The King of Fighters XIII - gyakoroljunk együtt

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Habár Magyarországon a The King of Fighters-sorozat népszerűsége messze elmarad a Tekken, Mortal Kombat, Soul Calibur és a Street Fighter anyagok mögött, külföldön igen-igen népszerű a cucc. Ha eddig az tartott vissza a kipróbálásától, hogy alma voltál hozzá, akkor most talán segíthetünk!

Pontosabban a játék fejlesztője, az Atlus segíthet, ugyanis hirtelen felindulásból nem kevesebb, mint nyolc gyakorlóvideót helyeztek el a YouTube-csatornájukon, melyek különböző karakterekkel mutatják be a The King of Fighters XIII trükkjeit. Megtekintésükkel már most el lehet kezdeni gyúrni az októberi megjelenésre, ekkor teszi tiszteletét a játék PS3-on és Xbox 360-on.

7.
7.
M.invisible
#6: Sokáig én is így gondoltam bizonyos verekedős cuccokra (pl mortal kivétel volt, mert azzal általános suliban is jól elvoltunk). Szóval értelmetlennek tartottam.
Pedig mekkora tévedés ez!!! Az egyik legösszetettebb műfaj ez, főleg ha nem csak gép ellen játszol. Egyrészt taktikai tudás kell, hogy tudd, hogy mikor milyen mozdulatot adsz be, mit reagálsz, ebből következik az, hogy technikailag is be kell tanulni a kombinációkat, és reflex szerűen visszaadni. Másrészt nem elég a saját karaktered ismerete, az ellenfeledet is ismerned kell. Jelenlegi felfogásom alapján ez abszolút észjáték. Fel kell nőni hozzá! (persze ez nem az jelenti, hogy 10-en x évesek nem lehetnek profik benne)
6.
6.
givi6
nem tudom :S
nekem a kezdetek óta nem jött be ez az agyatlan verekedős stílus,
primitív hülyeségnek tartom ...
de hát valakinek ez tetszik ...
5.
5.
Sun9us
Igazából, nekem sem tetszik. Pedig nagy rajongója vagyok, a műfajnak, és a retro -nak. Igaz, a Kings of Fighters nekem kimaradt, és inkább a Darkstalkers sorozat az, amit oda, vissza szétjátszottam. A baj az, hogy iszonyú csúnya. Nem a 2,5D-vel van a gond. (A grafika 3D, a játékmenet 2D----------> 2,5D :D ) Sokkalta szebb is lehetne, még ha rajzolt, anime stílusú, az egész.
4.
4.
Sakee
játékmenettől eltekintve (no comment, nekem már inkább 3d---> soul calibur féle bunyó jön be)
a grafika megakadt a '90-es években??? Azért számomra szégyen, ps2-n se volt sokkal rosszabb....
3.
3.
ferikesz
szerintem azért ez a játék messze elmarad a tekken és a soul calibur mellett.
2.
2.
SSJ Gábriel
Bocs van 3D de ez inkább csak az árnyékokon látszik meg.
1.
1.
SSJ Gábriel
Hát... érdekes... Azért manapság a 3d grafika elvárható.
Szerintem nem lesz nagy sikere,hacsak azok miatt nem akik imádták a street fightert (most I-II-III-ra gondolok) és megveszik ezt is hátha van olyan jó.
És ha van olyan jó,felkerülnek ezek is a polcokra szorosan a classic sf-ek mellé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...