Részletek a Civilization V két új DLC-jéről

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 9.
  • Letöltés
Link másolása
A 2K bejelentette, hogy két új letölthető tartalom érkezik a Civilization V-höz: az első az ősi nemes Koreát hozza el számunkra, míg a másodikban az ókori világ három csodájára tehetjük rá a kezünket. Mindkét csomag még ezen a héten letölthetővé válik a Steamről, új történeti szállal megspékelve.

A Korea pack új speciális képességet is hoz a Civilization V-be, mely a Scholars of the Jade Hall névre hallgat, s ezt számos alkalommal be is vethetjük a csomaggal együtt érkező új scenarioban. A történet szerint japán szamurájok lépnek a szent anyaföldre Hideyoshi Toyotomi vezetésével, a mi feladatunk lesz az invázió megfékezése és Korea felvirágoztatása:

A The Wonders of the Ancient World pack három új ókori csodával kápráztatja el a játékosokat: ezek a halicarnassusi mauzóleum, a Zeusz-szobor és Artemis temploma lesznek. Mindet elfoglalhatjuk már a játék korai szakaszában, az új csodák kihatással lesznek az aranytermelésre, a katonai védelemre és az épületek gyors felhúzására is.

Ehhez is jár új történeti szál, melyben a Termékeny Félhold elnevezésű versenyen kell babérokra törnünk és elfoglalnunk mind a kilenc ősi csodát.

Mind a két DLC augusztus 11-én lesz elérhető a Steamről, egyenként 4,99 dollárért vagy együtt, kedvezményesen 7,49 dollárért. Rajongóknak szinte kötelezően beszerzendő darabok.

5.
5.
herlius
#4: Szerintem ebből még sokára lesz valami. Egyelőre még a májusban kiadott DLC-k (a Vikingek illetve az Explorers) sem kerültek fel a komolyabb oldalakra, úgyhogy erre még biztosan sokat kell várni, már ha egyáltalán kijön.
2.
2.
Józsi_Doe
3 épület, illetve egy új nép egy kiemelt korszaka darabonként 5 dolcsiért. Ez lehúzás.
1.
1.
daenath
Johet mind2 DLC :) szeretem a Civ-et :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...