GC 2011: Forza Motorsport 4 - BMW M3 akcióban

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Habár lelkiekben már felkészültünk a nagyobb kiállítások utáni holtszezonra, azért szálldogálnak még anyagok a GamesCom utolsó napján is, s mivel a Forza Motorsport 4-ről viszonylag keveset hallottunk az expó alatt, semmiképp nem mehetünk el a színpadon felvett, igazi, in-game játékmenet mellett.

Persze nem csak ez az egy okunk van rá, hogy közzétegyük az alant látható videót, hanem az is, hogy emberünk a Gamekapocs szerkesztőség kedvenc autóját, a BMW M3-at hajta meg kicsit. Az úriember ezen kívül elmondja, hogy a klasszikus autóktól a modern csodákig mindegyiknek teljesen kidolgozott belseje lesz, mindegyik törik, s mindegyiket lehet fejleszteni, tuningolni. Ha a Forza ilyen ütemben fejlődik, hamarosan már a Gran Turismo lesz a másodhegedűs. Köszi, menjapipaba!

7.
7.
p3ti
#1: Számomra sokkal nagyobb húzó erő a forza mint a gow 3 . Sztem lesz erre is kereslet , ez más irányba halad mint a shooterek.
6.
6.
givi6
#2: az te vagy , nem amerika :P
5.
5.
xboxman
BF 3 , CoD MW3 és forza 4 tutii vétel mind a 3 :D
4.
4.
attila78
Én a 3-ik részét sem toltam ki rendesen.Rengeteg unalmas kör egymás után.Tök monoton az egész.Addig tetszett amíg fasza utcai autók vannak meg 3-4 kör max és vége.
2.
2.
LnB
#1: Ez butaság, én pl hamarabb veszem meg forzát mint gow3-at. Mert Gow egyáltalán nem érdekel.. BF3 az igen, de nem is tudok dönteni Forza és BF3 között :)
1.
1.
givi6
sajnos ilyen címeknek nem jut hely a gow 3, meg egyéb címek megjelenése alatt ...
a nagy cod és battlefield háború mellett végképp
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...