Visszatérítik a PC-s Tiger Woods PGA Tour 12 árát

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters hónapokkal később megjelent számítógépes változata kritikán aluli lett, a rajongók becsapva érezték magukat, a játék hivatalos fórumán nyilvánosan az Electronic Arts ellen fordultak. A kiadó most visszatéríti a program árát, ha a vevők kérik.

Miután az EA Sports jó ideje mostohagyerekként kezeli a PC-t, s gyakorlatilag a FIFA-n kívül semmi érdemlegeset nem dob ki a platformra, joggal örültünk júliusban a hírnek, hogy az Electronic Arts hónapokkal a konzolos változatok megjelenése után számítógépre is kiadja a Tiger Woods PGA Tour 12-t.

 

A bejelentéskor azt írtuk: "A szeptember 6-án boltokba kerülő átirat szinte minden fontosabb fícsört tartalmazni fog, amit a konzolos változatokban láthattunk (mozgásérzékelés nyilván nem lesz), emellett aki megvásárolja a játékot, ajándékba kap hozzá háromhavi előfizetést a böngészőben futthatható Tiger Woods PGA Tour Online-hoz." Mint kiderült ez egyáltalán nem így lett, a PC-s Tiger Woods inkább tűnik az online változat promótermékének, mint valódi átiratnak.

A játékosok a hivatalos fórumokon kezdtek lázongásba, állításuk szerint egy raklap fícsör hiányzik a konzolos verzióhoz képest, a grafika kritikán aluli, egyedüli online módként az egyébként havidíjas Tiger Woods PGA Tour Online van jelen, single player pedig szinte nincs is - ezek után érthető, ha többen úgy érezték, hogy átvágták őket.

Az Electronic Arts moderátorai végül nem csitították el a tömeget, hanem a vevőszolgálathoz irányították őket, ahol állítólag visszatérítik a játék árát azoknak, akik kérik.

6.
6.
LtGlove
Az én szótáramban az "olyan elektronikátrszos" a gagyi szinonimája.
5.
5.
Dercsi
#4: :)

Részemről az EA az egyik, ha nem a leg lehúzósósabb kiadó...Bármihez nyúlnak, vagy rókabőr szagú a dolog, vagy minőségtelen.Azzal hogy vissza adják a játék árát azzal nyíltan beismerték hogy átb@szás volt sz egész...
4.
4.
Griewer
Remélem többen le tudják írni helyesen 'azt a bizonyos szót', mint ahányan megvették a játékot.
3.
3.
Vopesz
Szerintem annál már többen is kommenteltünk.
1.
1.
LnB
Magyarországon valyon hányan vették meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...