Képeken a Counter-Strike: Global Offensive

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 28.
  • Képek
Link másolása
Újabb screenshotok érkeztek a Penny Arcade Expóról, ezúttal a Counter-Strike: Global Offensive van terítéken. A letölthető formában megjelenő játék alatt továbbra is a Source motor dübörög, ez nem lesz újdonság a korábbi részekhez képest, de azért a látvány javult valamelyest.

A Counter-Strike: Global Offensive ugyan csak a jövő év elején fog megjelenni PC-re, Macre, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, de a számítógépes kollégák már októberben belevethetik magukat a játékba, akkor veszi kezdetét ugyanis a bétateszt. A kulcsokat már most elkezdte szórni a Valve, a PAX-ról néhány szerencsés azzal a tudattal mehet haza, hogy ősszel meglesheti a terroristák és a CT-k állandó harcának legújabb kivetülését. Ja, és a képek:

53.
53.
laca009
#52: szerintem egyértelmű... pc-n valszeg lesz 10% engedmény az előrendelőknek és igen... a cs mindigis pc-n volt az igazi.
52.
52.
strike19
Alig várom végre egy CS csak az kérdés min érdemesebb tolni PC vagy PS3-mon.
51.
51.
#50: Ironsight-nak hívják a fegyver célzókáját, de magát a műveletet nem így nevezik. Én arról beszéltem.
50.
50.
Argetlam
#47: Ironsight-nak hívják
49.
49.
Hunt€r
Nálam a cs 1.6 az igazi :D
48.
48.
SSJ Gábriel
#47: CS-ben a krieg,a bullpup meg a wp lenne a te fegyvered xD
Az első kettő már hasonlít ehhez az "aim down the sight"-hoz,a wp-ről meg tudjuk hogy hogy működik. xD
45.
45.
#29: Nem vagyok nagy "COD meg akármilyen fan", de a kérdésedre a válasz: ugyanazért, amiért a Starcraft 1-et is játsszák. Hatalmas bázisa alakult ki az évek során. Egyszerűen full könnyű összehozni egy CS lan-t, versenyt, akármit, mert mindig lesz aki tolja, ennyi. Nem kell túllihegni, hogy minden szar ami nem CS...egyszerűen csak nagy fanbázisa van. Nekem személy szerint például nem tetszik, és sose tetszett a cs, a Serious Sam és a Painkiller részek voltak az uccsók amiknél nem zavart, hogy nincs célzás...már engem nem kötne le, akárhogy adják is ki, GO, Source meg isten tudja mi, maradok a nextgen fps-eknél, azokban is jókat lehet mókázni online.
44.
44.
goblinfing
#19: 6 éve nem codozott senki? 2005-ben? Már kint volt a cod2 te balfasz!
43.
43.
CJgabor
#5: erre most szükség volt.
lets start a cod vs CS flamewar, YAAY!
a #11-es ún. "oltásod" szánalmas. 12 évesek mondanak ilyeneket.
mellesleg soha nem voltam cs rajongó, ink. COD, de már látom hogy az MW2 óta a COD leszállóágban van. ettől függetlenül nem lettem CS rajongó (nekem már ugyan az a két játék), inkább a BF-hez pártoltam át.
#18: egyet értek.
#19: eléggé gagyi lista, én a helyedben a MW2/BO-t levenném onnan (szar játékok...) és a COD2t írnám oda... de ezekből így is csak a COD4 meg a COD2 lenne versenyjáték ,a BF nemigazán.
42.
42.
Darox
#19: MW2? BO??? Istenem hallottad volna milyen hangosan röhögtem! Ember, nézegettem ahogy bátyám játszik MW2-vel, azt hittem Quake 3-zik! Aztán kipróbáltam BO-t, fél nap (sőt még kevesebb...) eljutottam arra a szintre hogy aláztam a népet!!!
(És ettől a szvsz-től falnak megyek... Akkor már legalább írnátok ki egészben a szót, egyik "haverom" még egy jó kis "puszika" hangot is benyom a végére hogy még frankóbb legyen...)
És egyébként a listában lévőket (talán a BC2-t kivéve) a CS-vel egy kategóriába sorolni, nah az a sértés a CS számára... Ezek már igazából csak agyon hipe-ol szarok, semmit nem képesek felmutatni mint a mai játékok többsége. Cod-ozni is mamár csak a 12 éves "Vérpistikék" játszanak mert az a "menő"! Ha valami komolyat akartok: Armed Assault 2! Nah ott csináljatok legalább egy Multi Kill-t...
41.
41.
pier33
#5 biztos nem lesz soha a CS jobb mint egy CoD...
40.
40.
LnB
#30: Abban igazad van, hogy a Cod4 nagyon jó, nagyon élveztem a promod szervereket, sőt lehet élvezetesebb és jobb is mint a cs, és nagyon jó versenyjáték is (promoddal). De más codot nem lehet ebben a témában megemlíteni :)
39.
39.
LnB
#36: Én szeretem játszani. De laggol, nem kiegyensújozott, és sok ember kell hozzá amit egyetlen nagyobb klán sem fog megfizetni mivel nincsenek nagy LANok amiből megtérülnének a kiadások, néző szempontból semmi support mint pl a hltv, sourcetv ... ilyenek miatt.
38.
38.
karneol81
Hát én régen sokat el voltam vele, egy próbát megér.
37.
37.
gustaved
#36: Ahhoz játszanod kell vele, hogy érezhesd!
36.
36.
Giggsy
#26: A BC2 miért nem alkalmas versenyjátéknak? Nekem a CS eddig teljesen kimaradt, szóval tényleg kíváncsiságból kérdem, hogy mi teszi jobb versenyjátékká?
34.
34.
RAPTURE1
#32: Én sem szóval abbahagyom legyen igazad 12éves fanboy-bb
32.
32.
biohazard rex
#30: miért? a cod 4 felett nem? mikori is? várjál..2007! HOPPÁ!
csak azt nem értem minek kötsz bele mindenbe? Kiderült hogy nincs igazad és akkor most ebbe kötsz bele? Kit érdekel mikori a játék, ha az egész világon versenyszerűen játsszák?
De ez volt az utolsó reakcióm feléd mert nem "etetem" a trollokat...
31.
31.
Argetlam
#30: Akkora nyomorék vagy... 8 évesen sose fogod megérteni mit pofázik a másik... Elbeszélsz amellett amit más ír! Lécc lődd magad tarkón
30.
30.
RAPTURE1
#29: A cod most szar én is tudom de a 4 még nagyon jó volt és most is az ,,, a cs egy 0 ahhoz képest csak azért ragaszkodsz hozzá mert hamarabb jött ki és régen jó volt de már eljárt az idő felette be kell ismerni
29.
29.
LnB
#28: :) akkor nagyon tévedsz.

Lenne egy kérdésem a nagy COD meg akármilyen fanokhoz: Miért CS1.6 van Dreamhacken, WCG-n? Ha a CS szar akkor miért ezt tartja alkalmasnak a világ két legnagyobb, legrangosabb LAN-ja versenyen való szerepeltetésre? Nem vagyok én sem CS buzi, rég nem játszok már vele, de korábban több mint 7 évig toltam elég komolyan. Azután kipróbáltam, cod4-et 6ot, Bad Company2-t TF2.-t szóval nem a levegőbe beszélek (jelenleg ha kedvem szottyan játszani TF2 vagy BC2 van fent a gépemen). Hagyjuk a süketelést! azért mert buta Jencikék ragaszkodnak COD-hoz attól még nem jelenti azt hogy az a legjobb. Populáris az nem egyenlő a minőséggel. Lásd ValóVilág és FluorTom nyomorék vagy TokioHotel :D
28.
28.
RAPTURE1
#27: Tényleg? Szerintem több cod4 lan van mint csé
27.
27.
biohazard rex
lehet szarozni, lehet mondani hogy rókabőr (bár szerintem szarozók közül is sokan rendszeresen cs-znek vmilyen formában). DE akkor is "the 1# Online Action Game In The World" és nem véletlenül ezen tolják a nagy versenyeket, nem pedig BF-en vagy COD-on.
26.
26.
LnB
#19: Nem helyes a meglátásod. A cs mindíg is az egyetlen profi versenyjáték volt. Sosem érte el a szintjét egyetlen cod, vagy bf-sem. Persze azzal is játszanak sokat/sokan, de csak netes ligákban, a nagy pénzdíjazású lanokon cs-van. Az melett pedig cod4 (ami nagyon jó játék én is szerettem) De az álltalad felsorolt MW2, BO, BC2 alkalmatlan a profi játékra (MW2-t külön kiemelném, nagyon szar játék, mondom úgy hogy megvan nekem is) csak úgy mind a BC2 ami nagyon jó netes game de nem profi versenyjáték. Versenyjátéknak CS, Cod4, és TF2 alkalmas. Mindezt tapasztalatból írom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...