész nekem kifejezetten tetszik az eredetisége miatt és nekem sajnos kimaradt az 1-2 és a mai generáció nagyon nagy része nem is hallott róluk (Mint ahogy a Hot Pursuit 2010-nél sem [Miért hagyják le a sorozatszámot manapság mindenről?]) és így nem lesz viszonyítási alapjuk, ezért nagy az esélye hogy sok eladás lesz ebben a körben.
38.
38.
shatterhand
#37: Nem is említettem őket mert elég gyenge volt mind2. De mentségükre azok próbáltak Driver játékok maradni.
Én az alaphoz megyek vissza és az mindig is a zsarus üldözésről szólt. Ezt kellett volna ismét megcsinálni ebben a generációban. Én elfogadom ezt a shift dolgot, de így hova lesz az üldözés hangulata? Ez így már egy ügyességi játékká megy át (mármint,hogy nem autós játék),hogy ki mikor ugrik át vhová, hogy keresztbe tegyen egy autót a másiknak. Szimplán csak kizökkenünk az üldözésből. És ezt nehéz megemészteni.
37.
37.
Darox
#35: A 3. és 4. résznek se volt túl sok, éa a név csak az eladás miatt kell.
36.
36.
aruha
De mért kell az ellenfél fénycsóvája így elnyúljon? Sztem ez tök zavaró...meg ha a multiban mindenki Shiftelget össze-vissza akk káosz lesz:S
35.
35.
shatterhand
#29: Azért ez messze nem ugyanaz. Minden változhat ,de azért ha vmi szar irányba mutat azt nehéz elfogadni. Driver izzig vérig autós cucc volt. Amit most demózgatnak az össze-vissza repkedés a kocsik közt. Mint különálló játék okés, de az első két driver után ennek köze nincs hangulatban ahhoz.
34.
34.
Game Fan
#31: játszottam IGAZI Driverrel akár hiszed akár nem. Tudom milyen volt akkor, de az nem azt jelenti hogy ez itt nem tetszik nekem. Nem lehet elvárni minden játéktól hogy ugyan olyan legyen mint az elődje én így gondolom.
33.
33.
SSJ Gábriel
OFF: Valaki tudja miért kezd el nehezedni a játék során a forma 1 2010?
Mert a lotus-szal kezdtem és az első 3 futam simán jött de a 4.-ben már mindenki gyorsabb volt. Nem értem.
És most nem tudom: ez a newhezedés folytatódni fog,vagy abbamarad?
Mert azon gondolkozom hogy most minden futamot 1 hét után csináljak meg 1. helyre,vagy naponta de az utolsó hely körül.
ON: Még nem játszottam a driver egyetlen előző részével sem,de ez a gyors autóváltás tetszik :) (tudom mit írtam #20-ba,de attól még hogy sz*r az ízlésem,még lehetek bölcs xD)
32.
32.
Kocsis92
#25: de nem érted.. ezt mondom énis hogy a hangulat pöpec volt, idézte a dukeot, de ez a legjobb példa ahol látszik, h nincs szükség a régi játékok hangulatára. a legtöbb embernek nem a grafikával volt a legnagyobb baja, hanem az elavult játékmenettel. de még ha csak felhúzták volna hd-re a régit,- ami azért nem így van- akkor is, miért sírnak azok, akik a hangulatot akarták vissza? ha meg nem azok sírnak, akik a hangulatot akarják, akkor vegyék észre h sajnos kevesebben vagyunk, és sose fogják a mi érdekünket nézni (imádtam a játékot)
31.
31.
dzsiádzsó
#27: Ne haragudj, de egy driverhez méltatlan a nitro, meg a különböző rázkódik a kép mert gyorsan megyek.
Aki valaha játszott IGAZI driverrel ezt pontosan tudja, szerintem te nem ilyen vagy, mint ahogy azok sem akik majd megveszik mert 2 NFS között nekik pont jó lesz ez a kaki.
30.
30.
amd33
#9: A mortalt azt elcseszted az újban igen is teljesen ott van a régiek hangulata ezért is ilyen király...
29.
29.
Darox
Héééé! Nyugalom van! Kinek mi tetszik, nekem tetszik, Cooper911-el egyet értek, változatos a néz az eladás miatt kell, mindennek van egy oka, lehet nem értitek, megtörtént, nem lehet rajta változtatni elkell fogadni, a játékipar gyökerestűl megváltozott, kevesebb a pénz, többet akarnak, mai fiatalság mentálisan gyenge, ergó könnyű nekik bármit eladni, másoknak is tetszhet az ő dolga, fogadjuk el! Nem kell egymást vérét szívni, nem lehet mindenkit kielégíteni, valakinek ez kell valakinek az, régen nemvolt ilyen, ott az tetszett ami volt, látszik milett az egykor nagy és dicső Gamer közösségből, most már feloszlottak kisebb csoportokra, Konzolosok (azon belül is több), PC-s gamerek, Retrofanok, Mostaniak/Haladok. A régi Közösséget kéne visszaállítani és a régi fejlesztő mentalitást, de annak a kornak már vége. Túl kell lépnünk... (Sajnos...)
ON: A játék viszont még mindig tetszik!
28.
28.
Wackor
#27: tökéletesen egyet értek :D
27.
27.
Game Fan
#26: értek hozzá csókolom és normális is vagyok köszönöm a bókot :D Igen mindenki fikáz mindent. KÖNYÖRGÖM még meg sem jelent!! Vannak videók meg egyéb bemutatók de abból aztán nagyon le lehet szűrni hogy milyen lesz maga a játék. Attól függetlenül hogy milyen név áll egy játék mögött nem kell egyből a csillagos egekbe tenni az elvárásokat. Én se azt mondom hogy meg kell venni minden játékot de ha nem tetszik akkor ennyi. Én se fikázom a cod 26 meg a Battlefield 84-et mert ilyen meg olyan. Ízlések és pofonok.
26.
26.
dzsiádzsó
#21: Ja értem ha nem tetszik csináljak 1t, ez aztán érv, hol élsz te észak koreában.
Ki nem szarja le milyen, max nem veszik meg, nekem az a bajom, hogy driverrel névvel, és sok ígérettel jön a játék, és látszik kalap szar lesz!
Piacgazdaság van, ha nem értesz hozzá én is csókolom, az UBI magával baszik ki nem velem, mi az hogy csináljak magamnak Kim vezér? Normális vagy te egyáltalán ?
25.
25.
dzsiádzsó
#15: Dukeot nem azért szólták le mert feltolták HD-ba a régit, légy szíves ne ködösíts marhaságokkal. Duker vsync, fps, meg úgy általában szarul nézett ki. És pont a hangulat volt az ami feldobta és tette legalább elégségessé
23.
23.
mamgu
pföeee de nyúlós ez a fos és mik ezek a buzi csíkok a kocsik után, még a delorean -nál elmegy az valami időgép lenne vagy mifene de a többi... ? ez inkább dodzsem a vurstliba .
21.
21.
Game Fan
a kommentekre csak annyit mondok hogy fikázni a legkönnyebb... hol a hangulatot fikázzák mint itt hol a grafikát stb. ha nem tetszik akkor menjél vissza az elődökhöz ps1 vagy 2 re és akkor játsszál ott a klasszikusokkal. VAGY csináld meg a saját játékodat ahogyan neked tetszik aztán csókolom. Hogy nem értesz hozzá? Akkor meg maradj csendben és vedd meg ami van ha meg nem tetszik akkor így jártál. Bocs de komolyan felháborít.
19.
19.
shatterhand
#9: mortal (az uccsó) és nfs hp(tavalyi) tökéletesen hozza a régi hangulatot
18.
18.
shatterhand
Nem sűrün mondom azt játékra, de sztem ez óriási bukta lesz, ha tovább mutogatják.
Azt elhiszem,hogy ők nem látják,mert kezdetektől játszák és már megszokták, de csak megkérnek vkit aki azt mondja: hee?
15.
15.
Kocsis92
üzenem mindenkinek, h pszt !! :D leszóltátok a Duke Nukemet, mert hasonlított a régi elődhöz.. akkor más játéknál miért kívánjátok ugyanazt? ugye nincs köztetek olyan, aki komoylan gondolja h a Driver 1-es stílus még siker lenne a mai világban?
14.
14.
dzsiádzsó
Jesszus, ezt fontos még drivernek hívni?
Mért nem Need for midnight out?
Ez botrány, és megint bla bla sokat toltuk a Driver 1l, most komolyan szerintük akinek a Driver 1-2 bejött és most nem is látja a villogó gagyi HUD-októl képet mit szól?
Ja és majd megint csodálkoznak nem jött össze, biztos magának a driver sorozatnak nincs vásárló ereje, nem ők csináltak 20djára is fostalicskát.
Én anno Havannába üldöztem egy gránátokat dobáló kistehert, ahol volt fizika, majd Rioba üldöztem egy helikoptert a városban, és jutalomként tekintettem a fantasztikus (abban az időben legalábbis az) átvezetővideókat, és álló cerkával fedeztem fel a titkos helyet a Chicago stadionban ami egy egyedi verdát rejtett.
Remélem az Ubisoft sok ilyen fasza dolgot okád ki a kloákáján még, hajrá aztán rá az online védelmet, mert ez bezony senki nem veszi meg!
13.
13.
K2 The Highest
Hát...Ez nagyon gyenge...Budget kategória gyöngye...
12.
12.
waynerooney108
#9: A Mortal Kombat tényleg jó! Azt azért ne szóljuk le...
11.
11.
kharami
#8: Van az a mondás, hogy néha a kevesebb a több!:) Ide ez tökkkkéletesen igaz lenne!:) Agyon akarják csárézni az összes játékot mindenféle nevetséges fossal! Azt hiszik ettől lesz eladható! Attól lenne eladható, ha nem kéne minden egyes jó cuccot DLC formájában megvenni, hanem kapnánk egy KÉSZ játékot!:S
10.
10.
kharami
#9: Na ez a rohadt nagy baj! Half 2 miért tudott fasza maradni az 1 hez képest? Az új Mortal meg szerintem egy az egyben idézi a régi feelinget! De ez? Ez egy igénytelenség!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...