TrackMania 2: Canyon - hass, alkoss, gyarapíts!

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 27.
  • Videó
Szeptember közepén egy régi ismerős teszi ismét a tiszteletét az arcade autós címek felhozatalában: a TrackMania mindig is a masszív méreteiről és a felhasználói tartalmáról volt híres. Új köntösben, még pazarabb felhozatalt kínál a Canyon - egy ütős kis montázs kalauzol bennünket.

A TrackMania 2: Canyon a vállalkozó kedvű játékosok szívét fogja megdobogtatni, kezdve azzal, hogy egyedi festéseket kreálhatunk az autóinknak, ám ha nem lennénk megelégedve az alapból felkínált járműparkkal, bármikor letölhetünk új verdákat is a fejlesztők közösségi rendszeréből. A sorozat védjegyévé vált, aprólékos eszközökkel történő pályaépítés ismét helyet kapott, a kész műveket bármikor megoszthatjuk barátainkkal. Az online porció óriási: nem kevesebb, mint 200 játékos nyomulhat egyszerre.

Szeptember 14-én érkezik a játék PC-re. 

A videót giga321 küldte be, köszönjük neki!

21.
Darox
#20: Tényleg fizetős lett a Nations Forever? Steamen még azt írja ingyenes, bár ha fizetős lett az sem érint engem mert megvan a United Forever. Megéri megvenni kb. 2000 forintért.
20.
turleysqt
#18: igen,az borzasztó húzás volt.Főleg,hogy játszottál,ledobott a játék mindenkit,és mire visszamentünk már fizetős lett..
19.
amd33
Viszont azt nem értem ez miért nem jön konzolokra?
Amúgy nagyon király a régiek is nagyon jók voltak...
18.
Mikeee
Én a Nations-ökkel játszottam sokat. Jó lesz ez is csak kár, hogy nem lesz ingyenes. Mostanában viszont azt láttam a Nations Forever is fizetős lett, meg kell venni hozzá a United-et, ez szerintem elég gáz húzás volt. Amúgy tetszik a Canyon mind tartalomban, grafikában és minden másban is.
17.
pier33
jó a TrackMania :)) szeretem
16.
#15: De valószínűleg itt is úgy lesz, mint az összes többi TM-ben. Szóval átlehet egymáson hajtani, mintha szellemek lennének a versenyzők.
15.
hakydakillah
200 versenyző egyszerre? Nekem egy régi álmom válhatna valóra ezzel a játékkal. Autós multiban mindig a versenyzők száma szokott alacsony lenni. Itt meg mekkora lehet 200. helyről indulva előzgetni a népet :-D Ez nálam tuti vétel!
14.
daft_pete
Nee! Kedvenc számom megy a videóban :O:D
[Nero - Me and you (Dirtyphonics remix)]

Am rohadtjónak tűnik a game és ennek a klippnek a hatására már nálam is várós :)
13.
sunstreaker
nagggyoonnn jóóóó pc - re jön.. zsííír :D
9.
giga321
Egyszer játszottam régen a trackmaniával azóta nem de ezt a trailer látva azonnal fel buzdultam és érdekel és kiakarom próbálni.
7.
Darox
Imádom a TrackMania sorozatot, és a Canyon nagyon brutális lesz.
6.
randall13
Ha már fantázia autózás, inkább ez mint az nfs run! Nekem teCCik.
5.
ilor14
#1: mutáns

másik dolog dobozos kiadás lesz?
4.
pjoco
#1: Az ilyen játékok? Ez az egy van ebben a stílusban ember! xD
3.
Quent1n
#1: Ilyen játék nem is igen van még egy. :)
1.
sheamus
Nekem nem tetszenek az ilyen játékok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...