DmC - utcai bunyósra hasonlít Dante

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A zöldfülű és fiatal, metroszexuális Dante mind fizimiskájában, mind pedig belső identitását tekintve már nem hasonlít a korábbi Devil May Cry-játékok főhősére. A Ninja Theory megosztott a rajongókkal pár tudnivalót az új Dantével kapcsolatban, többek közt azt is, hogy a csávó igazi utcai bunyós.

"Olyan helyzetben nőtt fel, ahol a démonok az életére akarnak törni, a társadalmat is ők vezérlik; megtör Dante e nyomásban, az utcán nő fel, szóval inkább tekinthetünk rá egy utcai bunyósként" - mondta Tameem Antoniades, a játék kreatív direktora a PlayStation Blogon. "Mozdulatai kevésbé kiforrottak, mint a korábbi Devil May Cry-játékok hőseinek."

Ez persze nem azt jelenti, hogy Dante noob lenne: "Nem mondanám, hogy zöldfülű és naív, én csak azt mondom, hogy nem egy szarkupac."

A Ninja Theory a harcrendszert is jelentősen átdolgozta, új kombókkal bővítette a repertoárt, ahol némi gyakorlással és kitartással mi magunk is mesterekké válhatunk. Ami tényleg újdonság, hogy a zene is egyfajta rangsorolási rendszerként működik, tehát minél jobban toljuk a játékot, annál több rétegből áll össze, annál dinamikusabb és heroikusabb dallamok tekergőznek elő a hangfalakból. Ha persze hibákat vétünk és bénázunk, sokkal inkább a sikoltozó vokálok kerülnek előtérbe. Hmm... érdekesnek hangzik.

Kapunk még dinamikusan változó környezetet, de mindenről beszéljen az alábbi videó:

A DmC jövőre jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

60.
60.
Adamknight
#48: Nem fog ez 9-10 pontot kapni. Max 2--t, 3-mat. Amúgy ha megnézed a Devil May Cry 3 sem mai darab. A grafika enyhén szólva is elavultnak tűnik a mai játékokhoz képest, mégis engem például jobban leköt, mint anno a Witcher 2.
59.
59.
Eberinu
Kérdem én, hol van az a darkos világ, ami a DMC-t övezi? Ki ez a majom, aki úgy néz ki,mint valami rossz drogos? És mik azok a néha Disney világba illő szörnyek? Ez az egész játék akkora kudarcra van ítélve a torzítás miatt,hogy öröm lesz nézni :3
58.
58.
ZERO88
De tényleg ma Amerikában azt hiszik így néz ki egy utcai bunyós? Aszem linkelek nekik egy pár képet hogy legyen fogalmuk hoyg is néz ki az XD Ez is akkora bukás lesz mint a fejlesztők többi játéka!
56.
56.
caleb007
Utcai harcos... Ja, pont így néz ki minden utcán nevelkedett bunyóspityu. Ilyen fejjel ez maximum hátulról támad, síkosítóval a kezében. :D
55.
55.
IceColdKillah
Én csak akkor fogom megvenni, ha a játék úgy kezdődik hogy lehet skint választani!
54.
54.
BloodyDeath
#51: Jó jó, csak tudod az alkoholittas elme csodás dolgokat tud ám kreálni, és valahogy ez túl magas labda volt, hogy ne üssem le.
Az a zsiráfos, meg nem saját, hanem a kedvenc együtesemtől van. Ők a Prosectura, és fél életemet a zenéik rajongásával töltöttem. Azaz kb. jó 12 évet.
53.
53.
AmreyP
1 pozitivum hogy mikor átalakul és ősz a haja akkor hasonlit a kedvencünkre :) Amugy szerintem a legnagyobb baromság volt rebootolni mikor simán lehetett volna továbbvinni dante+nero történetét pl egy másik bazi nagy ellenféllel ahol láthatnánk dante igazi alakját is. Srácok gyüjtsetek aláirást hogy megirhassam a forgatókönyvet! :) JA és nyugodtan szedjétek le a játékot hátha lesz skin valami hű rajongotól,én mondjuk nem fogom szponzorálni capcomot már csak azért sem mert ez nem dante:)
52.
52.
Khaszás
#51: Összefoglalva olyan mint 1 rossz homár talán még a viselkedése is olyan a különbség annyi h a lányokat szereti... :)
51.
51.
bali182
#50: A metroszexuális tudomásom olyan férfit/fiút jelent, aki a szokásosnál több gondot fordít higéniára, szépségápolásra. De a zsiráfos témán jót nevettem :D:D
50.
50.
BloodyDeath
De most komolyan a metroszekszuális azt jelenti, hogy szeret metrokkal kufircolni? Vagy most akkor mi van itten kérem szépen. De akkor kéne lennie vonatszekszuálisnak, meg autószekszuálisnak, no meg lovasszekérszekszuálisnak is. Nem?
Én akkor inkább meg dugok egy zsiráfot. XD
A gamma be fog figyelni nálam. Majd meglássuk, hogy milyen metrokkal szeret huncutkodni. :)
49.
49.
drakecsaj
#47: Ez bizony egy gyönyörű artwork, egyik kedvencem mostanság. Itt viszont tényleg pofásan néz ki ez a Dante, ezen a képen tényleg sokat változott.
48.
48.
Razielhu
#46: "ebből is látszik h a Címből próbálnak pénzt kivakarni" - szerintem pedig elég sok munkájuk van ebben a játékban a tervezőknek, ahhoz h ez csak a címről szóljon. Nem vagyok DMC fan, nem is igazán tetszett a játék (csak a 3. és 4. résszel játszottam)
Ízlések és pofonok, DE nekem Dante nem jött be igazán. Egy egoista bunkó szerintem. Nagyon a harcrendszer sem tetszett, de ettől talán elnézhetünk, hiszen én jobban szeretem a Ninja Gaiden féle 2 gombos rendszert (tehát ez tényleg csak ízlés kérdés).
Akkor lehetne rossz ez a játék, ha a grafikát és designt elszúrnák, szinte semmilyen sztorit nem tennének bele, szar lenne a zene, vagy a harcrendszert is elcsesznék.

Tegyük fel, h ha csak az egyik rossz, akkor rossz egy játék!
Grafot elnézve videóban és képekről, nincs semmi gond vele, a design sem rossz, az ellenfelek érdekesek, de ez mindegyik részben így van (főleg a 4-ben azok a..őőő nem tudom mik ^^)
A sztori nem erőssége az előző részeknek se, a tálalása is elég ergya, szóval ha a szintet tartanák, akkor az előző részek példáihoz hűen nem lenne gond.
Harcrendszer ízlés kérdése, illetve, ha egy kombó nélküli autoattackos rendszert tesznek elénk (az előzeteskből nem úgy néz ki, hogy ez így lenne) akkor sírhatunk nyugodtan és eláshatjuk az egészet.
Zenéhez meg annyit, hogy a játék során dinamikusan a teljesítményünktől függően változik, ami nem hangzik rosszul, SŐT..
Tehát szummázva az egészet: egyetlen egy probléma van az egész játékkal: a főhős külseje. Szóval azt mondjátok, ti DMC fanok, hogy az egész játék bukás lesz, mert a főhős nem szimpi... értem.
Befejezésképp kérdem én: mi lenne jobb? Egy teljesen elb*szott DMC a régi Danteval (mert ugye, a címből pénz kivakarás ezt jelenti), vagy egy 9-10 pontos játék (mert sztem ennyi lesz ez) ezzel az újjal?
szvsz akik az előbbire szavaznak, azokkal valami baj van, hiszen aki nem képes egy ilyen tényező fölött elsiklani, az meg is érdemli...
Ez a komment egy reális nézőpont a játékról, tehát nem vagyok sem elvakult dmc fan, sem troll, aki csak szidja a játékot..
(Elnézést kérek mindenkitől, hogy ilyen hosszúra sikeredett)
47.
47.
Robbie17
Miért emo? rövid a haja..
Változott már a model izmosabb lett és trapéz nadrágot is elhagyta....
dante: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=265722896786544&set=pu.155631917795643&type=1&theater
emo: http://files.myopera.com/SupeXjnh/albums/5691772/adorable-emo-boy.jpg
46.
46.
Khaszás
Új cím és új főhős név már is emészthető lenne bár tuti nem venném meg ...
ebből is látszik h a Címből próbálnak pénzt kivakarni nem pedig abból ami mögötte van... Dante May Cry vagy legyen a címe EMO, El Mentek Otthonról a főhős neve pedig akármi lehet Kokain Heroin Speed Homár Ánusz .. akinek ez tetszik az játsszon vele örüljön neki... bár én sztem a többségnek nem fog bejönni... (hozzáteszem én nem tartom magam über DMC fannak Dmc3 meg a 4-el játszottam csak) nem kell ide Dante Dlc modell! olyan DLC kel ami meg változtatja a címet meg a a nevet :P :D xD vagy 1 olyan Dlc
(impostor címel :) ) ahol az igazi Dante szétveri ezt a kis hülye gyereket
45.
45.
Elcijas
Most mi a baj azzal, h változott a karakter. Kérem mert a DMC Dante-ről szól. Egy goth, pizzazabáló, eperfagyi imádó, cool és laza féldémonról akinek mellesleg az apja ez egyik legnagyobb démon. Ez meg egy emo-s cigizós, mozgáskultúrával nem rendelkező, kis csöves. Nincs ezzel semmi baj, csak nem kell meggyalázni a rajongók emlékét ezzel az "emberrel", csak ne hívják DMC-nek a game-t és kész. Nekem pl ikon volt kiskoromban Dante, hatására kezdem el keményebb zenét is hallgatni, nélküle talán megragadt volna a zenei ízlésem az AC/DC, Bon Jovi stb. színvonalon, és ma nem hallgatnák pl Nightwisht, Cradle of Filth-et stb.

Na bocs h így elhúztam, a lényeg de szerintem nem együnknek egy ikon volt Dante. Ez olyan mintha Curt Kobian-hez hasonlítanánk a 'bíber gyereket"
44.
44.
killzone2
#38: Hmm tényleg. Megjelenéskor kapsz egy ingyen old dante dlc-t,hogy eldönthesd te kivel szeretnéd tolni. Vagy nem is ingyen,de valami apróért. Jó lenne. :D Amúgy tényleg hányok ettől az új Dante kinézettől, kérjük vissza a régit! (DMC fan :D)
43.
43.
Necreon
#25: Persze, divatból fikázzuk egy 13-14 éves legendás sorozat legendás, ikonikus főhősének szégyenteljes átalakítását egy heroinos életutáló hülyegyerekké.
42.
42.
Necreon
Szerintem úgy néz ki mint egy random pipaszár drogos akinek a szervezetét már leamortizálta a szer, és egy rendes bunyóban az első ütéstől 3 csontja törne el egy időben.
41.
41.
kebi90
B**i gyerek ide vagy oda. Kipróbálni ki fogom, kíváncsi vagyok mennyit romlott az előző részekhez képest. Hát már sajnos nem a drága Sparta ivadékaival nyomulunk...

A harcrendszer nekem se tetszik, a régebbi sokkal jobb volt. Szerintem a srácok azt hiszik h. akkorát fog szólni majd mint az első Devil May Cry, nagyot tévednek :)
40.
40.
NinjaNorb
#25: Félreérted:) Elégé nagy probléma hogy lecserélték Dantét de úgy voltam vele hogy a bayonettában is levetem a hangot toltam alá zenét aztán ha irritált az átvezető elnyomtam így voltam én ezzel is hogy max ez lesz de maga a játék is 1 nagy kalap szar:/ hát a 2008as DMC4 jobban nézz ki hát mi az isten ez?:D ráadásul az animáció is 1 nagy kalap fos a desing meg hát basszus sillent hill napsütésben nagyobb házakkal vagy nem tudom mit akartak ebből kihoznixD és van kb fél év se a megjelenésig...Ha beleraknák Dantét ebből játék már akkor se lennexD
39.
39.
Mortis
Meg mindig nem kulonosebben erdekel, de vicces ovlasni a kommenteket. :D
38.
38.
Netsu
#37: Na most megihlettél. :D Ha a fejlesztők okosak(és persze egyben kegyetlenek), akkor még ők maguk dobnak ki hozzá DLC-ként egy Dante skin packot. :D
37.
37.
hakydakillah
35. Nekem csak annyi a bajom, hogy vannak olyan fazonok-pofák, melyektől azonnal forog a gyomrom – legyen az az illető valós személy, vagy játékbeli karakter. Ez az új Dante nekem ebbe a kategóriába tartozik.
Jöhetne a játék Pc-re is, mert arra tuti akadna egy ügyes egyén, aki rádobna erre az izére egy régi Dante skint, vagy legalább egy zacskót. :-D

36. majd a következő Ridick-et Justin Bieber fogja jászani… Az lesz aztán a bad-ass karakter :-D
36.
36.
Optimus Prime
A sok új arc, aki szerint a DmC egy isten lesz. Nem azért utáljuk a játékot, mert új zene, új harcrendszer vagy mert más devil triggert kapott a főhős - mondhatnám, hogy az előzőeket se ez tett nagyá. Hanem mert a nagy pofájú "ki ha én nem?" és akkor is beszólok a legocsmányabb szörnyek is Dante-ból ilyen izé lett.
túl van lihegve, túl bad-ass? Persze! De melyik favorit karakter nincs túljátszva? Riddick, Snake Plissken, Master Chief, Chuck Norris?
35.
35.
Netsu
#33: :D Azért ennyire nem szembetűnő a különbség, főleg, hogy a személyiségéről semmit nem tudunk. :) Lehet, hogy neki is valami hasonló "cool" szerepet álmodtak meg, és a külseje csak a rossz stylistjának köszönhető. :) Így jobban el tudnád fogadni? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...