Női hokisok is lesznek az NHL 12-ben

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 13.
  • Hír
Link másolása
A női egyenjogúságért folyó évszázados harc, úgy látszik, az EA Sportsot is megrengette, hiszen a jégkorongsorozatban elsőként női játékosokkal is nyomulhatunk. Állítólag egy 14 éves buffalói rajongólány levelet írt Peter Moore-nak a jó ügy érdekében, s a mester fejet hajtott.

Az NHL 12 a napokban jelenik meg az Egyesült Államokban, s nem csupán a finomított játékmenetéről és a frissített játékosadatbázisról lesz híres, hanem arról is, hogy immáron női jégkorongozókat is találunk az idei részben. A The Globe and Mail magazin információi szerint egy Lexi Peters nevezetű, 14 éves, buffalói születésű lány levelet írt Peter Moore-nak, melyben kérdőre vonta az EA sportdivíziójának elnökét, hogy ugyan miért nem lehet a játékosszerkesztővel női hokisokat is létrehozni. Szerinte mindez igazságtalan a nők és a női jégkorongozókkal szemben az egész világon.

Tény, hogy a női jégkorong mára ugyanolyan sportág, mint a férfiaké, nemzetközi tornákat, világbajnokságokat rendeznek és olimpiai szám is. Ha kedves Lexi nem nyitja fel a szemünket, talán el is siklottunk volna ezen a roppant kényelmetlen hiányosságon. Moore továbbította a lány levelét az NHL-sorozat producerének és rájöttek arra, hogy nem lenne helyénvaló, ha a nők nem képviseltetnék magukat a játékban.

Tehát első alkalommal lehetőségünk lesz női játékosok létrehozására az NHL 12-ben, az EA Sports vette a lapot, s engesztelésül Lexi képmását tették az alapértelmezett női karakterré a játékban, elkerülve ezzel a feminista szervezetek inkvizícióját.

16.
16.
Extol
Nő maximum a nézőtérre való ha NHL-ről van szó. Milyen lenne már ha spontán verekedés törne ki és agyba főbe vernék a női karaktert? Esetleg kivernék a fogait vagy mellbevágnák?? Ilyen a világon nincs! Ami a Forma 1es női pilótákat illeti azt maximálisan támogatom, sőt, női jégkorongról is lehet szó, DE NEM NHL!!! Az egy hagyományos jégkorongól is külömbözik, mások a szabályok egy két dolgot illetően.
14.
14.
LnB
13.
13.
johnnydick
Jól kiverik majd a férfiak...fogát :)
12.
12.
Extol
#8: Hát nem is foglalkozok vele, mivel csak konzolra jön ki NHL már vagy 10 éve nincs PC-n de nem is bánom ilyen ötletekkel, már szét van hülyítve az egész nem veszítek sokat. Ott rohadjon meg.
11.
11.
Mortis
Vajon hímnőst és aszexuálist mikor lehet ütő mögé rakatni végre? Már nagyon várom.
10.
10.
Ghost16
9.
9.
shatterhand
#4: Egy editor eleve lehetőséget ad már arra,hogy olyan embert csinálj aki nem is játszhatna. Szal ugrott a valósághűség.
Meg milyen imázst rombolna egy játék. Azzal játszasz akivel akarsz.
8.
8.
batonai87
#4: És ez neked most miért is fáj annyira?
Legalább ezzel is tartalmasabb a játék. Ha nem tetszik, nem kell foglalkozni vele, de akinek ez volt az álma, annak megvan a lehetősége, hogy női hokissal nyomuljon.
7.
7.
LnB
#4: Hol elmlítik azt, hogy NHL csapatban van női játékos? Csak az Editorba válaszható opció. Ha te készítesz egy csaj karaktert, és leszerződteted az egyik NHL csapatba akkor az a te hülyeséged, nem a készítőkért. Legközelebb gondolkojál légyszíves.
6.
6.
Necreon
Az arcáról kapásból a transformers filmekben lévő srác jut eszembe (Samuel Witwicky, a színész nevét nem tudom).
5.
5.
odin2011
A nők már mindenhova beépülnek má a honvédségnél is több van mint férfi :D

Amúgy az ötlet jó!!!!
4.
4.
Extol
Ez egy rakás lóf*sz! Az ilyen sportjátékoknak eleve valósághűnek kellene lennie. Ki látott már olyat higy NHL-ben (!!!!!!) ami a világ legkeményebb ligája női hokisok vannak???? Egy nőt a pályán komoly sérülés érhet lehet akármilyen kemény felőrölnék a többiek. Baromság ez egész, talán egy easter egg szintű viccnek elég, de többnek semmiképpen sem, nem beszélve róla hogy ez rombolja a sportág imázsát is.
3.
3.
shatterhand
a stat a lényeg, nem az hogy most fiú vagy lány akit irányítok
ha gyenge,lassú, könnyen sérül úgyse teszem be
ha meg jobban véd vagy játszik akkor meg igen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...