Forza 4 - Le Mans már a spájzban van

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 9.
  • Képek
Link másolása
Úgy alakult, hogy a Turn 10 megszerezte az amerikai Le Mans széria jogait, így a Forza Motorsport 4 lett a verseny hivatalos játéka. Ehhez tartozik 26 Le Mans csúcsverda, valamint a sorozatban szereplő valós versenypályák. Az együttműködést beharangozva 7 új képre tettük rá a mancsunkat.

Természetesen a Le Mans széria minden kategóriájának versenyistállója képviselteti magát a Forza 4-ben, valamint olyan ismert versenypályákat modelleztek le a Turn 10-nél, mint a Sebring, a Road Atlanta, a Road America, és a Mazda Raceway Laguna Seca. A játékban külön eventekben vethetjük bele magunkat a versenysorozatba és természetesen csak a Microsoft autószimulátorában nyílik rá lehetőség, idén októberben.

11.
11.
hakydakillah
6. Csatlakozom az előttem szólókhoz, mert nagyon rossz példát hoztál fel. Ilyen alapon, az összes játék baromság, mert lövöldözést, versenyzést, sportokat majmolsz…
Szerintem inkább rengeteg olyan dolgot tehetsz meg a játékokban, amit a való életben soha nem fogsz – vagy pénz miatt, vagy a törvények miatt, vagy abszurdum (pl. zombikat mészárolni). A guminő viszont egyesek szexuális vágyát hivatott szó szerint kielégíteni, mivel valódi nővel nekik nem jön össze.
8.
8.
tundra
És vajon hány embert érdekel Európában az amerikai Le Mans széria? Ennél még a NASCAR is több embert vonz.
7.
7.
amd33
Jah ez tényleg elég nagy fasság a részedről,sose említeném az nfst egy lapon a forzával vagya gt-vel...
5.
5.
vincze1211
Én már annak örülnék, ha a 3 hibáit kijavítanák.Bár nem mondom, hogy nem örülök a versenygépeknek, de sztem(ne legyen igazam) ennyi idő kicsit kevésnek tűnik ahhoz, hogy egy teljesen tökéletes játékot húzzanak elő.Ne legyen igazam, de én sajnos ettől tartok.
4.
4.
peter.biro
#2: Nem.... Csak már várok egy olyan autós játékot ami évezhető
3.
3.
Wrangler
Hol lehet beállítani, hogy ne kapjak emailt, ha valaki GK-n üzeneted küld? Rá van irányítva a mobilomra az email, gondolom ki lehet találni a márkát, de nem az a lényeg, hanem az, hogy NEM KÉREK EMAIL ÉRTESÍTÉST, ha valami történik itt gk-n. Ha moderáltok, legalább egy privát üzenetet küldjetek már, hogy hol, légyszi. Köszi!
2.
2.
lukaka
#1: Te most komolyan a Need for Speedet hasonlitod egy szimulátorhoz???
1.
1.
peter.biro
Hát remélem jobb lesz mint a NFS mert mostanába eléggé gatya cuccokat adnak kifelé
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...