A Nintendo DS-t sem hagyja ki a Modern Warfare 3

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Erre is számítottunk ugyan, de az Activision sokáig húzta a bejelentést: a Nintendo Wii-s változat megerősítése után a készítők azt is elárulták, hogy DS-re is megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare 3. A játékot a korábban leépítéseken átesett n-Space fejleszti, ők csinálták az előző részeket is.

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, a Call of Duty: Modern Warfare 3 nemcsak PC-n, PS3-on és Xbox 360-on fogja tiszteletét tenni, a Black Opsot jegyző Treyarch jóvoltából a Nintendo Wii-n is bemutatkozhat az új FPS. Várható volt, de az Activision a végére tartogatta a DS-es verzió megerősítését - merthogy a játék Nintendo DS-re is meg fog jelenni, méghozzá újfent az n-Space jóvoltából.

Bár a játékról nem sokat tudunk, minőségre és látványra a korábbi epizódokhoz (kép feljebb) lesz hasonlítható a kézikonzolos kiadás. A közelmúltban leépítéseken is átesett n-Space fejlesztette anno a Modern Warfare, a Modern Warfare: Mobilized, a World at War és a Black Ops DS-es verzióit, de csináltak kézikonzolos változatot a GoldenEye 007-hez és a James Bond 007: Blood Stone-hoz is, korábban pedig PlayStation- és GameCube-címeket hegesztettek.

Az n-Space egyébként jelenleg még a Jaws: Ultimate Predator című 3DS-es és a Jillian Michaels Fitness Adventure nevet viselő Xbox 360-as játékokon dolgozik.

21.
21.
#18: A Pokémon játékokra tökéletes. Biztos nem CoD-ra tervezték...
18.
18.
MR.WOODCOCK
A Nintendo a Gamecube eltűnése (bukása) óta egyre alacsonyabb színvonalon mozog mint két vetélytársa , de a legdurvábbak a kézi konzoljai, egy középkategóriás telefonba erősebb grafikai motor van.. Nem is tudom ,hogy gondolták ezt az egészet
14.
14.
ZERO88
Ezt a verziót megveszi valaki?
12.
12.
Teuton
Már csak azt kéne kitalálni hogy a sikeren nem bíznak ennyire, vagy már annyira meg akarják fejni a CoD nevű tehenüket hogy ráplasztikáztattak még két tőgyet?
11.
11.
vytros
#7: Nekem sokkal inkább a sima wc-be rakható változatra lenne szükségem, hogy végre le is sz*rhassam a sorozatot.
10.
10.
daenath
U.I: tegyetek mar be egy szerk. gombot b@meg!
9.
9.
daenath
#4: Ne adj otleteket :))))) Amugy erdekes lesz DS-re a CoD, amugy is egy rakat foss a jatek, de hogy mar ide is tolni akkarjak?!!!! Sajna a CoD mar csak egy nev, meg veletlenul sincs oze a regi jo kis CoD-hoz, ujabb penzlenyulos "Kotick" action, szanalom, mar nem is a publikumot nezik csak a sz@ros bevetelt :P
8.
8.
koffein
ne is hagyja ki a fosdomb cod egyik konzolt se
5.
5.
Wrangler
És PSP-re miért nem jön..?
4.
4.
strike19
Azon ,se lepődnék meg ha sega dreamcast-re is kiadná az activision a profit legyen az old gamerekből is.:D
3.
3.
anonymus26
ez mekkora egy nagy rakás sz@r
2.
2.
lolman598
bocsánat a tudatlan kérdésér,de mondjuk a DS-es,vagy Wii-s változat az egy az egybe ugyanaz lesz,mint a nagykonzolos verziók,v csak a neve ugyanaz,és nem teljesen ugyanaz a játék?
1.
1.
Dark_Temptation
látszik, hogy felül akarják szárnyalni a black ops eladásait
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...