Resistance 3 - itt a launch trailer, úton az első DLC

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 7.
  • Videó
Link másolása
A hét legkelendőbb címe PS3-fronton a Resistance 3 lesz, az Insomniac shootere még az eddigi próbálkozásainál is összetettebbnek ígérkezik - ahogy azt már a nap folyamán megírtuk. A megjelenés örömére a Sony fellőtte a játék új trailerét, melyben az egyik legtutibb fegyverről, a Cryogunról lesz szó.

Ami a promóciót illeti, a Sonynak semmi szégyenkeznivalója nincsen, a hivatalos PS Blogra olyan videók kerültek, ahol a túlélők szívszaggató kalandokat mesélnek a kimérákkal való találkozásukról. Ha adsz az ilyesforma hatásfokozókra, látogasd meg az oldalt.

Szintén a blogon olvashatunk arról, hogy érkezik a Doomsday kiadás, melyben az alapjáték mellett PS Eye és a PlayStation Move kütyüt csomagoltak a Sharpshooter kiegészítő mellé.

Nem marad a Resistance 3 letölthető tartalmak nélkül, október 4-én érkezik az első csomag, mely a Survival névre hallgat és elsősorban a multiplayer szegmenst bővíti majd. Bekerül az kalapba az Invasion játékmód, melyben az emberek és a kimérák kontrollpont-foglalósdival üthetik el az időt - 3,99 dollárba fog mindez fájni.

5.
5.
#1: http://platinumshop.hu/product/2155
4.
4.
Jó kérdés! Talán ez! Csak kicsit drága!

http://platinumshop.hu/product/2155

Itt fémdobozos a game, a csomagon belül!
3.
3.
Yetikee
azért az ár egy kicsit más mint egy CoD dlc-nél...
2.
2.
tundra
Igazából nem értem miért írtok a Doomsday kiadásról, amely csak Észak-Amerikában kapható. Európában a Survival Editiont árulják.
1.
1.
roli33
Ez kegyetlen jó! Most tolom az elsőt, mindjárt jön a 2. aztán veszem is a harmadikat!
Kell! Valaki nem tudja honnan tudnék steelbook verziót rendelni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...