Uncharted 3 - a homokvihar szárnyra kap

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
A Naughty Dog nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az Uncharted 3 multija dinamikusan változó térképeken játszódjon, ne legyen statikus, amire figyelni kell a nagy gyilkokparádé közepette. Most egy érdekes aspektus került rögzítésre, nevezetesen a homokviharok, melyek teljesen felboríthatják a mérkőzéseket.

Az alábbi videóban jól látható, hogy a Desert Village térképen egyszer csak felkerekedik a homokvihar, mely elhomályosítja a játékosok látását, így csak néhány métert látunk magunk előtt. Csakúgy mint a valóságban, a perzselő homokkal teli szél teljesen váratlanul ütheti fel a fejét, de csak egyszer a mérkőzések folyamán. Érdekes fícsör, mivel csak az ellenség árnyait tudjuk kivenni és ugyan pár másodpercig tart majd, de arra talán elég, hogy felborítsa a sorrendet.

Az Uncharted 3 november 2-án jelenik meg, kizárólag PS3-ra.

12.
12.
gogolbordello2
#9: ebben legalább nem mesterlövészpuskával rohangáló COD fanok vannak,mert a BFBC 2-t azok teszik tönkre...
11.
11.
Porcupine Tool
#4: Így is van,de a God of War, Heavy Rain, Killzone, Little Big Planet, Metal Gear Solid 4, The Last Guardian, Resistance, Yakuza ezek mind "ZS" kategóriás címek. :)
10.
10.
danez11
eddig nagyon nem tetszett ez a 3. rész, pedig az első kettő benne van a top10-ben, de ami a betaban és a videókon látszott..háát
de ez a videó... WANT
csak sajnos együtt jön a BF3mal, de akkor azthiszem mind2 vétel elsz :)
9.
9.
shatterhand
Aztaku..a de jól néz ki. Multival csak egyetlen bajom van: vmiért kib...ott sok itt a tizenéves akik olyan jól nyomják,hogy elveszik a kedvem:))

A sztori része viszont remélem nem fog ellaposodni mint a 2. rész. Szép volt, jó volt, de a sok monotón tűzharcnál beleuntam.
8.
8.
roli33
#4: Kihagytad a God of War-t. Na az főleg az a cím, ami miatt irigyelni lehet a PS3 tulajokat! Na meg a Resistance 3. Egyébként jól néz ki a homokvihar, de én inkább már a kampányra vagyok kíváncsi.
7.
7.
Nathan
a második rész a kedvencem :)
6.
6.
Nathan
mért látszodik a célkeresztből egy pont amikor ugrálsz???
remélem nem lesz benne
5.
5.
szuja
jah nekem is van egy haverom akinek pont van ps-e.
mondjuk én xbox párti vok :)
4.
4.
ribizly
Semmi gond, ezért vannak a barátok, akik rendelkeznek PS3-al és megveszik ezeket a játékokat. Majd szépen kölcsön kérem és kipörgetem. Mellesleg csak a GT5 és az az ami miatt valóban lehet irigyelni a PS3 tulajokat.
1.
1.
Garfartix
Ember, bárcsak megjelenne PC-re :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...